خلق در دانه لری - مرواریت های ناب

قۉشیق ( دو بیتی )   داکتر فیض الله ایماق باید گفت که،…

آشتی کردن طالبان با مردم افغانستان، راهی برای پایان جنگ…

نویسنده: مهرالدین مشید زهر پاشی های قومی و زبانی و توطیۀ…

 ترجمه‌ی شعرهایی از سردار قادر 

استاد "سردار قادر" (به کُردی: سه‌ردار قادر)، شاعر کُرد زبان،…

خموشی

 نوشته نذیر ظفر شــــــــد مــــدتی که ورد زبانم ترانه نیست آوای مــــن…

چشم براه وحدت

            چشمم براه  وحدت  پیوند وهمد لی جانم فدای وحدت وصد ق…

دوحه سر دوحه، پروسه های پیچیده و آرمانهای خشکیده 

نوشته از بصیر دهزاد  سومین کنفرانس در دوحه  درست سه هفته…

کور و نابینایان خرد

تقدیم به زن ستیز های بدوی و ملا های اجیر، آن…

فضیلت سیاسی و افغانستان

در نخست بدانیم٬ ماکیاولی در شهریار و گفتارها٬ در واقع…

بهای سنگین این خاموشی پیش از توفان را طالبان خواهند…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان بیش از این صبر مردم افغانستان را…

گلایه و سخن چندی با خالق یکتا

خداوندا ببخشایم که از دل با تومیخواهم سخن رانم هراسانم که…

(ملات گاندی در مورد امام حسین

باسم تعالى در نخست ورود ماه محرم و عاشوراء حسينى را…

جهان بی روح پدیداری دولت مستبد

دولت محصولی از روابط مشترك المنافع اعضاء جامعه می باشد٬ که…

ضانوردان ناسا یک سال شبیه‌سازی زندگی در مریخ را به…

چهار فضانورد داوطلب ناسا پس از یک سال تحقیق برای…

پاسخی به نیاز های جدید یا پاسخی به مخالفان

نویسنده: مهرالدین مشید آغاز بحث بر سر اینکه قرآن حادث است و…

طالبان، پناهگاه امن تروریسم اسلامی

سیامک بهاری شورای امنیت سازمان ملل: ”افغانستان به پناهگاه امن القاعده و…

  نور خرد

 ازآن آقای دنیا بر سر ما سنگ باریده عدوی جان ما…

عرفان با 3 حوزه شناخت/ ذهن، منطق، غیب

دکتر بیژن باران با سلطه علم در سده 21،…

شکست مارکسیسم و ناپاسخگویی لیبرالیسم و آینده ی ناپیدای بشر

نویسنده: مهرالدین مشید حرکت جهان به سوی ناکجا آباد فروپاشی اتحاد جماهیر…

سوفیسم،- از روشنگری باستان، تا سفسطه گری در ایران.

sophism. آرام بختیاری دو معنی و دو مرحله متضاد سوفیسم یونانی در…

آموزگار خود در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی را دریابید!

محمد عالم افتخار اگر عزیزانی از این عنوان و پیام گرفتار…

«
»

آیا ترامپ موفق خواهد شد؟

تی یری میسان

Trump peut-il réussir ?

par Thierry Meyssan

در حالی که رسانه های آتلانتیست برای منعکس کردن دونالد ترامپ روی بحث و جدل های مصنوعی پافشاری می کنند که هیلاری کلینتون طی اردوی انتخاباتی راه اندازی و تحمیل کرد و فراخوان ها برای به قتل رساندن رئیس جمهور برگزیده افزایش می یابد، دونالد ترامپ  برای تغییر پارادایم و برای سرنگونی ایدئولوژی پوریتن که طی دو قرن بر کشور او حاکم بوده است خود را آماده می کند. ولی آیا موفق خواهد شد؟

شبکۀ ولتر|دمشق (سوریه)|15 نوامبر 2016

Images intégrées 1

دونالد ترامپ و ژنرال مایکل تی فلین

رسانه های بین المللی بر آن بودند تا ما را متقاعد کنند که انتخاب کنندگان دونالد ترامپ سفید پوستان عادی و مردمی بودند که با چنین گزینشی علیه نخبگان قیام کردند. این تبلیغات در واقع به گفتمان هیلاری کلینتون تداوم می بخشد که بطور مشخص این رأی دهندگان آن را نفی کرده اند و نمی خواهند ببینند که شکاف کنونی با مضامینی که هیلاری کلینتون طی اردوی انتخاباتی مطرح کرد هیچ ارتباطی ندارد.

