چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

«
»

جامعه قاتل نیست !

بعد از قتل رومینا توسط پدر و حمایت قانون اسلامی از غیرت پدر و باز پروری جنایت توسط قانون اساسی شریعت ، ما شاهد موارد دیگری از غیرت اسلام ناب محمدی هستیم . البته آلتهای قتاله متنوع است ولی شکل و مسیر دفاع از قاتل یکی است . در 1400 سال پیش زنده به گور رسم بود حالا با داس و تبر و طناب و چاقو رشد و پیشرفت الهی داشته اند .

ساختارهای اجتماعی و سیاستهای حاکم همیشه متاثر از هم هستند . جامعه ایی که قتل را به عنوان راهکار انتخاب میکند زیر تعلیمات سیستم سیاسی حاکم قتل را آموزش دیده است . جامعه در کل قاتل نیست ولی هر جامعه ای استعداد دیدن آموزشهای قتل را دارد . قتل و جنایت خاص یک جامعه نیست در کشورهای غربی و صنعتی هم جنایت اتفاق میافتد و آدم روانی پیدا میشود ولی در حکومت اسلامی ایران جنایت قانونی توسط سیستم سیاسی حاکم آموزش داده میشود و افتخار است . اسمش دفاع از غیرت است .

قوانین و سیاستهای سیستم سیاسی حاکم مهمترین عامل پرورش یک جامعه است و زیر سایه همین آموزش و پرورش قاتلها پرورش یافته و جنایت ارزش میشود . درحکومت اسلامی ایران زیرساختهای پرورشی جامعه وانجام جنایت از 1357 و پشت بام علوی شروع شد ودر ادامه به قتل عامهای دهه 1360 و در ادامه تا همین حالا ، فقط شکلش عوض شد !

کلاف سردرگم تناقضات جامعه را در سیستم سیاسی حاکم جستجو کنید . با این همه بعد از چهل سال آموزشهای دینی ، قتل در جامعه یک واکنش مستاصلانه است. قاتل تحت آموزش قانون سیستم حاکم است . قاتل در جامعه ای بزرگ شده و رشد کرده که قانون اساسی دارد برای توجیه جنایت به نام دین و غیرت … ولی در هر شرایطی اخلاق جامعه با رشد جنایت در جنگی درونی یا روانی است .

عناصر جامعه یعنی مردم خسته از تمامی شرایط حاکم و با ترس از سرکوب سیستم حاکم سیاسی بخشی از فشار روانی روی خودش را با زدن خودش تخلیه میکند . حمایت قانون اسلامی را هم دارد . شرایط اجتماعی فاجعه بار هر جامعه ای توسط سیستم و آموزشهای اسلامی حاکم خلق میشود و این همه معیوب باعث ایجاد فشارهای روحی و روانی بسیار بوده و در کل حکومت اسلامی با قوانین خودش نگاه‌های فرهنگی غلط جامعه را محکم میکند .

قاتلها با انواع متنوع آلتهای قتاله از محصولات فرهنگی سیستم سیاسی حاکم است و یک معلول اصلی دارد . به قول خودشان یک دزدی ساده صدها علت دارد، افراد از ابتدای خلقت دزد نبوده اند بلکه جامعه و تمام مؤلفه‌های آن، آنها را به این سمت کشانده است ، معلمان در نظام آموزشی، خانواده‌ها در نظام تربیتی همه و همه عوامل دیگر نقطه آغاز و نگاهشان سیستم سیاسی حاکم است . وقتی پدر میداند هر دخالت فعالی در سیاست به شدت سرکوب میشود ولی قتل دخترش تبلیغ هم میشود و حمایت قانونی دارد پس راحترین مسیر را میرود .


مشکل اصلی تفسیر غلط یا درست از قانون نیست مشکل اصلی خود قانون اساسی اسلامی است ، روی همین ژنهای معیوب قاضی هم تفسیر رأی خود را از همین قانون اساسی جنایت پرور دینی دارد  و با نگاه‌های ذهنی خود این موضوع را رسیدگی کند در اینجا پدر، قاضی و همه حلقه‌های متصل به هم از سیستم جامعه معیوبی برخاسته‌اند که عضو خانواده عضو دیگری را بدون نگرانی از عواقب آن به قتل می‌رساند . قتلهایی که بیننده عمومی ندارد اما قانونش از یک ریشه تابعیت دارد . اعدامی توسط خانواده و با حمایت سیستم حاکم سیاسی که فقط بیننده ندارد . قتلهای قبلی بیننده عمومی در خیابان داشت .


آدم کشی و قتل معلول است و علت آن هم در قانون اساسی سیستم حاکم سیاسی در درجه اول است . نظام آموزش و پرورش تابع قانون اساسی اسلامی است ، نظام حقوقی، نظام تربیتی و نظام فرهنگی و اجتماعی همگی باید تابع قوانین سیستم سیاسی حاکم باشند . قتل در هر جامعه ای یک معلول دارد و در ایران اسلامی سیستم سیاسی حاکم با تمام قوانینش تنها علت اصلی است .

طرح اجباری کردن ازدواج توسط سیستم اسلامی حاکم سیاسی همزمان با سرعت گرفتن قتلها ، یعنی گرفتن ماهی حتی بدتر از زمان محمد عبدالله و زمان جاهلییت عرب…

تبلیغ برای ازدواج و فرزند آوری به عنوان استمرار نیروی کار جامعه ، در هیچ جامعه ایی عجیب نیست . در حکومت اسلامی ایران فقط مشوقهایش فراتر از داس و تبر و چاقو و گلوله و انواع دیگر آلت قتالها نیست .

18.06.2020

اسماعیل هوشیار