دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

«
»

حمله تروریستی اسرائیل بر ایران

در روز اول حمله تروریستی اسرائیل بر ایران چنین تصور می‌شد که ایران در برابر اسرائیل از لحاظ عکس العمل متقابل نا توان شده باشد اما با وجود از دست دادن جنرالان و فرماندهان مجرب و دست اول بزودی از حالت پانیک بیرون شده با قدرت و توان کوبنده بر مناطق مختلف اسرائیل به شمول اهداف نظامی و دفتر موساد دماغ کبر صهیونیستها را چنان خورد ساخت که در روز سوم جنگ نتنیاهو فریاد همکاری آمریکا علیه ایران را بلند کرد .

اسرائیل در طول موجودیت دچار چنین ضربات نشده بود ، در صفحات مجازی اگر ساختگی نباشد مردم اسرائیل تزرع ختم جنگ و حملات را می‌نمایند، یک نماینده اسرائیل در پارلمان آن کشور با انتقاد شدید از جنایات حکومت در حق اطفال و زنان و مردان غزه سیاست اسرائیل را ناکام گفت او با مداخله دیگران از عقب میکروفون رانده شده مجال دوام سخنرانی برایش ندادند ، اهالی غزه و مردمان کشور های عربی از عملیات ایران علیه اسرائیل باخ‌وشی استقبال می‌کنند، ذهنیت عام جهان اسلام در حمایت از ایران است . مردمان این کشور ها می‌دانند که پلان اسرائیل و آمریکا عراق سازی ، لیبیا سازی و سوریه سازی ایران است که در صورت کامیابی اسرائیل کشور پهناور و پر نفوس ایران سالها در عذاب و مصائب داخل گیر مانده و امنیت از آن رخت بر می بندد .

درین حنگ علاوه از عوامل عقیدتی و روانی وضعیت جغرافیایی و دموگرافیک نیز اثر گذار بر برد و باخت آن میباشد .

مجموع مساحت اسرائیل ۲۲هزار کیلو متر مربع و نفوس آن نه ملیون است ، این مساحت برابر با ولایت خوزستان ایران و نفوس آن برابر تهران است .

مساحت ایران ۱۶۴۸۰۰۰ کیلو متر مربع یعنی هفت مرتبه بیشتر از اسرائیل و نفوس آن ۸۹ ملیون است . آسیب پذیری اسرائیل با این مساحت کوچک در حقیقت هفت بار بیشتر از ایران میباشد . این جنگ برای هردو طرف جنگ مرگ و زندگیست .

با تاسف که شبکه های نشراتی معتبر جهانی که زیر سانسور آمریکا و اسرائیل اند و‌گزارشات جنگی را به نفع اسرائیل به نشر می‌رسانند از بیان حقایق خودداری می‌کنند، تصاویر را دستکاری کرده در جنگ روانی جانب اسرائیل را نگهمیدارند . جریان جنگ ، تحلیل های سیاسی و نظامی می‌رساند که جنگ دوامدار شده خطر وسعت ابعاد ان در منطقه دیده می‌شود. انسانی تر میباشد اگر قدرت‌های بزرگ برای ختم آن اقدام عاجل نمایند . اما نیت امر یکا در حمایت از اسرائیل سقوط حاکمیت ایران است ، از جمله سران گروه جی ۷ در اجلاس کانادا تنها فرانسه با سقوط دادن حاکمیت از بیرون مخالفت کرد ، ترامپ طور عاجل عازم آمریکا شد و با تیم نظامی اش به مذاکره پرداخت ، گفته می‌شود طیارات سوخت رسان آمریکا با طیارات بی ۱ و اف۲۲ و اف ۳۵ آن بسوی شرق میانه در حرکت شده اند .

از هوا و فضای جنگی بر می آید که شاید آمریکا به اقدامات نظامی خطرناک علیه ایران دست بزند . ‌وضعیت پیچیده و خطرناک شده است . بیان پوتین در حمایت از ایران و حمایت چین از ایران اگر امکان خطر رویارویی با آمریکا را در بر نداشته باشد می‌تواند باعث دوام جنگ گردد که برای هردو طرف تباهی بار می آورد.

در صورت موفقیت اسرائیل در جنک وضعیت در خاور میانه دگرگون می‌شود، راه برای تحقق شرق میانه بزرگ باز تر شده و آمریکا فرمانروای بلا منازع این منطقه گردیده و باعث تهدید های بعدی برای چین روسیه و متحدین انها می‌شود زیرا شرق میانه بزرگ با چین و روسیه همسرحد شده کشور های واقع درین میانه تحت تهدید الحاق و انضمام در می آیند.

بهار عرب برای از میان برداشتن دولت‌های ناسازگار با اسرائیل و آمریکا بود و این هم تداوم همان حالت است .