چشم انداز روابط آینده آمریکا وپاکستان وسرنوشت افغانستان

عارف عرفان     بر اساس گزارش ها اختلاف در درون دولت پنهان…

نظریه لنینی حق ملتها برای تعیین سرنوشت خود و توسعه…

ترجمه. رحیم کاکایی موتاگیروف جمال زینوتدینوویچ دکترای علوم فلسفه، استاد دانشگاه دولتی…

 دهل جدیدی بر گردن داودزی دهل‌نواز سابق انداختند

اتن اول را یونس قانونی اجرا می‌کند تا به‌جایی برسد محمدعثمان…

شعار های قومی دشنه های آخته بر پیکر زخمی مردم…

نویستده: مهرالدین نویسنده تراژیدی های بی پایان افغانستان و دورنمای صلح…

    دولتها چگونه ایجاد واداره میشوند 

هرکه آنرا نیست ایستادن بپای خود توان  میشود  بیچاره و محتاج …

بایسته های عدالت قضائی وتأثیرآن برامنیت جامعه وعدالت اجتماعی 

نگارشی از سخی صمیم  از اثر اخیرم  بنام (ناگفته های از…

دلسوز محمد

خانم " #دلسوز_عبدالرحمان_محمد " (به کُردی: #دڵسۆز_عەبدولڕەحمان_حەمە)، مشهور " #دلسوز_محمد…

آمریکا و متحدانش باید غرامت به مردم و کشور ما…

مشورت من برای حقوق‌دانان گرامی کشور! از آمریکا و‌ متحدانش غرامت…

اسارت؛ ایستگاهی حیرت شکن و سیاه چاله ای گریز ناپذیر

نویسنده: مهرالدین مشید اسارت یعنی ایستگاه ی سیاه چاله ی ظلمت…

آراس عبدالکریم 

آقای "آراس عبدالکریم" (به کُردی: ئاراس عەبدولکەریم) شاعر کُرد زبان…

هنر و حقوق فرهنگ ها...!

هنر یا خوب دیدن: عمق و ظرفیت دریافت کننده را٬ لازم…

سیاست مداران افغان و جهان میگویند افغانستان به دولت  مانندطالبان…

نوشته  کریم پوپل  ۸.اپریل ۲۰۲۵                                                                                                                                                 ۱۱. مسله سمتی قوم گرایی ملیت گرایی …

شماره یکم سال ۲۸م گاهنامه محبت 

شماره یکم سال ۲۸م گاهنامه محبت نشر شد. پیشکش می…

چالش های فرا راه طالبان و ناکارآمدی این گروه برای…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم قرن رخداد های خونین؛ درس های آموزنده…

لنین در دنیای وانفسای بحران فرهنگ گلوبال!

LENIN. W.I (1870´- 1924) لنین؛ سومین ستاره جهانبینی کمونیسم علمی.  آرام بختیاری لنین…

دگرگونی های ژرف و گسترده و چالش های فکری و…

نویسنده:  مهرالدین مشید تحولات شتاب زدۀ جهان؛ ناپاسخ گویی و شگفت…

تاریخ هویت های ملی...!

ملی از ملت گرفته شده٬ که خود پدیده «ملت» و یا…

نظری به تشکیل حکومت های « در تبعید» ،  امروز…

نوشته از بصیر دهزاد  در جریان سال ۲۰۲۴ عیسوی  یا سال…

عید در نوروز 

رسول پویان  جهان را ز بنیان دگرگون کنید  برون ازطلسمات وافسون کنید  فـرشته…

پرچمی گفتن!

امین الله مفکر امینی    2025-28-03! پرچمی گفتن اســـت زیـــبِ دهــن بـکردار پرچمی بودن…

«
»

سیاه مارها باز قصد گزیدن دارند

عبدالصمد ازهر                                                                         ۱۴/۰۲/۲۰۲۵

جلسه ی شورای امنیت ملل متحد روی نیرو گرفتن داعش خراسان، انفجار انتحاری از سوی داعش در قندز و آغاز عملیات وسیع نظامی پاکستان در سوات، هر سه حادثه همزمان به روز سه شنبه اتفاق افتاد. آیا این همه تصادفی اند یا دلایلی اند بر پروژه بودن؟

بعد از محکوم ساختن جا گذاشتن اسلحه و وسایل ۸۰ ملیارد دالری در افغانستان از سوی ترمپ، اظهار نظرهای خصمانه نسبت به کشور ما از جانب اعضای سنا و حکومتداران امریکایی به صورت غیر عادی بالا گرفته است.

