فروید در دادگاه غیابی کمونیسم

sigmund freud 1856-1939 آرام بختیاری روانکاوی فروید در لباس ایدئولوژی و جهانبینی. فروید…

خالد شیدا

آقای "خالد شیدا" (به کُردی: خالید شەیدا) شاعر کُرد، زاده‌ی…

تخیل در نماد هنر و مذهب و درهم تنیده گی…

نویسنده: مهرالدین مشید از رویا های باطل تا ایده آل های…

واژه چهار و ترکیب سازی های آن در زبان فارسی 

نوشته : دکتر حمیدالله مفید  زبان فارسی از خانواده زبان زبان…

نظر و نظریه

دکتر بیژن باران فرق نظر با نظریه چیست؟ عقیده/ نظر…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

انتظارم، بوی سیگارهای زر گرفته... و روزهای تلخِ نیمه سوخته میان بغض خاموشت…

پس لرزه های اختلاف و تکانه های آن بر مخفی…

نویسنده: مهرالدین مشید سرمایه گذاری های تازه بر سر حقانی و…

چند شعر کوتاه از رها فلاحی

 (۱) من گرسنه‌ام، سیر نمی‌شوم! هرچه کتاب می‌خوانم... (۲) خوابم نمی‌گیرد، عروسک‌هایم، هیچ لالایی بلد نیستند... (۳) گرچه گفتنش…

نشست دوحه: در مبانی حقوق داخلی یا سلطه آمریکایی؟

در این تحلیل سلطه آمریکایی یا افغانستان هراسی بر قدرت…

سُرورگم شده

میرعنایت الله سادات              …

طالبان، حقوق زنان و نشست دوحه

سیامک بهاری اواخر ماه ژوئن امسال، سومین نشست دوحه برای آنچه…

فلسفۀ امرور، سفسطۀ فردا و فلسفۀ پس فردا، سفسطۀ پس…

نویسنده: مهرالدین مشید مطلق انگاری و بسته شدن دریچه های انعطاف…

دو جهت شناخت- مکمل بودن و وابستگی آن‌ها به یکدیگر

یوری آنتونوف (Yuri Antonov)  ا. م. شیری فرآیند شناخت در دو جهت…

در بارۀ تغییر تقسیمات طبقاتی

یوری آنتونوف (Yuri Antonov) ا. م. شیری بسیاری از نویسندگان به تغییر…

تعامل سیاسی روپوشی برای توطیه های ژرف و مرموز بر…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان دارالقرای گروه های تروریستی تحت حاکمیت طالبان با…

    عید قربان

           در ماتم قربانی باز  کویند که  عید قربا نست لیک چشم سحر…

             بزرنفاق انگریزی

                                            درو آن با داس روسی  استعمارگران جهان بمنظور غصب سرزمینها ی…

دولت و خدمت!

دولت به انگلیسی State و به فرانسوی Etate  و یا…

عید در غربت

 عید طرب با لب خندان کجاست  میله به آن قرغه و…

چه قیامت برپا کرده طالب!

امین الله مفکر امینی      2024-04-06! چــه قیامت برپــا کرده اند طالــــب درمیــــهــنِ…

«
»

بایدن همدست نتانیاهو در «نسل کشی» می شود

گروه آزادی‌های مدنی آمریکا در اقدامی از «جو بایدن»، رئیس جمهور این کشور شکایت کرده و در قالب این شکایت به طرفداری از طرف گروه‌ها و افراد فلسطینی عنوان کرده که اقدامات رژیِم صهیونیستی در غزه «نسل کشی» است.

به گزارش «گاردین» یک گروه مربوط به آزادی‌های مدنی آمریکا در نیویورک از جو بایدن به دلیل عدم انجام وظایفش طبق قوانین بین‌المللی و قوانین ایالات متحده آمریکا جهت جلوگیری از نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه شکایت کرد.

مرکز حقوق اساسی آمریکا در جریان شکایتی عنوان کرده است که همه اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله «کشتارهای دسته جمعی»، هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی و اخراج‌های اجباری همگی نسل‌کشی محسوب می‌شود. این مرکز با اشاره به کنوانسیون بین المللی ۱۹۴۸ علیه نسل‌کشی عنوان می‌کند، کنوانسیون مذکور ایالات متحده آمریکا و سایر کشور را ملزم می‌‌سازد تا از قدرت و نفوذ خود برای جلوگیری از کشتار افراد استفاده کنند.

در متن این شکایت نامه آمده است که ایالات متحده به عنوان نزدیک متحد و قوی‌ترین حامی رژیم صهیونیستی و به عنوان بزرگترین کشور ارائه‌دهنده کمک‌های نظامی با اختلاف زیاد نسبت به سایر کشورها به این رژیم، ابزارهای لازم را برای ایجاد بازدارندگی این رژیم در اختیار دارد؛ ضمن اینکه تل‌آویو بزرگترین دریافت کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم به بعد است.

این دادخواست در دادگاه فدرال ایالت کالیفرنیای آمریکا ثبت شده و به موجب آن از دادگاه خواسته شده تا ایالات متحده را از ارائه تسلیحات، پول و حمایت دیپلماتیک از رژیم صهیونیستی منع کند. علاوه بر این، دادخواست مذکور به دنبال اعلامیه‌ای است که به موجب آن رئیس جمهور آمریکا و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه این کشور به همراه «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا موظف شوند تا تمامی اقدامات لازم جهت جلوگیری از تداوم نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در غزه را انجام دهند.

این اقدامات شامل فشار بر رژیم صهیونیستی جهت پایان دادن به بمباران غزه، رفع محاصره این منطقه و جلوگیری از اخراج اجباری فلسطینی‌ها از سرزمینشان می‌شود.

مرکز حقوق اساسی آمریکا در این شکایت نامه عنوان کرده است: حملات حماس به سرزمین‌های اشغالی در تاریخ ۷ اکتبر به هیچ وجه حملات رژیم صهیونیستی به غزه را توجیه نمی‌کند. طوری که تحت تاثیر آن ۱۱ هزار فلسطینی از جمله ۴ هزار و ۶۰۰ کودک کشته شده و ۱.۵ میلیون نفر دیگر هم آواره شوند.

شکایت مذکور در حالی مطرح می‌شود که دادگاه کیفری بین‌المللی در حال تحقیق از اقدامات رژیم صهیونیستی به اتهام جنایات جنگی در غزه است.

این دادخواست، برخی از اقدامات انجام شده از سوی رژیم صهیونیستی را در قالب نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها فهرست کرده است. این موارد شامل کشتار گسترده غیرنظامیان، مجازات جمعی آنها و محرومیت افراد از اساسی‌ترین نیازهای زندگی‌شان می‌شود.

در این دادخواست به محکومیت اظهارات ضد فلسطینی برخی از افسران رژیم صهیونیستی اشاره شده و سخنان «ژانرال غسان عیان» یادآوری شده است که در مورد مردم فلسطین گفته بود: قصد رژِیم صهیونیستی نابودی زندگی فلسطینیان در غزه است. با حیوانات انسان‌نمایی مانند اینها باید اینگونه رفتار شود. برق و آبی در غزه وجود نخواهد داشت و فقط ویرانی است. شما جهنم می خواستید و جهنم برایتان آوردیم.

در دادخواست مذکور عنوان شده است که ایالات متحده موظف است تمامی اقداماتی را که در اختیار دارد جهت جلوگیری از نسل کشی در غزه به کار گیرد و از حمایت‌های رژیم صهیونیستی در جریان نسل‌کشی در غزه دست بردارد.