عدالت اجتماعی

نوشتهء نذیر ظفر‎عدالت روزی پیـــــدا میشه آخر‎سفاکان ترد و رســـوا…

خودتحقیری و خودتخریبی؛ تبیین فلسفی مفهومی

۱. خودتحقیری (Self-Denigration) در معنای فلسفی، خودتحقیری حالتی است که در…

سرمایه‌داری لیبرال و واکنش سوسیال‌دموکراسی

نور محمد غفوری تقابل، اصلاح یا همزیستی انتقادی؟ مقدمه سرمایه‌داری لیبرال به‌عنوان نظام…

             تشدید تنش تهران و واشنگتن؛ پس‌لرزه‌های منطقه‌ای آن

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت دیکتاتوری‌های دینی؛ آزمون بقا برای اخوندیسم و…

دربارۀ «اصولنامۀ جزایی محاکم» اداره طالبان

اعلامیۀ انجمن سراسری حقوق؜دانان افغانستان بنام خداوند حق و عدالت انجمن سراسری…

هر که را مشکلی است!

امین الله مفکر امینی          2026-30-01 ! هر که را مشکلی باشد ناچار…

آ.و. لوناچارسکی

برگردان. رحیم کاکایی و.گ. بلینسکی پیشگفتار مترجم درباره ویساریون بلینسکی نویسنده، منتقد…

برهنه گویی و عریان سالاری؛ سیاستِ بی‌پرده و حاکمیتِ بی‌نقاب

نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی از زوال مشروعیت و فروپاشی پوشش های…

لیبرال کپیټالیزم: تاریخي شالید، بنسټونه او علمي نقد

نور محمد غفوری لنډیز  لیبراله سرمایه‌داري یا (لیبراله پانګوالي) يا (لیبرال کپیټالزم)…

همراه جمیله، وداع با گلزری!

Aitmatow, Tschingis) 20081928- ) آرام بختیاری سوسیالیسم، دیالکتیک وحدت خلقها شد. چنگیز آیتماتف،…

کیست ژورنالیست ؟

هرکی مایک در اختیارش بود ژورنالیست نیستیا  به یک رسانه …

مخاطب خاص نیست!

این سخن، با آنانی‌ست که روزی از شیر و قیماق…

نظریات قوم‌گرایانه و راسیستی مردود است!

نویسنده: نور محمد غفوری ۱. مقدمه مقالهٔ حاضر با عنوان «نظریات قوم‌گرایانه و…

       اصولنامه ی جزایی طالبان خیلی نفرت انگیزو ضد اسلامیست 

       نوشته ی : فروغی        پس ازنشروتطبیق احکام سختگیرانه و نفرت انگیز…

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن

وفاداری به آرمان‌ها و رسالت نجات وطن پس از فروپاشی حکومتی…

شصت و یکمین سالگرد با افتخار حزب ما خجسته باد

رفقاى گرامى از نام سازمان حزبى ما در ايالات متحده امريكا به…

مرکه

له ښاغلي (عبدالملک پرهیز) سره د نړېوال ادبي ښوونځی اکسپرسیونیسم…

سرمایه‌داری در لبهٔ شکست؛ اقتصاد بحران‌زده و سیاست مشت‌آهنین

نویسنده: مهرالدین مشید بحران های ساختاری نظام سرمایه داری و ظهور…

سوسیال دموکراسی؛ تمایز مفهومی، تجربهٔ تاریخی و امکان بومی‌سازی در…

نور محمد غفوری مقالهٔ را تحت عنوان (چرا نهضت جدید سوسیال‌دموکراسی…

الگوریتم څه شی دی، څه وخت، چیرته او څنګه را…

نور محمد غفوري الگوریتم د ستونزې د حل لپاره د منظمو،…

«
»

وای وای مامانم اینا…. !

پلیس فرانسه با یورش به دو محل گروگانگیری در پاریس ، سه گروگانگیر از جمله دو مظنون به حمله به شارلی ابدو را کشت . برادران کواشی که پلیس فرانسه آنها را عاملان اصلی حمله به نشریه شارلی ابدو می‌داند، در یورش عصر 09.01.2015 جمعه پلیس فرانسه به چاپخانه دمارتن، در نزدیکی پاریس کشته شدند .

