آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

در باره قرارداد ۲۵ ساله بین ایران و چین


اتحاد عدالتخواهان ایران, [13.07.20 07:03]

بیانیه اتحاد عدالتخواهان ایران

سخنگوی دولت ایران در نشست خبری سوم تیرماه ۹۹، تصویب پیشنویس قرارداد استراتژیک و راهبردی بین ایران و چین را توسط هئیت دولت به اطلاع عموم رساند. بلافاصله پس از این خبررسانی، هیاهوی تبلیغاتی از جانب رسانههای غربی علیه این پیشنویس که هنوز نهایی نشده، به راه افتاد که متاسفانه برخی نیروها و رسانههای داخلی با این کارزار ضد ایرانی همراه شدند.

“اتحاد عدالتخواهان ایران” این کارزار را ادامه سیاست تحریم و “فشارحداکثری” آمریکا میداند و آن را قاطعانه محکوم میکند. ما عمیقاً معتقدیم که مسئولین تنظیم قرارداد باید سعی نمایند منافع ملی و متقابل را تضمین نمایند و شهروندان حق و وظیفه دارند که در باره قرارداد های بین المللی نظر دهند، در عین حال هرگونه بازی در میدان دشمن، همانند “استعماری” خواندن و تشبیه این قرارداد با معاهده “ترکمنچای” و قرارداد با غرب سلطهگر نادرست و از نظر ما محکوم است. 

حکومتهای انگلیس و آمریکا طی ۸۰ سال قبل از انقلاب، با تحمیل دهها معاهده یکجانبه و کودتای نظامی، جلوی استقلال ملی، پیشرفت و توسعه ما را گرفتند. پس از انقلاب نیز پاسخ آنها به تلاشهای ایران برای برقراری یک رابطه عادلانه بجز تحریم, جنگ تحمیلی، محاصره نظامی، ترور دانشمندان هستهای و سرداران ملی از جمله شهید سلیمانی و تلاش برای تغییر رژیم هیچ دستآوردی برای ملت ما نداشته است.

در اثر تشدید فشار آمریکا پس از خروج غیر قانونی از برجام و ناتوانی اتحادیه اروپا در اتخاذ یک سیاست مستقل از آمریکا، آخرین تلاش  ایران در برقراری یک رابطه عادلانه با غرب نیز با شکست روبرو شد. آمریکا ایران را در چنان  تنگنایی قرار داد که ملت ما زیر شدیدترین فشارهای اقتصادی قرار گرفت. بعد از این تجربه بسیار پرهزینه، سمتگیری بسوی شرق و جنوب به اراده ملی تبدیل شده است. در همین رابطه انتقال بنزین برای رفع نیازمندیهای کشور برادر، ونزوئلا علیرغم تهدیدات نظامی یک اقدام بیسابقه در عرصه بینالمللی بود.

 تمام کشورهای جهان برای حفظ استقلال نیازمند روابط تجاری با دیگر کشورها هستند و امریکا حداکثر کوشش خود را کرده تا این حق را از هر کشوری که بخواهد با ایران رابطه داشته باشد از طریق بهرهبرداری از سلطه دلار بر تجارت بینالمللی، از آن کشور سلب کند. یکی از مهمترین این کشورها که مورد چنین تحریمی قرار گرفت، جمهوری خلق چین است. چین تا کنون جزو نادر کشورهای جهان بوده که بویژه از زمانی که تحریمها علیه دولت احمدینژاد تشدید شد به کمک ایران آمد و در این رابطه هزینههای زیادی پرداخت.

سابقه دوستی و تجارت بین چین و ایران به بیش از ۲۵۰۰ سال پیش برمیگردد. هر دو کشور به عنوان دو کشور زیر سلطه با تشابه زیادی در یک مبارزه طولانی و دادن میلیون ها شهید استقلال خود را بدست آوردهاند. هر دو پس از استقلال تحت محاصره آمریکا قرار گرفتهاند و هر دو هنوز البته در سطوح متفاوت تحت محاصره و تهدید نظامی امریکا قرار دارند. چین هیچگاه در امور داخلی ایران دخالت نکرده، هیچگاه در ایران کودتا نکرده، چین هیچگاه نه هیچ کشوری از جمله ایران را محاصره نظامی نکرده است. چین در حد توانایی در مقابل تحریمهای آمریکا به ایران کمک کرده است. بویژه پس از خروج آمریکا از برجام همراه با روسیه و دیگر کشورهای مستقل، بویژه در آمریکای لاتین کنار ایران قرار گرفته است. 

اتحاد عدالتخواهان ایران معتقد است که رابطه اقتصادی بین کشور های مستقل و تحت تحریم تنها راه بجلوست. ما ضمن اینکه از امضای قرارداد بین دو کشور دوست  ایران و چین استقبال میکنیم، وظیفه خود میدانیم طی مقالات تحلیلی، روشنگرانه، همراه با آمار و ارقام تفاوت این قرارداد را با معاهدههای استعماری غرب با کشورهای تحت سلطه در خدمت هممیهنان قرار دهیم.

آتحاد عدالتخواهان ایران  

دوشنبه بیست سه تیر ماه ۱۳۹۹