عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

مهر پدر

دستت پدر ببوسم و سر هم به پای تومیخواهم آنچه…

نمونه هایی از کهنترین اشعار فارسی

تا بدانجا رسیده دانش من که بدانم همی که نادانم ( ابو…

ترامپ و بازتعریف روابط بین‌المللی؛ از تنش‌های ژئوپلیتیک تا دیپلماسی…

نویسنده: مهرالدین مشید ترامپ از دور زدن تنش های دیپلوماتیک تا…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟

پروفیسور دکتر شمس سینا بخش دوم درین جا می خوانید: -چطور میتواند یک…

پرتو عقل و خرد 

رسول پویان  جهان که در دل دانش می‏کند تابـش  به جهل تیره…

نامه‌ی سرگشاده‌ی محمدعثمان نجیب، بنیادگذار مکتب دینی-فلسفی من بیش از…

آقای ترامپ! تو نه در قامت یک سیاست‌مدار آمدی، نه به…

افغانستان، میان دو لبه تیغ؛ تحول نرم یا سقوط ساختاری

نویسنده: مهرالدین مشید نجات افغانستان در گرو راهی؛ میان تحول نرم…

دولت: کاملِ ناتمام...!

دولت یا خدمات عامه و زمانیکه توسط میثاق مردمی همانا…

فرق بین شادی و لذت

 محمدنعیم «کاکر خیلی ها فکر می‌کنند که شادی و لذت یکی…

شلینگ و هگل،- دعوای 2 فیلسوف دولتی

Schellig, F.W (1775- 1854 آرام بختیاری فلسفه شلینگ،- مفاهیم ناروشن، تعاریف ناتمام. شلینگ…

«
»

دنیای روسیه در حال بازسازی است!

C:\Users\User\Pictures\xer.jpg

ا. م. شیری

روز جمعه در کرملین توافقنامه‌هایی در مورد پذیرش چهار واحد کشوری جدید: جمهوری‌های خلق دونتسک، لوهانسک و استان‌های زاپاروژیه و خرسون به فدراسیون روسیه توسط ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فدراسیون روسیه و رهبران این مناطق امضاء شد. 

مراسم امضای توافقنامه‌ها در تالار گئورگیوسکی کاخ بزرگ کرملین برگزار گردید. دنیس پوشیلین (جمهوری‌ خلق دونتسک)، لئونید پاسچنیک (جمهوری‌ خلق لوهانسک)، یوگنی بالتسکی (منطقه زاپاروژیه)، ولادیمیر سالدو (منطقه خرسون) اسناد را با امضاهای تأئید کردند.

در روزهای ۲۳ تا ۲۷ سپتامبر، همه‌پرسی در جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک، و همچنین در منطقۀ خرسون و سرزمین‌های آزاد شدۀ منطقۀ زاپاروژیه برای پیوستن این مناطق به روسیه برگزار گردید. در جریان همه‌پرسی، اکثریت قریب به اتفاق جمعیت آن‌ها رأی موافق دادند.

پس از امضای توافقنامه‌ها، متن آن‌ها برای تعیین انطباق با قانون اساسی فدراسیون روسیه به دادگاه قانون اساسی ارسال می‌شود و پس از آن، پیش‌نویس قانونی در مورد الحاق سرزمین‌های جدید بر اساس همان اسناد تنظیم می‌گردد. این قانون باید توسط مجالس سنا و دومای فدراسیون روسیه تصویب شود. این اسناد پس از امضای رئیس جمهور لازم الاجرا می‌شود.

توافقنامه‌های امضا شده به معنای تشکیل واحدهای کشوری جدید در داخل روسیه و تغییر وضعیت مرزهای مناطق جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک، خرسون و زاپاروژیه است – مرزهای آن‌ها به مرزهای دولتی فدراسیون روسیه تبدیل می‌شوند.

C:\Users\User\Pictures\ZYU.jpg

گنادی زیوگانوف، صدر کمیتۀ مرکزی حزب کمونیست فدراسیون روسیه و رهبر فراکسیون حزب کمونیست در دومای دولتی در بارۀ این رویدادها گفت:

– برای ما اساساً مهم است که اکنون در آن مناطق بفهمند که دیروز ما در کنار آن‌ها بودیم و از دونباس و نوواراسیا حمایت می‌کردیم و امروز نیز در کنارشان و با هم هستیم. از این رو، لازم است سیاست‌های اجتماعی-اقتصادی تا حداکثر ممکن تغییر داده شود تا همۀ بنگاه‌ها کارآمدتر کار کنند و روابط خود را با گروه‌های کارگری این چهار منطقۀ مهم که به روسیه پیوسته‌اند، تقویت کنند.

در آنجا یک اقتصاد قدرتمند، مؤسسات پیشرفته، کادرهای حرفه‌ای وجود دارند، آن‌ها می‌دانند چگونه روی زمین کار کنند. دوستان ما به ما، به مردم روسیه ملحق شده‌اند. هموطنان ما که به آغوش میهن خود بازگشته‌اند، اکنون خواستار تغییر سیاست در همه جا و هر جا، از مدارس و مهدکودک‌ها گرفته تا گروه‌های کارگری هستند. دنیای روسیه در حال بازسازی است! 

یکی از وظایفی که توسط رئیس جمهور تعیین شده، نجات و حفظ دنیای روسیه، مبارزه با نازیسم، داشتن عزم و اراده برای جلوگیری از تخریب بیشتر کرۀ زمین توسط جهانی‌گرایان آمریکایی است. آمریکایی‌ها در واقع یک جنگ ترکیبی علیه ما به راه انداخته‌اند. بنابراین، ما به بسیج حداکثری روحیه، اقتصاد، تولید، آموزش و علم نیاز داریم؛ ما به وحدت و انسجام نیاز داریم. زیرا، ما بخاطر یک هدف درست و عادلانه مبارزه می‌کنیم.

ما اکنون موظفیم به هر طریق ممکن از مردم در برابر این حملات، گلوله‌باران‌ها و هر اقدام دیگر محافظت کنیم. ما تمامی ملزومات این کار را در اختیار داریم. برای فلج کردن پست‌های فرماندهی لزوماً باید از کی‌یف شروع ‌کنیم تا برسیم به واحدهای نظامی که اکنون حتی ستون‌های مسالمت‌آمیز غیرنظامیان را گلوله باران می‌کنند. ما باید بزرگراه‌هایی را که نیروهای اوکراین از  طریق آن‌ها تجهیزات سنگین و اسلحه دریافت می‌کنند، در هم بکوبیم.

لازم است عملیات نظامی مؤثرتر علیه این رژیم فاشیست نازی-باندری انجام شود. همچنین، حمایت حداکثری از فرزندان رزمنده‌ مان در خط مقدم و خانواده هایشان ضروری است. 

اما، در عین حال، ما درک می‌کنیم که این جشن توأم با چشمان اشک‌بار است. لازم است اشک‌ها تا حداکثر امکان کمتر شوند. آری، این یک جشن استثنایی و بسیار بزرگ است، اما، ما باید گام‌هایی به پیش، به سوی پیروزی برداریم! 

۱۰ مهر- میزان ۱۴۰۱ 

https://eb1384.wordpress.com/2022/10/01/