تیتر بالا تمام کننده شد . یاد فیلمی افتادم که اسامه بن لادن را چگونه درکاخ سفید کشتند و بعد به جنازه اش در ناو هواپیمابر نماز میت خواندند و دفنش کردند ته اقیانوس! آن موقع وزیر خارجه آمریکا با تیمش مشغول دیدن فیلم شکار بن لادن بودند وهی تعجب هم میکردند ! ترجمه ساده خبر بالا در پاریس این است که اگر تا به حال یابویی منتظر دستگیری و اعترافات این تروریستها بوده که تشریح کنند چرا و چگونه….؟ رسما سر کار بوده است . یک اتفاق تروریستی درهفتم ژانویه 2015 در پاریس افتاد و “پلیس زحمت کش فرانسه” ، تا نهم ژانویه سرو ته قضیه را جمع کرد و تمام شد . الان همه گوسفندان باورمند با شادی و پیروزی به نشخوار ادامه دهند . گوسفند بودن جرم یا گناه نیست ولی سکوتِ بعد از تشخیص نمیدانم چیست ؟

اهمییت و نقش رسانه ها را در این مواقع بهتر درک کنید . یک راهپیمایی در یک شنبه برای همبستگی و بعد از راهپیمایی ، بقیه اش به کسی ربطی ندارد ! فرانسوا هولاند، رئیس جمهوری فرانسه، در سخنانی که پس از پایان عملیات نیروهای ویژه این کشور در تعقیب عاملین کشتار در دفتر هفته نامۀ “شارلی هبدو” و نیز گروگانگیری در شرق پاریس ایراد کرد ، اعلام داشت که در کنار رهبران کشورهای بزرگ اروپا در راهپیمائی روز یکشنبه 11 ژانویه شرکت می کند.

شخصا تصریح یا تاکید مجدد میکنم که به خاطر آزادی بیان بی مرز ، و قربانیان هفته نامه شارلی ، من هم یک شارلی هستم . اما به خاطر دود و دم کاذب و نقش منفی رسانه ها و فقط به خاطر شعور خودم ، خوشحالم که گوسفند یا بوقلمون نیستم . با هیچ دین و مذهبی سر سوزنی حس و باور ندارم ، ولی از بازیهای کودکانه که تناقض از سرورویش میبارد ، دوست ندارم حس گوسفندی بگیرم….و یا خودم را در متن زندگی مثل بوقلمون استتار کنم !

خلاصه که به قول جوانهای امروز وای وای مامانم اینا…..چقدر دقیق و مهیج ؟

اسماعیل هوشیار

10.01.2015

بخش آگهی وای وای مامانم اینا :

از بیانیه اعلیحضرت رضا پهلوی به خاطر فاجعه ترور پاریس : “هیچ مسلمانی نباید قاضی و جایگزین پروردگار در زمین باشد”….بیانیه مثل همیشه معنی ندارد ولی خاصییت دارد . همه راضی هستند. هدف اعلیحضرت جلب رضایت همه مشتریان است !

افخم سخنگوی حکومت اسلامی در تهران : کاریکاتورهایی که باعث عصبانییت تروریستها و ترور در پاریس شدند…. محکوم است !

مریم رجوی در پاریس : محکوم است چون فقط اسلام ما و قرآن ما و محمد ما و کلا همه چیز ما خوبه ، بقیه بدن و اَخن….

یوسفی اشکوری : من دیگه خدا ندارم . چون این کاریکاتوریستهای تروریست پرور ، خیلی بی اخلاقن…وای وای مامانم اینا !

حسین پناهی : درمکه که بودم متوجه شدم خدایی درکار نیست و همه خودشان را دور میزنند !

داروی جدید سکولاریسم نو : مواد نرم کننده سکولار دموکراسی ، بدون عوارض جانبی جهت شیاف رسید….

www.tipf.info