با وجود این، همه شکاف جدیدی را نه بین دو حزب بزرگ، بلکه در بطن خودشان مشاهده کردیم. چندین رهبر جمهوری خواه از کلینتون و چند رهبر دموکرات از ترامپ پشتیبانی کردند. برنی ساندرس (از حزب دموکرات) آمادگی خدماتی خودش را برای او اعلام کرد. به همین گونه، تحلیل آرا بر اساس تعلقات گروهی (زنان، اسپانیائی، سیاه، مسلمان، همجنسگرا، و امثال اینها) هیچ مفهومی ندارد. گرچه دائماً می گفتند که رأی دادن به ترامپ یعنی رأی به نفرت از اقلیتها، ولی دست کم یک سوم اقلیتها به او رأی دادند.

تعدادی از روزنامه نگاران سعی کردن موضوع را به خروج بریتانیا از اتحادیۀ اروپا توضیح دهند، در حالی به همین شکل با این واقعه غافلگیر شده بودن و نمی دانستند چگونه باید وضعیت جدید را توضیح دهند. اگر تحلیل را بر اساس انتخابات خارجی در نظر بگیریم، دست کم باید انتخابات غافلگیر گنندۀ نارندرا مودی در هند و رودریگو دوترته در فیلیپین (مستعمرۀ قدیمی ایالات متحدۀ آمریکا)بحساب بیاوریم.

با وجود همۀ تبلیغات، بریتانیائی ها علیه اروپا، هندیها علیه مسلمانان و فیلیپینیها علیه چینی ها رأی ندادند. بر عکس، هر یک از ملتها سعی کردند فرهنگ خودشان را نجات دهند و در صلح زندگی کنند. گرچه مسئولیت شورشهای ضد مسلمان در گجرات در سال 2002، نارندرا مودی دوستانه با پاکستان دست داد، زیرا می دانست که مشکلات بین دو کشور از سوی قدرتهای استعماری تدارک دیده شده است. به همینگونه،رودریگو دوترته با نزدیکی به «دشمن» چینی موجب شگفتی شد.

چند هفته پیش در همین ستونها (1) توضیح داده ام که شکافی که در ایالات متحده بروز کرده نه به امور قومی و نه به امور طبقاتی تعلق دارد، بلکه باعث و بانی آن ایدئولوژی پوریتن است. اگر چنین تعریفی درست باشد، باید شاهد مبارزۀ هستی شناختیِ طرفداران این ایدئولوژی در مقابله با دولت ترامپ باشیم.

هر طرحی که رئیس جمهور جدید به اجرا بگذارد دائماً هدف حمله قرار گرفته و تخریب خواهد شد. از هم اکنون، تظاهرات پراکنده علیه نتیجۀ انتخابات نشان می دهد که بازندگان به اصول و قواعد دموکراسی را رعایت نخواهند کرد.

به طریق اولی بجای تأمل در باب این امر که چگونه می توانیم مزیتهای دولت ترامپ vh برشماریم، باید از خودمان بپرسیم چگونه می توانیم به او کمک کنیم تا کشورش را از امپریالیسم خودش نجات دهیم، و به جهان تک قطبی و « دکترین وولفوویتز » (جهانشمولی ارزشهای آمریکائی) پایان دهیم، چگونه می توانیم همکاری را جایگزین برخورد کنیم.

در حالی که رسانه های ایالات متحدۀ آمریکا روی احتمال گزینش شخصیتهای دولت بوش در بطن دولت ترامپ حرف می زنند، ما باید نقش سیاسی گروه های بازرگانی از سازمان ترامپ را پیشبینی کنیم، یعنی تنها افرادی که ترامپ می تواند به آنان اعتماد داشته باشد.

ما باید روی ژنرال مایکل تی  فلین تأکید کنیم، زیرا او گرچه دموکرات است، مشاور اصلی در سیاست خارجی و دفاع او طی اردوی انتخاباتی بود. فرماندۀ اطلاعات نظامی، کنفرانس ژنو 1 تا تسخیر عراق بدست داعش، او پیوسته علیه اوباما، وزیر امور خارجه هیلاری کلینتون، ژنرال ها دیوید پترائوس و جان آلن، و به همینگونه جفری فلتمن در رابطه با استفاده از تروریسم برای حفظ امپریالیسم آمریکا  اقدام کرد، او بهترین متحد برای صلح در شامات خواهد بود.

Thierry Meyssan

Source
Al-Watan (Syrie)

منبع : الوطن (سوریه)

[1] « Les États-Unis vont-ils se réformer ou se déchirer ? », par Thierry Meyssan, Al-Watan (Syrie), Réseau Voltaire, 25 octobre 2016.

ترجمۀ حمید محوی