برای چهارمین بار از سپردن کرسی افغانستان در ملل متحد…

افغانستان بحیث یک کشور ، عضو دائمی سازمان ملل متحد…

سیاست‌های شیطنت امیز پاکستان علیه افغانستان

از گذشته هاکه بگذریم ،همین حالا کارزار تبلیغی و تحرکات…

بمناسبت روز بین المللی حمایت از حقوق اطفال 

نوشته  و گردآوری معلوماتی از بصیر دهزاد    امروز  ۲۰ نوامبر زور بین…

شیردروازه و آسمایی خصم افگن و هندوکش عقاب پرور! ما…

نویسنده: مهرالدین مشید ما هنوز خیلی قرضدار مردم مظلوم افغانستان هستیم چند…

څنگه یی

 شعر ملمع - شیر و شکر از دکتور ایماق شعر ملمع (…

ذهن ستم گستر 

رسول پویان  زمیـــن در آتـش خـودکامگان آز می سوزد  سـرا و مـزرع…

شناخت با 13 نوع سوگیری در داوری در عرفان

دکتر بیژن باران شناخت کارکرد مغز است که سوگیری در آن…

نتیجه انتخابات امریکا در ترازوی منافع ملی افغانستان

ا میرعبدالواحد سادات  متاسفانه در منجلاب پر جنجال کنونی که :اساس تراژیدی…

دین وسیاست

نوشته دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها دیدگاه های…

موسم پیری

این نقد جای اگر نپذیری، کجا برم ؟  وین هدیه ام…

معاهده ی افتضاح بار دوحه؛ پروندۀ ناتمام افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افزایش فشار سیاسی بر طالبان، یگانه گزینه برای…

ماردین ابراهیم

آقای "ماردین ابراهیم" (به کُردی: ماردین ئیبڕاهیم)، شاعر معاصر کُرد،…

وجدان ودادگاه آن 

***   داد گاه وجدان بامعراج عدالت اصدار حکم میکند ـ وتصمیم…

افتخار برکارمل واعضای حزبم!

امین الله مفکر امینی          2024-12-11! فــــــخر به پــــرچمدارانی رهی عدل وانصـــاف کـــــه نیست…

بازگشت به خوییشتن؛ گفتمان رسیدن به پویایی های فکر و…

نویسنده: مهرالدین مشید هر بازگشت آغازی برای برگشت به ارزش های…

اسرار عشق 

رسول پویان  شدم تا همدم نـور آشیان در کهکشان دارم  از این…

کابل زیبا

سیمین بارکزی فرزند عبدالکبیر خان بارکزی 1953 میلادی در یک…

خالە بکر

استاد "بکر محمد امین" (به کُردی: به‌کر محه‌ممه‌د ئەمین) متخلص…

احتمال تحولات بعد از انتخابات در آمریکا و صدای تکانه…

نویسنده: مهرالدین مشید آیا با پیروزی ترامپ آمریکا به افغانستان باز…

«
»

ابر سیاه جنگ جهانی سوم بر فراز جهان

شهاب سنگی که در ماه دسامبر در جو زمین منفجر شد 10 بار قوی تر از بمب هسته ای  هیروشیما بود - شهروند

عارف عرفان

     در تدوین سیاست خارجی آمریکا عنصری از توهم سیاسی و پارانویا وجود دارد. سناریوی “روز قیامت “تقریباً ۷۸ سال است که در تابلوی نقاشی پنتاگون قرار دارد.واکنون این ساعت نشان می‌دهد که بشریت فقط ۹۰ثانیه از فاجعه هسته ای و برپایی روز قیامت فاصله دارند.