به روز سه شنبه ۱۱ فبروری ۲۰۲۴، جلسه مشخص شورای امنیت برای بحث بر داعش و بالخصوص داعش خراسان دایر گردید. اعضای شورا تشویش های خود را از ناحیه گروه های تروریستی در افغانستان و پاکستان ابراز داشتند. معاون نمایندگی امریکا بیشتر بر خطر داعش و ناتوانی حکومت افغانستان در مبارزه و مهار گروه های تروریستی و نماینده چین نیز بر ضرورت اتخاذ اقدامات جدی علیه گروه های دهشت افگن در خاک افغانستان صحبت کرد . نماینده پاکستان اظهار داشت که افغانستان اکنون به پایگاه مطمین تروریستان جهانی مبدل شده است. وی این اندیشه را که گویا داعش در پاکستان تربیه و حمایت می شود، رد کرد.

در همین روز سه شنبه، یک انفجار انتحاری متصل کابل بانک در قندز، منجر به شهادت پنج تا هجده نفر (از روی روایات مختلف) و جراحت چندین ده نفر شد.
در عین روز، ارتش پاکستان عملیات وسیع نظامی را، گویا علیه تی تی پی در ساحه سوات، آغاز نمود.

تجارب تاریخی نشان می دهند که زمینه سازی برای تطبیق پلان های استخباراتی و نظامی امریکا و سیله آی اس آی و نظامیان پاکستان پیش برده می شود. اظهاراتی از سوی رجال سیاسی، اعضای کانگرس و حکومت امریکا مبنی بر اینکه شاید یا باید امریکا برای کوبیدن داعش و تصرف دوباره پایگاه بگرام دست به اقدام نظامی بزند، می تواند بازتابی از برنامه هایی باشد که پاکستان در هفته های اخیر برای آنها بستر ساخته می رود. پاکستان که از سال ۲۰۲۲ به این سو به بهانه جنگ با تروریست های تی تی پی، بارها به خاک افغانستان تجاوز کرده است، بعد از اعلان آغاز عملیات بزرگ در وزیرستان و بلوچستان در حواشی خط نامنهاد دیورند در چند روز پیش، اینک با حضور نیرومند نظامی در مناطق دیگر اشغالی چسپیده به سرزمین مادر (افغانستان) در ساحه ی سوات، به عملیات نظامی پرداخته امنیت افغانستان را به تهدید می گیرد. 

فراموش نمی کنیم که سالها قبل، در زمان حکومتداری حامد کرزی نیز، این امریکایی ها بودند که برای نخستین بار از  نفوذ داعش خراسان در داخل افغانستان خبر می دادند و از انتشار و نیرو گرفتن آن تبلیغ کرده می رفتند، در حالی که کرزی آن را افواه دانسته واقعیت آن را رد می کرد. دلیل آن رد این بود که امریکا این دست پرورده هایش در عراق را به همکاری ترکیه و پاکستان، به افغانستان انتقال داده می رفتند اما حکومت افغان به علت فقدان استخبارات مستقل و کارآ و مصروفیت در مسابقه ی همگانی چور و چپاول، نه تنها در بی خبری قرار داشت بل این شم را نیز نداشت که این تبلیغ، اذهان عامه در کشور ما، منطقه، جهان و به خصوص خود امریکا را آماده ی پذیرش آن می کرد.

تکرار حمله انتحاری داعش به روز پنجشنبه در وزارت شهرسازی و خانه سازی که منجر به کشته شدن دو نفر به شمول فرد انتحاری و جراحت سه نفر شد، این فرضیه را تقویه می کند که پاکستان می خواهد ثابت کند این افغانستان است که مهد و پناه گاه خلوت تروریستان به شمول تی تی پی بوده مداخله نظامی در آن از جانب پاکستان و همدستان بیرونیش جواز قانونی دارد.

بدبختانه به علت تسلط تاریک ترین قشر شاگردان دیوبندی بر افغانستان و فقدان مشروعیت ملی و بین المللی، صدای افغانستان(صدای مردم افغانستان) در مجامع جهانی خاموش است و امکانات دفاع از خود و از حقیقت را ندارد. حقیقت روشن اینست که تهداب پاکستان را انگلیس ها با توطئه ریختند و بقایش تا امروز بر تداوم توطئه ها، تربیه و صادر کردن تروریست ها به همسایه گان و جهان، لنگ لنگان ادامه یافته است. فقدان این خصیصه و این وسیله به معنای فقدان وجودی آنچه پاکستان خوانده می شود، می باشد. همه جهان شاهد است که ترورریست پروری وقیحانه پاکستان از سال های هفتاد عیسایی در برابر رییس جمهور داوودخان آغاز و از سال های ۸۰ تا امروز، گاه با پشتیبانی مجموع غرب عرب و چین و گاه با پشتیبانان محدودتر، پیاده گردیده است.

بیدار باشیم، توطئه ها را افشا کنیم!

۲۶/۱۱/۱۴۰۳

۱۴/۰۲/۲۰۲۵