ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

«
»

ارغوان این چه رازی‌ست که هر بار بهار با عزای دل ما می‌آید؟

پیام نوروزی حزب کارایران (توفان) 

به امید فرازآمدن نوروزمردم ایران،به استقبال سال نورویم

ارغوان
این چه رازی‌ست که هر بار بهار
با عزای دل ما می‌آید؟

عکس درخت ارغوان

نوروز، این جشن ملی چند هزارساله باستانی که همراه با آغازیدن بهار است، بار دیگر اما در فضای ملتهب و بحرانی ایران و جهان فرا می‌رسد. 

نوروز در شرایطی فرا میرسد که علاوه بر وخیمترشدن وضعیت معیشتی مردم و ادامه سیاستهای نولیبرالی و سرکوب خونین فرودستان جامعه، سیل و ویرانی در منطقه سیستان و بلوچستان و زلزله خوی و ازطرفی گسترش شیوع فاجعه ویروس کرونا و ترس و وحشت در سراسر ایران زندگی را برکام مردم تلخ کرده است. ویروس کرونا در زمانی گسترش مییابد که بیکفایتی و سستی مسئولان مکتبی با الهام از مصلحتجوئی سلطهگرانه مافیای حاکم، هر روز بیشتر در شرایط بحرانی آشکار میشود و این بیمسئولیتی، بیکفایتی، بیتفاوتی و بیخیالی نسبت بهسرنوشت مردم ایران میدان را برای ایرانیان دونمایه و جاسوس که در خدمت امپریالیسم وصهیونیسم جهانی افسارگسیخته فعالیت میکنند، فراهم آورده است تا مردم را با جعل اخبار و اسناد در فضای مجازی بهآشوب، تشنج و ناآرامی فرابهخوانند تا شاید بهتوانند در خدمت اربابانشان ازآب گلآلود برای اسارت و تجزیه ایران ماهی بگیرند. در حالیکه در سراسر جهان مردم درهمبستگی با یکدیگر با حفظ روحیه بالا و مبارزهجویانه در پی پیکاری مشترک برضد این بیماری نامرئی هستند، ایرانیان ضدایرانی و جاسوس در پی ایجاد نفاق و تفرقه و شیوع یاس در میان مردم کوشا بوده، زیرا نه آنها و نه اربابانشان تعلق خاطری بهمردم شرافتمند ایران نداشته و ندارند. مردم ایران ولی مرم انقلاب بهمن بوده و از روحیه همبستگی و رفتار انسانی در این انقلاب سرشارند. این مردم یکپارچه در مقابل دسیسه دشمنان تروریست و ضدایرانی و خرابکار یک تنه خواهند ایستاد و پوز قدرتهای مداخلهگر خارجی را در دخالت در امور داخلی ایران، در وحدت و همبستگی با یکدیگر بهخاک مالیده و همه این دسایس خبیث را نقش برآب خواهند کرد. ایرانیان خودفروخته و مزدور یک تنه هوادار تحریم اقتصادی، مالی، غذائی و داروئی ایران بوده از تجاوز و تروریسم امپریالیسم آمریکا و صهیونیسم اسرائیل در منطقه دفاع میکنند. 

 بیشک سفره‌ نوروزِ امسال مردم میهن ما نیز از برکت وجود رژیم منحوس وچپاولگر سرمایه‌داری جمهوری اسلامی، که تار و پودش را فساد و دزدی و اختلاس و رانت‌خواری و چپاول دسترنج زحمتکشان، قانون ستیزی، بیاحترامی بهحقوق مردم فرا گرفته است، خالی‌تر از گذشته است و نوروزشان همانند هر روزشان  شده است. امروز ما نند دهههای گذشته از سفره مردم ایران برمیدارند و به سفره آقازادهها میافزایند. کوه ثروتهای بادآورده و افسانهای این مافیا از قله کوه دماوند قابل رویت است. این رژیم هیچگاه بهمردم ایران در هیچ زمینهای پاسخگو نبوده است زیرا مردم ایران را خودی نمیداند.

