آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

«
»

بازاریابی در سازمان های خدماتی

  بازاریابی را نباید صرفآ به موضوع فروش ربط داد، بلکه در پس فروش هر محصول توسعه آن نیز مهم است. این بخش مهم سازمان، بازاریابی است که توسعه فروش محصول را به عهده دارد.

سازمان ها به این جمله ی ماندگار و با اهمیت باید همیشه توجه داشته باشند:

هرگاه کارمندان از سازمان خویش به گونه ی راضی باشند، بدون شک بازاریابی آن سازمان جهت فروش و خدمات پس از فروش محصول نتیجه ی بهتر را در قبال خواهد داشت. 

این کارمندان است که منحیث بازاریاب با رویه و رفتار پسندیده خود می توانند مشتریان را وادار به خرید محصول از سازمان نمایند. میزان رضایت و خوشنودی کارمند از سازمان، برای فروش محصول و خدمات مشتریان اهمیت به سزای دارد.

مشتریانی که بار نخست از یک محصول خریداری می نمایند، خیلی با اهمیت است تا کارمند (بازاریاب) یک سازمان بتواند آن ها را با شیوه های برتر بازاریابی در دفعات بعد به مشتریان بالقوه تبدیل نماید. مشتری بالقوه از ابتدا مشتری خاصی نیست، بلکه همان مشتری نخستینی است که با اهمیت و ارزش دادن به بازاریابی سازمان، جهت خرید محصول به مشتری بالقوه تبدیل شده است. 

سازمان های که دارای استراتژی بازاریابی به روز هستند می توانند در بازار کار از رقبا پیشی گیرند و میزان فروش محصول خود را بالا ببرند.

شاید واژه ی بازاریابی در نوشتار و گویش آسان به نظر برسد، اما این واژه ی جادویی، هزاران فرایند پر چالش را در خود جا داده است که میتواند سازمان را به مدارج عالی و مزیت رقابتی به فراز برساند. بازاریابان در افزایش فروش محصول دست بلند دارند. به  این نکته باید توجه داشت که بازاریابی دقیق میتواند جذب مشتری را افــزایش دهد و بر عکس آن میتواند در کاهش مشتری نیز اثر داشته باشد. پس سازمان ها در خصوص بازاریابی برای محصول خود خیلی کوشا و دقیق باشند.

 هنگامی که پیرامون محصول سازمان خود قدرتمندانه فرایند بازاریابی را اجرا می نماییم، مشتری جدید تشــــویق می شود تا یکبار از محصول خرید نماید و بداند آن بازاریابی ای که در حال اجرا است، ارزش خرید محصول را دارد یا خیر.

 در اینجاست که فرایند بازاریابی جهت پایدار بودن مشتری به اجرا گذاشته می شود. بازاریابی سازمان طوری صورت گیرد تا بتوان مشتری ای که در بار نخست از محصول خریداری نموده خیالش را کیفیت و خدمات در قبال محصول راحت ساخته و بخواهد در آینده از آن بار بار استفاده نماید.

هدف کلی استراتژی بازاریابی در یک سازمان، فروش محصول و ارزش مشتری است. محصول می تواند کالا باشد یا خدمات و این موضوع به نوعیت سازمان مربوط است.

باید گفت که هر یک از کارمندان با نظرداشت عضویت در سازمان به نوبه خویش می توانند در مواقع مختلف در افزایش بازاریابی اقدام، به برند سازمان و محصول آن حیثیت پایدار ایجاد نمایند.

با درود

جمشید مطمین