آمریکا و سیاست بیطرفی افغانستان

سیاست بی‌طرفی افغانستان برخاسته از موقعیت جغرافیایی آن است ،…

شرم و حیا

بزرگانِ اهلِ عرفان و تصوف، در بابِ حفظِ شرم و حیا بسیار تأکید نموده‌،  آن را بلند ترین درجه…

منطق سود و ویرانی: تحلیل مارکسیستی جنگ و استثمار در…

 تقابل کثرت‌گرایی و واقعیت طبقاتی درحالی‌که نظریه‌پردازان کثرت‌گرا (پلورالیست)، جامعه را…

جمهوریت در افغانستان؛ پروژهٔ گذار یا قربانی فساد و بی‌کفایتی…

نویسنده: مهرالدین مشید زوال جمهوریت؛ پروژه های زیربنایی و بازی های…

ژان پل سارتر

دی فرانسوي فیلسوف، ډرامه لیکونکی، ناول او رومان لیکونکی، ژوند…

پسا مدرنیسم؛ حامی عوام، منتقد نخبگان. 

postmodernism. آرام بختیاری  پست مدرنیسم؛ نه آتش به اختیار، و نه حیدر…

واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

از هیولای ساخته‌شده تا دشمن مقدس؛ روایت قدرت از تروریسم

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم سایه ای که قدرت ها می سازند…

رايحه

دوم حمل ١٤٠٤ خورشيدىفکر تو زیبنده ‌‌‌‌‌‌ی دل‌ها شدهوسوسه…

بخاطر محکمه عاملان جنایات جنگی و ضد بشری تجاوز نظامی…

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

از شکست دکترین عمق استراتژیک تا طلوع رقابت نیابتی هند

نویسنده: مهرالدین مشید شکست عمق استراتژیک  و جنایات نظامیان تروریست پرور افغانستان…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اهمیت

نور محمد غفوری مقدمه:د تلویزیونی سیاسی بحثونو په ماهیت مو په…

تولستوی ، لئو نیکولایویچ

برگردان. رحیم کاکایی دانشنامه بزرگ شوروی  و. یا. لاکشین کنت لئو نیکولایویچ تولستوی…

      عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو ماهیت

نور محمد غفوری نن چې په انټرنټ کې ګرځیدم، ناڅاپي مې…

چگونه تحلیل کنیم؟

در این روز ها صدا ها در رابطه به وضعیت…

فرنسوا ولټر

ولټر، یو فرانسوي لیکوال، مورخ او فیلسوف، د ټولنیزو اصلاح…

«
»

توهین صدا و سیما به مردم منتسب به بختیاری را محکوم میکنیم!

در روزهای گذشته شهرهای مسجد سلیمان، اهواز و دزفول صحنه خشم و اعتراض مردم به صدا و سیمای جمهوری اسلامی بخاطر توهین به مردم منتسب به بختیاری بود. این توهین که در سریال ارتجاعی و تبلیغاتی رژیم با عنوان “سرزمین کهن” در شبکه ٣ صدا و سیمای حکومت پخش شد بلافاصله به عکس العمل گسترده مردم در برخی شهرهای استان های جنوبی کشور منجر شد. طبق گزارشات منتشره، مردم معترض ضمن محکوم کردن صدا و سیما و مسئولین آن، به تعدادی از مراکز رژیم حمله کرده و آنها را به آتش کشیدند و تعدادی از مزدوران نیروی انتظامی را گوشمالی دادند. اعتراض مردم  مقامات رژیم را به وحشت انداخت و کارگردان این سریال را به معذرت خواهی کشاند.

این اولین بار نیست که جمهوری اسلامی و ارگانهایش بخشی از مردم را مورد توهین قرار میدهند و هر بار با اعتراض بحق مردم مواجه میشوند. حزبکمونیست کارگری توهین به مردم توسط صدا و سیمای حکومت را شدیدا محکوم میکند. حزب از همه مردم شریف شهرهای استانهای جنوب و سراسر کشور میخواهد که جمهوری اسلامی و صدا و سیمایش را محکوم کنند. حزب بر این نکته مهم تاکید میکند که در شرایطی که شهرهائی چون اهواز از مراکز بزرگ اعتراض علیه حکومت و بویژه یکی از مراکز مهم اعتراضات کارگری بوده و کارگران بسیاری از مراکز بزرگ این استان صرفنظر از انتساب آنها به لر و عرب و فارس و غیره دوش به دوش هم، متحد و یکپارچه دست به اعتراض و اعتصاب میزنند، باید با هوشیاری جلو هر نوع تفرقه را بگیرند و با اینکار سد بزرگی در مقابل سیاست های ارتجاعی رژیم برای دامن زدن به شکاف های قومی و مذهبی ایجاد کنند.

جمهوری اسلامی زندگی بسیار فقیرانه ای را به اکثریت عظیم مردم این منطقه تحمیل کرده است، بیکاری بیداد میکند، سرکوب و دستگیری و شکنجه و اعدام مخالفین حکومت در این منطقه به شدت جریان دارد و مردم این منطقه حتی از آب و هوای سالم محروم شده اند و به اشکال مختلف به این اوضاع اعتراض میکنند. در چنین شرایطی پخش چنین سریال هائی تلاشی است برای ایجاد تفرقه میان مردم و سایه انداختن بر مبارزات متحدانه مردم این استان علیه آلودگی هوا و مشکل آب، علیه گرانی و فقر و محرومیت، علیه نپرداختن دستمزد و بیکارسازی، علیه دستگیری و اعدام و سرکوب و علیه سایر محرومیت های عمیق اقتصادی و اجتماعی و سیاسی. حزب همه مردم را فرامیخواند که از اعتراض بحق همدیگر حمایت کنند و هر ستم و سرکوب و تحقیری را به صحنه اتحاد و مبارزه متحد و قدرتمند خود علیه حکومت نکبت اسلامی تبدیل کنند.

مرگ بر جمهوری اسلامی

زنده باد اتحاد و همبستگی مردم علیه جمهوری اسلامی

حزب کمونیست کارگری ایران

۲۶ بهمن ۱۹۹۲، ۱۵ فوریه ۲۰۱۴