یازدهم سپتامبر؛ مبارزه با تروریسم یا چرخه معکوس تحول در…

نویسننده: مهرالدین مشید حملات یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ نه تنها سیاست خارجی…

 آیا راه رشد غیر سرمایداری پاسخگوی  اهداف استراتیژیک خلقهای جهان…

مقدمه این را همه میدانند که در ایجاد جنبشها وحریانات تند…

استاد ګل پاچا الفت 

خدای بخښلی  استاد گل پاجا الفت  هغه  لوی  او وتلی…

د سیاسي ګوندونو په جوړولو او فعالیت کې د مرام…

 انسان له اوله په ټولنیز ژوند کې د ګډو موخو…

خاطر شاد 

رسول پویان  تـو گـویی خامـۀ پاییز کلک استاد است  به هر طرف…

برجحان تعلقات!

امین الله مفکر امینی                     2025-07-09 برجحان ز تـــــــــعلقات وافکاری واهی خدا جوییــــــــم با…

اگر سقراط ‌پدر فلسفه است، کنفوسیوس یا ملاصدرا چرا چنین…

بخش دوم از مقاله‌ی سقراط، تیشه‌زنی، به ریشه‌ی دانایی. بحثی از…

پاسخی به پرسشی

محمدعثمان نجیب  آغا صاحب گرامی، نه دانستم دلیل شتابان شما برای…

استاد قیام الدین خادم 

استاد خادم د پښتو ادبیاتو په اسمان کې له هغو…

روشنگری روس، ملی گرا، رفرمیستی، علم گرا

Lomonossow, Michail(1765-1711 آرام بختیاری لومونسف؛- شاعر، دانشمند، روشنگر. میشائیل لومونسف(1765-1711.م)، شاعر، محقق، فیلسوف،…

د سیاسي ګوند او سازمان اساسي او تشریفاتي سندونه

د یوه سیاسي ګوند او د هر سیاسي او ټولنیز…

اعتراف به خطا؛ اخلاق و پل عبور از تاریکی به…

نوسنده: مهرالدین مشید  تاریخ، دادگاه اشتباهات مشترک ما تاریخ معاصر افغانستان و…

وقتی اژدها می‌غرّد، خرس می‌خروشد و فیل می‌خرامد؛ بشکه زرد…

نوسنده: مهرالدین مشید  پیام نشست شانگهای برای طالبان؛ نشانه‌ای از افول…

در سوگ کنر

بمناسبت زلزله ي مهلک ولایت کنر از زمین لرزه کنر هر…

درمراثی قربانییان زمین لرزه ی مشرق زمیـــن !

امین الله مفکرامینی                   2025-02-09! بدیــــــــده اشکِ ماتم و بدل خونم ز لغزشِ…

اشک قلم 

رسول پویان  اشک قلم به صفحـۀ دل ها چکیده است  صد لاله…

استاد عبدالروف بینوا

استاد بینوا د هېواد، سیمې او نړۍ په کچه ستر…

کودکانی که کودکی نمی‌ کنند

خیابان، خانه بی‌در و پیکر کودکان فراموش‌ شده! فرشید یاسائی *  ما…

بحران هویت ملی؛ ناکامی ملت سازی و به زنجیرکشیده شدن…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم قرن مبارزۀ سیاسی و فرهنگی و تبدیل…

سقراط، تیشه‌زنی به ریشه‌‌ی دانایی

دیدگاهی از مکتب دینی-فلسفی من بیش‌ از این نه می‌دانم. در…

«
»

آمریکا در تلاش برای از بین بردن کوبا شکست خورد

یک روز پس از اظهارات مداخله‌جویانه و مزورانه جو بایدن علیه کوبا؛ رئیس جمهور این کشور گفت: آمریکا در تلاش‌های خود برای از بین بردن کوبا شکست خورده است.

رئیس جمهور کوبا: آمریکا در تلاش برای از بین بردن کوبا شکست خورد

به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ «میگل دایاز-کانل» رئیس جمهور کوبا روز جمعه در توئیتی نوشت «آمریکا در تلاش‌های خود برای از بین بردن کوبا شکست خورد، هر چند به این منظور میلیارد‌ها دلار هزینه کرده بود».

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دیروز در اظهارات مداخله‌جویانه و مزورانه ای گفته بود « دولت کوبا دولتی شکست خورده است که به مردم خود ظلم می کند».

پیشتر نیز «برونو رودریگز» وزیر امور خارجه کوبا با هشدار به دخالت نظامی آمریکا در کشورش گفته بود، برخی درخواست‌ها برای «مداخله انسان دوستانه» در این کشور به دنبال اعتراض‌های اخیر در کوبا، به معنای درخواست برای مداخله نظامی آمریکا است.

برونو رودریگز که پیشتر بر اختصاص بودجه دولت آمریکا برای براندازی دولت کوبا تاکید کرده بود، با دیگر به انجام هرگونه اقدام نظامی واشنگتن در هاوانا هشدار داد.

این مقام ارشد کوبایی با اشاره به درخواست‌های برخی چهره‌های شناخته شده در شبکه‌های اجتماعی برای «مداخله انسان‌دوستانه در کوبا» گفت این اقدام باعث هموار کردن مسیر برای مداخله نظامی آمریکا می شود.

طی روز‌های اخیر اعتراض‌های گسترده‌ای در چند شهر کوبا از جمله «هاوانا» پایتخت این کشور علیه سیاست‌های دولت برگزار شد و معترضان به وضعیت معیشتی خود اعتراض کردند. در مقابل حامیان دولت نیز در چند شهر کوبا تجمع کردند.

همزمان با این تحولات، مقام‌های ارشد آمریکایی از قبیل جو بایدن با دخالت در امور داخلی کوبا بر حمایت واشنگتن از «معترضان» تاکید کرده‌اند. این دخالت‌ها در شرایطی انجام شده که واشنگتن به رغم مخالفت‌های شدید جهانی، از چند دهه قبل به انواع تحریم‌ها و محاصره اقتصادی کوبا دست زده است.

مقام‌های کوبا در روز‌های اخیر با رد مواضع مداخله‌جویانه و مزورانه آمریکا درباره اعتراض‌ها در کوبا به وضعیت معیشتی اعلام کردند، واشنگتن با ادامه تحریم‌های همه جانبه علیه کوبا عامل اصلی وضعیت بد اقتصادی کوبا است.

دولت‌های جمهوری‌خواه و دموکرات در آمریکا برای از پای در آوردن کوبا بعد از انقلاب این کشور به رهبری فیدل کاسترو، انواع تحریم‌ها و محاصره کوبا را در پیش گرفتند و این اقدامات هنوز هم ادامه دارد.