مردم ایران درآستانه عید نوروز امسال نیز یا درغم از دست‌ دادن عزیزانشان سوگوارند یا در اثر ویران‌گری اقتصادی در فلاکت و بی‌خبری و انتظار به‌سرمی‌برند ، نه از بهبود شرایط اقتصادی خبری هست و نه از آزادی و ترقی و تعالی نشانی. سالی که گذشت را باید، سال ادامه سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، افزایش گرانی سوخت و سایر کالاهای ضروری و حقوق‌های نجومی و تشدید بحران اقتصادی و در عین حال طغیان زحمتکشان و ادامه اعتراضات کارگری نامید. فرودستان جامعه در آبانماه ۱۳۹۸ در دهها شهر ایران بهصورت سراسری بهخیابانها ریخته و بیش از ۱۰۰۰ کشته داده و خواهان تغییرات اساسی درجامعه شده و بهبود شرایط زندگی خویش را مطالبه کردهاند. جواب این مردم  جان بهلب رسیده با گلوله از زمین و هوا بوده است. انتخابات فرمایشی دوره یازدهم مجلس در چنین فضای ملتهب و نارضایتی عمومی برگزار شد که با تحریم اکثریت توده مردم روبرو گردید. این اقدام آگاهانه مردم مبین این امر است که پایههای اعتماد ضعیف ملت بهاین رژیم ددمنش مدتهاست فروریخته و امروز این واقعیت نهفته بهصورت مسالمت آمیز و یا قهری در هر لحظه و در هرگوشه، در آتیه با تداوم بیشتر بروز خواهد کرد. شکست سنگین رژیم در انتخابات نمایشی دوره یازدهم مجلس نمایشی کوبنده در عدم مشروعیت نظام ریاکار و فاسد جمهوری اسلامی است. 

سالی که گذشت سالی علاوه بر تشدید تحریم‌های جنایت‌کارانه اقتصادی و گرسنگی‌دادن به مردم ایران، سال جنگافروزی بیپایان امپریالیسم آمریکا در منطقه  که با ترور قاسم سلیمانی که یک مقام رسمی و دیپلماتیک وعالیرتبه نظامی ایران نیز همراه بود موجب افزایش تنش و تشدید تشنج در منطقه بهنفع اهداف راهبردی امپریالیسم آمریکا گردید. این اقدام تروریستی توسط امریکا که نقض آشکار قوانین بین‌المللی بود، اما بیپاسخ نماند و موجب اعتراض عظیم جنبش جهانی ضدجنگ و ضدتحریم در بیش از پانصد شهر آمریکا و هندوستان و اروپا  و در سراسر جهان شد و به بی آبرویی آمریکا و نوکران جنگ طلبد ایرانی آن منجر گردید. 

همانطور که بارها تاکید کرده‌ایم تهدیدات امپریالیست‌ها بهطورعینی در خدمت ادامه تسلط استبداد در ایران قرار دارد و رژیم ولایت فقیه را تقویت می‌کند. دفع خطر خارجی و رفع تحریم‌های غیرقانونی بهنفع جنبش مطالباتی کارگران و زحمتکشان است، شرایط را برای پیشروی مبارزه طبقاتی فراهم می‌کند.

درشرایطی بهاستقبال نوروز میرویم که مردم میهن ما بهدرستی هیچ امید به بهبودی وضعیت خود در چارچوب سیاست‌های نئولیبرالی و باندهای دزد و فاسد مافیائی حاکم نمی‌بیند، راهی جز تشدید پیکار صنفی – سیاسی متحد علیه مستبدان ضدکارگر و ضدبشر حاکم، پیش‌روی خود نخواهد داشت. راه نجات کارگران و زحمتکشان، معلمان و پرستاران و همه توده تحت ستم ایران ازاین شرایط جهنمی و غیرقابل تحمل، وحدت و تشکیلات است.  

این چهل و یکمین  نوروزی است که رژیم دروغگوو خیانت‌پیشه جمهوری اسلامی بر مردم ایران تباه می‌گرداند. بهامید سالی مملو از یگانگی و پیکاری سراسری و متحد علیه تاریک‌اندیشان حاکم. برای همه مردم ایران درسال جدید پیروزی و شادی و سربلندی آرزو می‌کنیم. بهامید فرازآمدن نوروز مردم ایران! نوروزتان پیروز!

سرنگون باد رژیم سرمایه‌داری جمهوری اسلامی، به دست مردم ایران!

زنده باد سوسیالیسم، این پرچم نجات بشریت!

دست امپریالیستم آمریکا ازایران و منطقه کوتاه باد!

حزب کار ایران (توفان)

اسفند ماه ۱۳۹۸

www.toufan.org