(ملات گاندی در مورد امام حسین

باسم تعالى در نخست ورود ماه محرم و عاشوراء حسينى را…

جهان بی روح پدیداری دولت مستبد

دولت محصولی از روابط مشترك المنافع اعضاء جامعه می باشد٬ که…

ضانوردان ناسا یک سال شبیه‌سازی زندگی در مریخ را به…

چهار فضانورد داوطلب ناسا پس از یک سال تحقیق برای…

پاسخی به نیاز های جدید یا پاسخی به مخالفان

نویسنده: مهرالدین مشید آغاز بحث بر سر اینکه قرآن حادث است و…

طالبان، پناهگاه امن تروریسم اسلامی

سیامک بهاری شورای امنیت سازمان ملل: ”افغانستان به پناهگاه امن القاعده و…

  نور خرد

 ازآن آقای دنیا بر سر ما سنگ باریده عدوی جان ما…

عرفان با 3 حوزه شناخت/ ذهن، منطق، غیب

دکتر بیژن باران با سلطه علم در سده 21،…

شکست مارکسیسم و ناپاسخگویی لیبرالیسم و آینده ی ناپیدای بشر

نویسنده: مهرالدین مشید حرکت جهان به سوی ناکجا آباد فروپاشی اتحاد جماهیر…

سوفیسم،- از روشنگری باستان، تا سفسطه گری در ایران.

sophism. آرام بختیاری دو معنی و دو مرحله متضاد سوفیسم یونانی در…

آموزگار خود در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی را دریابید!

محمد عالم افتخار اگر عزیزانی از این عنوان و پیام گرفتار…

مردم ما در دو راهۀ  استبداد طالبانی و بی اعتمادی…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی در پرتگاۀ ناکجاآباد تاریخ مردم افغانستان مخالف…

ترجمه‌ی شعرهابی از دریا هورامی

بانو "دریا هورامی" (به کُردی: دەریا هەورامی) شاعر، دوبلور و…

تلویزیون حقوق ناشر یک اندیشه ملی و روشنگری 

نوشته از بصیر دهزاد  تلویزیون حقوق در پنجشنبه آینده،  ۱۱ جولای، …

افراطیت دینی و دین ستیزی دو روی یک سکه ی…

نویسنده: مهرالدین مشید در حاشیه ی بحث های دگر اندیشان افراط گرایی…

د مدني ټولنې په اړه په ساده ژبه څو خبرې

 زموږ په ګران هېواد افغانستان کې دا ډیر کلونه او…

از پا افتادگان دور جمهوریت

در خارج چه میگویند ؟ انهاا طوری سخن میرانند که افغانستان…

آیا طالبان آمده اند ، تا ۳۴ ملیون شهروند افغانستان…

نوشته: دکتر حمیدالله مفید. بزرگترین دشواری که در برابر جهان اسلام…

 چند شعر کوتاه از لیلا_طیبی (صحرا) 

ذهنم، یوزپلنگی تیز پاست آه! بی‌هوده بود، دویدن‌هایم... آی‌ی‌ی        --غزال وحشی، کدام کنام…

بدیده ای مهر بنگرید!

امین الله مفکر امینی                         2024-01-07! بـــه دیده ای مهربنگرید بـــــه…

تشکیل امارت در آنسوی دیورند و تشدید تنش ها میان…

نویسنده: مهرالدین مشید بازی های جدید استخباراتی و احتمال وقوع رخداد…

«
»

لاوروف: کاسه صبر ما لبریز شده است

لاوروف: اتحادیه اروپا می خواهد تسلیحاتی تهیه کند که به قلب روسیه ضربه بزند

لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، می‌گوید اتحادیه اروپا قصد دارد تسلیحاتی با برد بیشتر به اوکراین بدهد زیرا این کشور با روش‌های فعلی نمی‌تواند جنگ را به نفع خود تمام کند. او این اقدام را «مشارکت مستقیم در جنگ» می‌داند.

لاوروف در کنفرانسی با عنوان «یورومیدان: دهه از دست رفته اوکراین» که روز جمعه برگزار شد، به شدت از برنامه اتحادیه اروپا برای ارسال تسلیحات با برد بیشتر به اوکراین برای «هدف قرار دادن قلب روسیه» انتقاد کرد. او مدعی شد که رهبری نظامی کشورهای غربی ستاد کل ارتش اوکراین را کنترل می‌کنند و به آنها در هدف‌گیری کمک می‌کنند.

او گفت: «طبق اطلاعات ما، سرویس اقدام خارجی اروپا توصیه‌هایی برای اوکراین تدوین کرده که بر این فرض استوار است که روش‌هایی که اوکراین در حال حاضر با آنها می‌جنگد، کارآمد نیستند. بنابراین، آنها باید بر ارسال تسلیحات با برد بیشتر تمرکز کنند تا به «قلب روسیه» برسند، همانطور که اتحادیه اروپا می‌گوید، و دوباره آشفتگی و وحشت ایجاد کنند و اعتماد مردم را از بین ببرند. آیا این مشارکت مستقیم در جنگ نیست؟ البته که هست.»