پیشینه ای تاریخی طرح آمریکا برای تهاجمات هسته ای  

     به باور آگاهان سیاسی وبربنیاد مدارک معتبر تاریخی *(۱) طرح‌های جنگ هسته‌ای متعدد ایالات متحده از همان ابتدا تدوین شده است.طبق اسنادی که در سال ۲۰۱۵ از رده ای طبقه بندی خارج گردید،ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۵۶ نقشه ای را تدوین کرد تا۱۲۰۰ منطقه شهری در اتحاد جماهیر شوروی، اروپای شرقی و چین رااماج حملات هسته ای قرار دهد.
    طرح ۱۵ سپتامبر سال ۱۹۴۵برای “پاک کردن اتحاد جماهیر شوروی
از نقشه، تقریباً دو هفته پس از پایان رسمی جنگ جهانی دوم (۲ سپتامبر ۱۹۴۵)ریخته شد. وزارت دفاع ایالات متحده طرحی ۱۵ سپتامبر ۱۹۴۵را برای “پاک کردن اتحاد جماهیر شوروی از روی نقشه که درآن بمباران ۶۶ شهر با ۲۰۴ بمب اتمی مطرح بود، صادر کرد.البته زمانی که ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی متحد بودند.این پروژه مرگبار توسط اسناد طبقه بندی نشده تایید شده است.
سپس طرح اولیه سپتامبر۱۹۴۵ توسط پروژه موذیانه دیگری تحت عنوان طرح” دراپ شات” دنبال شد: 

     به گفته کاکو و اکسلرود، طرح دراپ شات سال ۱۹۴۹ شامل طرحی بود که علیه اتحاد جماهیر شوروی انجام می شد تا «حداقل ۳۰۰ بمب هسته ای و دو هزار تن بمب معمولی بر روی ۲۰۰ هدف در ۱۰۰ منطقه شهری، از جمله مسکو و لنینگراد (سنت پترزبورگ) پرتاب گردد.
بر اساس این  طرح قرار بود تاواشنگتن جنگ را در اول جنوری ۱۹۵۷ آغاز نماید.
طرح Dropshot قبل از اعلامیه روسیه در آگوست ۱۹۴۹ در مورد آزمایش بمب هسته‌ای این کشور تدوین شد.
  این طرح عمدتاً برای «تخریب سیستماتیک» اهداف شهری-صنعتی بلوک شوروی تهیه شده بود که همچنان وبه طور مشخص و صریح «جمعیت» را در همه شهرها از جمله پکن، مسکو، لنینگراد، برلین شرقی و ورشو هدف قرار می داد.
این طرح  شامل فهرستی از بیش از ۱۱۰۰ میدان هوایی در بلوک شوروی است که به هر پایگاه یک شماره اولویت اختصاص داده شده بود.
    فهرست دوم مناطق شهری-صنعتی بود که برای «تخریب سیستماتیک» شناسایی شدند. براساس این سند  بنام ( SAC )بیش از ۱۲۰۰شهردر بلوک شوروی، از آلمان شرقی تا چین، با اولویت های تعیین شده فهرست شده بود. مسکو و لنینگراد به ترتیب در اولویت اول و دوم قرار گرفتند. بمب هایی که درین برنامه به کار می‌رفت دارایی قدرت انفجاری ۶۰ میگا تن بود. قابل یاد آوری است که یک میگاتن دارای ۷۰ برابر بازده انفجاری بمبی است که هیروشیما را نابود کرد…
    اتحاد جماهیر شوروی در آگوست ۱۹۴۹، دو سال پس از راه اندازی ساعت رستاخیز، به عنوان یک قدرت هسته ای ظاهر شد.
هم اکنون جهان ما در گرداب بحرانات کنونی وفاجعه بار مستدام غوطه میخورد.این بحرانات جرقه هایی را به وجود می آورد که هر لحظه ممکن نابودی بشریت را با تهدید جنگ هسته ای در دستور روز گار قرار میدهد.  

