گنج شایگان 

رسول پویان  همیـشـه ثـروت و کاخ طلا نمی ماند  شــکـوه و دبـدبـه…

همخوابگی های سیاسی نافرجام طالبان افغانستان و آخوند های ایران

نویسنده: مهرالدین مشید افتضاح دیپلوماسی هوتل محور ایران در افغانستان عباس عراقچی، روز…

عالم دگر

نوشته نذیر ظفردیــــــده از امیــــــال دنیا بسته امدر دلـــــــم…

بشدار سامی

آقای "بشدار سامی" (به کُردی: بەشدار سامی)، شاعر و فتوگرافیست…

کابل آبستن یک تحول در موجی از اختلاف های درونی…

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت ملاهبت الله در گرو عصیان همرزمان و…

هم پیوندی

جهان با حفظ،نا همگونی ها یک کل به هم پیوند…

آن لوله های آب پا های ما نه؛ بلکه آرزو…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از به زنجیر کشاندن آفتابه ناوقت های شب…

هنر عشق ورزیدن....! (1)

" زیبایی عشق در این است که نه به چیزی…

آب در هاون کوبیدن یا سراغاز یک بازی جدید

نویسنده: مهرالدین مشید حکم بازداشت ملاهبت الله یک بازی استخباراتی و…

فتوای خرد 

رسول پویان  برون کردم به قتوای خرد تا حلقه از گوشم  بـرای…

خوشروی بؤلسه خاتینینگ

خوشروی بؤلسه خاتینینگ ، کیفیتینگ بوزیلمس چیور بؤلسه خاتینینگ، توگمنگ اصلا…

"سوسیالیسم سلطنتی"،- فیلسوف سرنوشت و زوال

Oswald Spengler(1880- 1936) آرام بختیاری اسوالد اسپنگلر،- فیلسوف راستگرا، نیهلیست فرهنگی. اسپنگلر(1936-1880م)، فیلسوف…

قلم "نی" ایکه "ناسر" ماند

نویسنده: مهرالدین مشید قلم "نی" و نشانه های بی نشانی آن آن…

در مورد ادب شفاهی  اوزبیکان افغانستان

برنامه  اوزبیکی رادیو تاشکند جمهوری اوزبیکستان در باره  کار کرد های…

پاینده باد افغانستان

میر عنایت الله سادات                                                   مدتی است که بعضی حلقات معين از…

هر وسیله‌ برای رسیدن به هدف مجاز نیست!

نور محمد غفوری در تویتر محترم امرالله صالح یک جمله را…

افغانستان و درهم تنیده گی و مد و جزر حوادث…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی کوهستانی و محاط به خشکه است که…

فتنه خوابیده

 قدم هلال شد و مایلم به ابرویش  فتاده مرغ دل من…

شیفته ی ترانه های مردم

 برنامه ی رادیو تلویزیون شهر تاشکند جمهوری اوزبیکستان در مورد کار…

گزیده‌ای از «درسگفتارهای کاپیتال» رفیق فقید جوانشیر در زندان

از نظر مارکس دو نوع بخش خصوصی وجود دارد مارکس ……

«
»

موضع قاطع پوتین؛ به کسی اجازه نمیدهیم روسیه را تهدید کند

رئیس‌جمهور روسیه در مراسم رژه نظامی “روز پیروزی” در مسکو با اشاره به تمایل و تلاش کشورش برای جلوگیری از بروز درگیری جهانی، تاکید کرد: در عین حال اجازه نمی‌دهیم کسی ما را تهدید کند و نیروهای استراتژیک ما همیشه در حالت آماده باش رزمی هستند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه امروز، پنج‌شنبه، در سخنرانی خود در مراسم رژه پیروزی به مناسبت بزرگداشت هفتاد و نهمین سالگرد پیروزی در جنگ بزرگ میهنی (جنگ جهانی دوم) در میدان سرخ مسکو، تاکید کرد که این کشور برای جلوگیری از بروز یک درگیری جهانی دست به هر اقدامی خواهد زد، ولی در عین حال اجازه نخواهد داد کسی این کشور را تهدید کند و نیروهای استراتژیک روسیه همیشه در حالت آماده باش رزمی قرار دارند.

پوتین تاکید کرد که این کشور ادعای هر دولت یا اتحادی در مورد منحصر به فرد بودن را رد می‌کند، زیرا می‌داند که زیاده روی در چنین جاه طلبی‌هایی به چه چیز و کجا منجر  خواهد شد.

رئیس جمهور یادآور شد: در حال حاضر در غرب تلاش می‌کنند تا حقیقت جنگ جهانی دوم را تحریف کنند و خاطره فداکاری و قهرمانی سربازان آزادیبخش شوروی را از اذهان پاک کنند. به گفته وی، اکنون تمایل به توجیه پیروان نازیسم به بخشی از سیاست نخبگان غربی برای دامن زدن به مناقشات منطقه‌ای و بازدارندگی مراکز مستقل توسعه جهانی تبدیل شده است.

او گفت: در عین حال، روسیه هرگز مبارزه مشترک علیه نازیسم با متحدانش در ائتلاف ضد هیتلر در پایان جنگ جهانی دوم و سنت الهام بخش اتحاد آن دوره را فراموش نخواهد کرد.

ولادیمیر پوتین به شرکت کنندگان در این رژه نظامی تبریک گفته و روز پیروزی را مهمترین عید و یک جشن ملی و مقدس نامیده و تاکید کرد، باید در مقابل افرادی که در شرایط سخت از امنیت و منافع کشور دفاع می‌کنند، سر تعظیم فرود آورد. او به احترام تمامی کشته شدگان در راه دفاع از روسیه یک دقیقه سکوت اعلام کرد.

پیش از ظهر امروز، رژه نظامی اصلی به افتخار هفتاد و نهمین سالگرد پیروزی در جنگ بزرگ میهنی در میدان سرخ مسکو آغاز شد. بیش از 9 هزار نیروی نظامی و بیش از 70 قطعه تجهیزات و تسلیحات  و همچنین دو گروه هوایی ویژه در این رژه شرکت دارند. 

رهبران تعدادی از کشورهای جهان در مراسم رژه به مناسبت روز پیروزی در روسیه شرکت دارند.