توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

بازخوانی تحولات افغانستان؛ از بن بست سیاسی تا تحول اجتماعی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در آستانهٔ دگرگونی؛ از متن استبداد تا…

چگونگی آبیاری  زمین های زراعتی

نوشته کریم پوپل مورخ ۲۲ می ۲۰۲۶ آبیاری عملیه رساندن مقادیر کنترل…

پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

آیینۀ تاریخ

رسول پویان چه خـوش گفت توسیدیـد فیلسوف که بُد جنگ اسپارت وآتن…

زمزمه های بازگشت اشرف غنی به کابل از شایعه تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در این روزها زمزمه‌های بازگشت اشرف غنی به…

دستاوردهای خلاق چخوف، نویسنده برجسته رئالیست روسی 

برگردان. رحیم کاکایی پیشگفتار مترجم : رئالیسم بی‌رحمانه‌ی یک راوی غمگین  نویسنده ای…

لحاف مهربان کودکی

ساجده میلاد من به گذشته می اندیشم  من شب ها  در آغوش سبز…

نقش زنان مسلمان در جامعه اسلامی !

مقدمه . بی گمان یکی از مهم ترین مباحث در تبیین…

بدخشان؛ گره کور و پاشنه آشیل حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید بدخشان؛ جرقه های بحران و احتمال خیزش تازه…

شیرۀ جان

رسول پویان شیرۀ جان ازدو چشم خون چکانم می چکد لـؤلــؤی لالا…

            و حدت خواهی 

در عاشقی ،  عشق   نمایی   نمیکنم گنج  ی  محبتیم…

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام،سوسیالیسم احساسی

Hermann Cohen (1842- 1918 ) آرام بختیاری هرمان کوهن؛ میان کانت و…

حماسه هایی که به بهای خیانت نخبگان به سوگواره تبدیل…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت تراژدی ملتی که بهای جاه‌طلبی نخبگان را…

د دموکراسۍ د ناکامو تجربو انتقادي ارزونه

نور محمد غفوری سریزه  د تحمیلي جمهوریت او تقلبی دموکراسۍ تجربې موږ ته…

حکمت چیست؟

برهان الدین « سعیدی» حکمت دنیا فـزاید ظن و شک ــ …

این خون کسی ریخته یا می سرخ است یا توت…

نویسنده: جمشید کوهستانی    نظامی سابق فرستنده: محمد عثمان نجیب  ##########################نوتبرعلاوه شعر حضرت سعدی لکه…

افغانستان در تنگنای بن بست؛ انحصار طالبان و پراکنده گی…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت یک بن بست تاریخی؛ قدرت یک دست…

جوانی 

طی شد، دریغ و درد، زمان جوانیم مانده است بهره ی…

افغانستان؛ از انحصار و پراکندگی تا همگرایی و مشارکت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ از واگرایی های سیاسی تا جستجوی وفاق…

«
»

لاس نزن قرمساق !

یکی از معترضان به حجاب اجباری ‘به اتهام تشویق به فساد محاکمه می‌شود’…قرار است با این محاکمه تمام مشکلات مردم و کهکشان راه شیری و خدا حل شود . به دنبال این محاکمه  قرار است ، بیش از 10 میلیون نفر که زیر خط فقر زندگی می کنندنزدیک به 6 میلیون تحصیلکرده بیکار کار پیدا میکنند…هشت میلیون و ۸۰۸ هزار نفر مصرف کنندگان مستمر مواد مخدرفوری ترک میکنند . 35 درصد جمعیت کشور حاشیه نشین هستند  


بنا به اعلام گروه دیده بان حقوق بشر سوریه از زمان آغاز دور جدید حملات رژیم سوریه به منطقه غوطه شرقی در سوریه تاکنون ۴۶۲ نفر کشته شده اند. از این تعداد ۹۹ نفر کودک بودند. رئیس جمهور کاخ سفید میگوید آنچه ایران و روسیه در سوریه انجام دادند ننگ آور است..ت.

آنچه که بیشتر ننگ آور است کاشتن تخم خمینیسم توسط کاخ سفید در 1357 در ایران و ادامه بازی تا همین حالا است . خراب شدن سوریه و ایران و به خون نشستن کل خاورمیانه ریشه در یک سیاست مشترک بورژوازی دارد .زمانی خمینی در شروع فروپاشی شوروی سابق مثل منگولا برای گورباچف مثلا پیام داد که اسلام بیاور تا رستگار شوی و این در حالی بود که موجودات هوشمند در حال مهندسی و طراحی بعد از شوروی بودند . جا دارد الان هم خامنه ای برای کاخ سفید پیام بدهد ، هیچی نیاور تا ما رستگار بمانیم .

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته یک مقام آمریکایی، در حالیکه ترامپ پیشتر توافق هسته‌ای را به «اصلاح بندهای زوال‌پذیر آن»، «امکان بازرسی از تمامی سایت‌ها از جمله سایت‌های نظامی» و «محدود کردن برنامه موشک‌های بالستیک ایران» مشروط کرده بود، اکنون «نقض حقوق بشر»، «تهدیدات سایبری» و «فعالیت‌های اقتصادی سپاه» را نیز به سه شرط قبلی خود اضافه کرده است. معاون رییس جمهوری آمریکا در سخنرانی خود تاکید کرده است: آمریکا دیگر توافق فاجعه بار هسته ای با ایران را تایید نخواهد کرد.

عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به این که افراطی گری در خاورمیانه با انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷ آغاز شد، تصریح کرد،حکومت ایران مسئول گسترش بی ثباتی در منطقه است. وزیر امور خارجه عربستان اضافه کرده است: به حکومت اسلامی ایران می‌گوییم بس کند، انقلاب تمام شد.

عباس عراقچی، معاون وزیر امورخارجه، روز پنجشنبه،نیز گفته است، در صورتیکه برجام سود اقتصادی برای ایران نداشته باشد و بانک‌های اصلی همچنان با جمهوری اسلامی داد و ستد نکنند، تهران از این توافق خارج خواهد شد.ما معتقدیم هنوز انقلاب تمام نشده است و ته دیگ آن هنوز مانده است .

سفیر آمریکا در سازمان ملل، در جلسه‌ای در شورای امنیت، با نام بردن از بحران‌های موجود در خاورمیانه می‌گوید حکومت اسلامی ایران سرچشمه اکثر مشکلات این منطقه است.زید رعد حسین کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل میگوید : «چه میزان قساوت باید صورت بگیرد تا جامعه بین المللی با یک صدای واحد بگوید کشتار کودکان، از هم پاشیدگی خانواده ها و خشونت کافی است و خواستار اقدامی قاطع و مشخص برای پایان این کارزار سهمگین نابودی [غیرنظامیان] شود؟»


جناب کاخ سفید که مدعی هستی حکومت اسلامی ایران سرچشمه مشکلات خاورمیانه است ، اگر واقعا به این حرف خودت معتقدی اینقدر با این دیو اسلامی لاس نزن قرمساق….


24.02.2018
اسماعیل هوشیار