بنیامین؛ چپ مستقل،یا لیبرال ضد بورژوا

Benjamin, walter (1892- 1940) آرام بختیاری تخریب ریوانجیستی روشنگران توسط ژورنالیسم زرد. والتر…

کله چې جګړه کاروبار شي

محمد سليم سليمان جګړه د انسانانو لپاره د مرګ، بې‌ځایه کېدو،…

 افغانستان؛ در بن‌بست اعتماد و آینده ناپیدا

 نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان؛ میان بی‌اعتمادی و بن‌بست سیاسی افغانستان در یکی…

شایسته‌سالاری؛ بنیان عدالت اجتماعی و پیش‌شرط حکمرانی کارآمد

 نور محمد غفوری عدالت اجتماعی، به‌عنوان یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌های دولت…

رسول حمزتف شاعر شوروی و مردم داغستان

مترجم:  رسول حمزتف از مهم‌ترین شاعران داغستان و یکی از چهره‌های…

                                      نسل فراسو

 نویسنده: مهرالدین مشید نسلی که پیوندهای انسانی را بر مرزبندی‌های قومی…

سیاست ماجراجویانه و هزینه‌ای که ملت‌ها می‌پردازند

 نور محمد غفوری  تاریخ بشر بارها ثابت کرده است که ملت‌ها…

آمانج جبار

آقای "آمانج جبار" (به کردی: ئامانج جەبار) شاعر معاصر کرد،…

افغانستان؛ بن‌بست مشروعیت و بازی قدرت‌ها

 نویسنده: مهرالدین مشید           فغانستان؛ از انزوای سیاسی تا بحران اجتماعی و…

اپیکور؛ جهانی شاد و بدون رنج

Epikur (341- 271 پ.م. ) آرام بختیاری فلسفه اپیکور؛ نبوغ روشنفکران یونان…

 جوان افغانستان؛ از فروپاشی امید تا ضرورت رستاخیز فکری و…

 نویسنده: مهرالدین مشید در تاریخ ملت‌ها، گاهی فاجعه تنها در ویرانی…

ولادیمیر مایاکوفسکی

برگردان. رحیم کاکایی نگاه لنین به فوتوریسم و مایاکوفسکی  چهره‌ کلیدی فرهنگ…

زنان و تولید علم در تاریخ تمدن اسلامی !

مقدمه زنان مسلمان ، از خانه تا دانشگاه ، از مسجد…

کودتای داوود؛ آغاز فصل پرآشوب تاریخ معاصر افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید کودتای  ۲۶ سنبله ۱۳۵۵ سرآغاز تراژدی نیم‌قرن افغانستان کودتای…

         وحدت خواست مبرم زمان است

هرکه دورافتاده شد ازاصل خویش  باز جوید روز گاری وصل خویش اصالت…

فن تفکر و تمرین فلسفه

درسنامه برای مدارس آموزش سیاسی پدیدآورنده و ویراستار: یوری نیکولاویچ آنتونوف…

بدخشان در محراق کارزار تبلیغات

سیاسی -- نظامی پاکستان ! ولایت بدخشان در شمالشرق ترین قسمت…

سفرنامۀ زندگی

رسول پویان نــوای نـی و نـغـــمـۀ آبـشار هـوای خوش و دامـن کهسار سـرود…

هه‌لو شهید جعفر

آقای "هه‌لو شهید جعفر" (به کُردی: هەڵۆ شەهید جەعفەر) شاعر…

پیاوړی او نومیالی لیکوال

له (ډاکټر طارق رشاد) سره چې پیاوړی او نومیالی لیکوال،…

«
»

زندانی سیاسی-امنیتی جمهوری اسلامی، تماشاچی مسابقه والیبال ایران در فرانسه


جمهوری اسلامی حکومت معجزات است، روزشنبه چهاردهم ماه مه 2016، پسردایی آیت الله سیّد علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی به اتفاق همسرش وفرزند خود در تریبون تماشاچیان مسابقه والیبال میان تیم های ایران و فرانسه در شهر تورکوین در شمال کشور فرانسه دیده شده است. گفته می شود؛ پسر دایی رهبر،  در انتخابات سال 1388 از حامیان میر حسین موسوی بود و پس از بگیر وببند های کهریزکی به فرانسه گریخت. او با همسر و فرزند خود در پاریس زندگی می کرد. پسر دایی! در دوازدهم امرداد ماه 1392 همزمان با مراسم تنفیذ ریاست جمهوری شیخ حسن روحانی به ایران بازگشت.

گفته شد که پاسپورت پسر دایی! هنگام ورود به ایران در فرودگاه امام خمینی ضبط شد و خود او پس از چند ماه! بازجویی سرانجام در بیستم اردیبهشت 1393 به بخش امنیتی سپاه پاسداران زندان اوین منتقل شد.

از آن تاریخ تاکنون بسیاری از رسانه های اصلاح طلبان از ظلم و ستم هایی که بر پسر دایی و خانواده اش رفته است داد سخن دادند. رنجنامه هایی سوزناکی از سوی همسر و پسر، پسر دایی منتشر شده است. همچنین رسانه های فارسی زبان وابسته به کشور های خارجی نیز در اوصاف این پسر دایی روزنامه نگار! و اصلاح طلب! مدیحه سرایی کرده اند. رسانه های فارسی زبان خارجی بار ها از پسر دایی به عنوان روزنامه نگار و کارشناس اوضاع ایران در برنامه های خود استفاده کرده اند.

پسردایی رهبر، به اتهامات تبلیغات علیه نظام دایی جان رهبر! اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی جمهوری اسلامی از سوی شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی صلواتی با سه صلوات! به شش سال زندان محکوم شده بود. پسر دایی سرانجام دوماه پیش در بیست و چهارم اسفند ماه 1394 خورشیدی با حکم “آزادی مشروط” از زندان اوین آزاد شد.

روشن نیست یک زندانی سیاسی-امنیتی که با حکم “آزادی مشروط” از زندان آزاد شده است چگونه توانسته است از ایران خارج شده و به فرانسه بیاید و در مسابقه والیبال میان فرانسه و ایران به همراه خانواده حضور پیدا کند؟

آیا پسر دایی برای بار دوم از ایران گریخته است ؟ آیا پسر دایی قصد دارد برای گذراندن باقیمانده حکم “آزادی مشروط” به دامان پر مهر و عطوفت جمهوری اسلامی و دایی جان رهبر بازگردد؟ پیدا کنید پرتقال فروشان اصلاح طلب را.

پیگیری بقیه ماجرا را به عهده آیت الله بی بی سی و دیگر سر و صدا ! های خارجی و امت همیشه در صحنه اصلاح طلبی! واگذار می کنیم.