زنان وجهاد سیاسی علیه ظلم واستبداد

مقدمه  از دید قرآن کریم وسنت نبوی ، زنان دارای شآن…

خیزش زنان هرات؛ آزمون مردانگی فراقومی  و تجلی همبستگی ملی

نویسنده: مهرالدین مشید هتک حرمت به زنان هرات؛ پرده از سیمای…

         چه باید کرد 

چه  با ید  کرد  ها  بسیا  ر گشته  از ینکه  راه …

باسط محمد غریب

آقای "باسط محمد غریب" (به کُردی: باست حەمە غەریب) شاعر…

طالبان نماد خشونت، تبعیض و سرکوب علیه زنان و دختران

شباهنگ راد یکی از مهم‌ترین روایت‌ها در تبیین پدیدهٔ طالبان این…

دیار حلبچه‌ای

شاعر کُرد زبان "دیار حلبچه‌ای" (به کُردی: دیار هه‌له‌بجه‌یی) با…

ایدئولوژی ستیزان؛ خود ایدئولوژی گرایند

ideologie . آرام بختیاری ایدئولوژی انسانی؛ ضروری، مفید و رهایی بخش است.  ایدئولوژی؛…

 پری قره‌داغی

بانو "پری قره‌داغی" (به کُردی: پەری قەرەداخی) شاعر معاصر کُرد،…

از صنف درس تا پشت فرمان؛ روایت یک نسل

نویسنده: مهرالدین مشید آینه غربت؛ روایت زندگی یک نسل در یک…

جبار صابر

استاد "جبار صابر" (به کُردی: جەبار سابیر) شاعر معاصر کُردزبان…

بیاد دنیای امن و آزاد

رسول پویان نفت و گاز اول فروغ منزل و کاشانه شد بعد…

اهمیت ژئوپولتیک و ژیواکونومیک دهلیز واخان؛

پاکستان در اندیشه کنترول کامل این دهلیزحیاتی: کریدور واخان (Wakhan Corridor)،…

ډرونونه، سیم‌کارتونه او ټکنالوژیک جنګ

ليکنه: حميدالله بسيا په اوسنۍ نړۍ کې د جګړو بڼه تر…

طالبان و بازی‌های پنهان؛ از فرافکنی سیاسی تا مهندسی استخباراتی

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان و نبرد روایت ها؛ بازی های سیاسی…

مپیندارید یاران!

امین الله مفکرامینی  2026-02-06! مپنــــدارید یـاران که من دیوانــــــه ام زخودغافل وبــا خلق…

دورنمای پایان نزاع‌های گروهی و قومی در افغانستان؛ فرصت‌ها و…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در بیش از دو سدهٔ اخیر، افزون…

توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

بازخوانی تحولات افغانستان؛ از بن بست سیاسی تا تحول اجتماعی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در آستانهٔ دگرگونی؛ از متن استبداد تا…

چگونگی آبیاری  زمین های زراعتی

نوشته کریم پوپل مورخ ۲۲ می ۲۰۲۶ آبیاری عملیه رساندن مقادیر کنترل…

پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

«
»

رادیو اسرائیل خلیج فارس را به اعراب بخشید

در یک اقدام شگفت انگیز بخش فارسی رادیو اسرائیل در راستای همکاری با کشور های عربی مخالف ایران، خلیج فارس را به اعراب بخشید و از آن با نام خلیج (ع- ر- ب- ی) یاد کرد. مناشه امیر( موشه ساچمه چی) مجری هفتاد و پنج ساله این رادیو که در ایران به دنیا آمده و رشد و نمو کرده است در کمال بی انصافی حق آب و خاکی را که در آن زاده و پرورش یافته است زیر پا گذاشت. مناشه امیر در خبری در باره یک کشتی ایرانی در خلیج فارس گفت : « رژیم ایران امروز یک کشتی باری را با این عنوان که حامل کمک های بشردوستانه برای مردم جنگ زده یمن است به آب های خلیج (ع-ر-ب-ی) می فرستد تا بار خود را در یکی از سواحل یمن خالی کند.

این نخستین بار نیست که مجریان این رادیو، ایران ستیزی خود را رسماً نشان می دهند، این رادیو پیش تر با مطرح کردن حقوق ملیّت ها! در ایران خواهان استقلال بخش هایی از این سرزمین و تجزیه کشورمان شده است.

مناشه امیر در طول سال هایی که در بخش فارسی رادیو اسرائیل کار می کند بارها ماهیّت ایران ستیزی خود را در گفته ها و تحلیل هایش نشان داده است، تحلیل هایی که به تحلیل های عوامانه معروف شده است. او از تندرویان یهودی بشمار می رود و نفرت او از غیر یهودیان بویژه ایرانیان و اعراب به روشنی آشکار است.

بخش فارسی رادیو اسرائیل به دلیل مدیریت ضعیف و غیر مسئولانه مخاطبین بسیاری را در چند سال گذشته از دست داده است. برنامه هایی که از این رادیو پخش می شود شایسته یک کشور متمدن و عضو سازمان ملل نمی باشد.

مناشه امیر به دلیل مداخله نابجا در امور اپوزیسیون ایران از سوی اپوزیسیون مستقل ترد شده است ولی او با جلب نظر بخشی از اپوزیسیون وابسته که چشم به قدرت های خارجی و لابی یهودی دارند توانسته است این گروه را در خدمت اهداف اسرائیل بگیرد.

رادیو اسرائیل بسیاری از رادیو تلویزیون های فارسی زبان ماهواره ای را با پرداخت ماهانه چهار صد تا هشتصد دلار به بهانه باز پخش برنامه خود  به خدمت گرفته و خط مشی دولت اسرائیل را به آنان تحمیل می کند.

جالب توجه است که برخی از اعضای اپوزیسیون و مردم ایران با شنیدن نام خلیج (ع-ر-ب-ی) رگ های گردنشان برافروخته می شود و بی درنگ واکنش های تندی از خود نشان می دهند ولی در این مورد ویژه تاکنون هیچیک جرأت نکردند از خود واکنشی نشان دهند و نسبت به  این بذل و بخشش خلیج فارس به اعراب و گفته های رادیو اسرائیل اعتراضی انجام دهند.

البته باید در نظر داشت که آب های خلیج فارس با این گفته گوینده رادیو اسرائیل آلوده نمی شود.

چهاردهم آگوست 2015