     در وضع کنونی دو جبهه بزرگ که انگیزش جنگ سوم جهانی را رقم می‌زند عبارتند از جبهات اوکراین وخاور میانه با شعله ور شدن  آتش جنگ میان اسرائیل و فلسطین که  احتمال گسترش جنگ منطقه ای و جهانی را بازتاب میدهد.
جهان امروز دروضع نهایت بحرانی وشکننده قرار دارد.
چنانچه در بحبوحه ای بحرانات فزاینده کنونی، به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه،به دنبال عدم توافق ایالات متحده آمریکا در خصوص منع آزمایش سلاح های هسته ای، قانون لغو تصویب معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته ای را امضا کرد.
بربنیاد اخبار عصر روسیه به دنبال ورود ولادیمیر پوتین به مرکز فرماندهی نظامی جنوب در روستوف اخبار فوری در تلویزیون روسیه جزئیات دقیقی از آزمایش‌هایی را که به تازگی بر روی آمادگی جنگی سه‌گانه هسته‌ای این کشور برای پاسخ به موشک‌های هسته‌ای دشمن فرضی صورت گرفت به نمایش گذاشت.(*۲)
درین نمایش پرتاب یک موشک بالستیک یارس با برد ۱۲۰۰۰ کیلومتر از یک محور زیرزمینی در کامچاتکا و پرتاب یک موشک کروز با برد ۵۵۰۰ کیلومتر از یک ناو بمب افگن نشان داده شد.
گفته میشوداین آزمایش‌ها پاسخ روسیه به اعلام قبلی درباره «پیش‌آزمایش‌های» تسلیحات هسته‌ای آمریکا بود، که مسکو در واکنش به آن آزمایش‌های تسلیحاتی را به این صورت نشان داد.
از سوی دیگر به باور آگاهان، شلیک موشک های روسیه هشداری به ایالات متحده در برابر تشدید تنش درخاورمیانه وتصمیم حمله آمریکا به ایران بود.
از نظر آگاهان سیاسی اعلام آزمایش های سه گانه هسته ای برای توصیف سلاح های هسته ای استراتیژیک روسیه  این پرسش را مطرح می سازد که آیا روس ها به سمت تفکر ضربه اول می روند؟
دریک چرخش دیگر، در اتمسفر نظامی جنگ اوکراین، پس از سفر وزیر خارجه جدید بریتانیا به اوکراین،هواپیما های استراتژیک روسیه در آب های شمال بریتانیا به پرواز درآمد وپوتین در مورد دخالت های انگلستان در اوکراین به بریتانیا هشدار داد. متعاقبأ مانور ناوهای موشک انداز و هواپیما های استراتژیک روسیه برفراز ناروی براه افتید‌ که بیگمان این تحولات برآسیب پذیری وشکنندگی سیاره ما دلالت روشن دارد.
هکذا به گزارش ایسنا پیتر پاول رئیس‌جمهور جمهوری چک به تازگی اظهار داشت که: ناتو آماده درگیری شدیدی با روسیه می‌شود.
اوگفت که ناتو، روسیه را «بزرگترین تهدید» در اروپا می‌داند و برای یک درگیری بزرگ آماده می‌شود.
به گزارش ایسنا، «پیتر پاول» رئیس‌جمهور جمهوری چک در اجلاس «گروه ویسگراد» که یک باشگاه سیاسی غیررسمی که شامل جمهوری چک، لهستان، مجارستان و اسلواکی است، بیان کرد که تصور نمی‌کند همتایانش دیدگاهی کاملا مخالف در مورد مناقشه اوکراین داشته باشند.
در یک رویکرد دیگر،ای مک گارون تحلیل گر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا ( سیا)اظهار داشت که اوکراین جنگ را باخته است وحمایت کنگره آمریکا را نیز از دست داده است.پافشاری رییس جمهور آمریکا ممکن است منجر به تصمیم اخرالزمانی وی برای استفاده از سلاح هسته ای شود.
آری؛ طبق گفته جمعی از برندگان جایزه نوبل، اکنون گفته می شود که ساعت روز قیامت “نماینده تهدیدهایی برای بشریت است. ساعت قیامت ” سناریوی است به سوی جنگ جهانی سوم.
“ساعت قیامت” زنگ خطری را برای کل بشریت به صدا در می آورد واین به وضاحت نشان میدهد که  ما در لبه پرتگاهی هستیم.  ما با بحران های متعدد وجودی روبرو هستیم. رهبران نیاز به تفکر بحران دارند.
اکنون جهان در یک دوراهی خطرناک قرار دارد، باید درک کرد که استفاده از تسلیحات هسته‌ای در رابطه با رویارویی آمریکا-ناتو و روسیه منجر به پایان بشریت می‌شود.
آنچه لازم است یک جنبش صلح جهانی همراه با ممنوعیت سلاح های هسته ای است. 

با احترام
عارف عرفان
لندن، نوامبر ۲۰۲۳ 

***

منابع:
۱- گلوبال ریسرچ ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۳
۲- گلوبال ریسرچ مورخ ۲۷ اکتبر ۲۰۲۳