لاوروف می‌گوید که استراتژی جنگ برای اوکراین در کشورهای دیگر تدوین می‌شود. «در جنگ، استراتژی حرف اول را می‌زند. این استراتژی‌ها در کی‌یف تدوین نمی‌شوند، بلکه در جاهای دوردست.» او تأکید کرد که «هیچ شکی نیست که غرب جنگ را علیه ما اعلام کرده است.» اوکراین به عنوان ابزاری برای تحمیل شکست استراتژیک به روسیه و کاهش نفوذ آن در صحنه جهانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.  «کاسه صبر حسن نیت خود» مسکو در قبال غرب لبریز شده است.

مسکو بارها از کمک‌های نظامی کشورهای غربی به کی‌یف انتقاد کرده و تأکید کرده است که این کمک‌ها فقط به طولانی شدن درگیری منجر می‌شود.
وزیر امور خارجه روسیه در خصوص گفتگو با اوکراین گفت که توپ در زمین روسیه نیست. او گفت که ابتدا ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، باید فرمان خود مبنی بر ممنوعیت مذاکره با مسکو را لغو کند.

وزیر خارجه افزود که غرب تلاش می‌کند تا بسیاری از کشورها را به پیوستن به فرمول صلح پیشنهادی زلنسکی ترغیب کند، اما این فرمول بی‌معنی است.

زلنسکی در نوامبر ۲۰۲۲ یک برنامه صلح ۱۰ ماده‌ای ارائه کرد که شامل مواردی مانند بازگرداندن تمامیت ارضی اوکراین، تشکیل یک دادگاه ویژه برای بررسی تمام جنایات روسیه و خروج کامل ارتش روسیه از اوکراین بود. کرملین این طرح را غیر واقعی خواند.

وزیر امور خارجه روسیه، سرگئی لاوروف، گفته است که بریتانیا در قبال درگیری اوکراین حتی از آمریکا هم رفتار تهاجمی‌تری از خود نشان می‌دهد.

لاوروف روز جمعه در کنفرانسی در مسکو به مناسبت دهمین سالگرد کودتای مورد حمایت غرب در کی‌یف ادعا کرد که واشنگتن و متحدانش همیشه اوکراین را به عنوان یک «پایگاه ضد روسی» تلقی کرده اند.

این دیپلمات تاکید کرد که درگیری اوکراین «نتیجه دیگری از سیاست ‹تفرقه بینداز و حکومت کن’، سیاست تحریک کشورهای مختلف و مردم علیه یکدیگر، و تحریک درگیری های بین دولتی» است.

وی با اشاره به آمریکایی ها و انگلیسی ها گفت: «این سیاست مدت هاست که توسط غرب، به رهبری ایالات متحده یا به طور دقیق تر توسط آنگلوساکسون ها، در مناطق مختلف جهان دنبال می شود.»

لاوروف ادعا کرد: «نقشی که بریتانیا در رویدادهای جاری ایفا می کند، البته حتی تهاجمی تر و از نظر پیگیری و تحریک آمیز بودن پیچیده تر از هر طرف دیگر، حتی از ایالات متحده، است.»

وزارت دفاع بریتانیا روز پنجشنبه اعلام کرد که رهبری مشترک یک «ائتلاف پهپاد» با هدف تامین یک میلیون پهپاد برای مقابله با روسیه به اوکراین را بر عهده خواهد گرفت. این وزارتخانه افزود که بریتانیا ۲۰۰ میلیون پوند (۲۵۰ میلیون دلار) برای این امر اختصاص خواهد داد.

در ماه ژانویه، ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، متعهد شد که در سال مالی آینده ۲.۵ میلیارد پوند (۳.۲ میلیارد دلار) دیگر کمک نظامی به اوکراین ارائه کند. این اعلامیه پیش از سفر سوناک به کی‌یف انجام شد که طی آن او و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، توافقنامه همکاری امنیتی دوجانبه‌ای را امضا کردند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، هفته گذشته در مصاحبه با تاکر کارلسون، روزنامه‌نگار مستقل آمریکایی، گفت که «مسخره و بسیار غم‌انگیز» است که مقامات کی‌یف «در آوریل ۲۰۲۲، کمی بیش از یک ماه پس از آغاز درگیری، از درخواست یا ترغیب بوریس جانسون، نخست‌وزیر وقت بریتانیا برای خروج از مذاکرات صلح با مسکو تبعیت کردند.» رهبر روسیه افزود که گزارش های مربوط به دخالت جانسون سال گذشته توسط دیوید آراخامیا، مذاکره کننده ارشد کی‌یف، افشا و تایید شد.

در طول درگیری بین مسکو و کی‌یف، گزارش‌هایی در مورد اعضای سرویس‌های ویژه بریتانیا، نیروهای ویژه، وجود داشته است که گفته می‌شود مخفیانه در اوکراین فعالیت می‌کنند. وزارت دفاع در مسکو همچنین «کارشناسان بریتانیایی» را به کمک به آماده سازی حملات پهپادهای دریایی علیه شبه جزیره کریمه روسیه متهم کرده است.