بیایید هموطن!

امین الله مفکر امینی       2025-12-10! بیــــا هموطن با هم یکی گردیم تا…

ما با پاکستان مشترکات نداریم !

مدتیست که عده ای نام از مشترکات میان افغانستان و…

تحول فرهنگ سیاسی؛ کلید طلایی وحدت و ثبات ملی در…

نور محمد غفوری (بخش اول) ۱.خلاصه  این مقالهٔ علمی ـ تحلیلی و رهنمودی…

ښاري ژوند، چاپېریال او ډیجیټل پرمختګ

حميدالله بسيا په اوسني عصر کې، ښارونه د بشري ژوند د…

مهندسی قومی یا طرح توازن قومی در ساختار قدرت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید مشروعیت‌ بخشی قومی؛ از توجیه انحصار تا مهندسی…

صرصر ظلم 

از فروغ حسن تو ماه فلک شرمنده شد  مهر لطفت هر…

از همین خاک جهان دگری باید ساخت !

با شروع زمزمه های کم شدن موسسات خارجی و خروج…

چرا شطحیات! ترامپ را درک نه‌می‌کنیم؟

اولویت مردم ما اسقاط طالبان است، نه تعامل. ✍️ محمدعثماننجیب در جهان…

پاکستان د افغانستان په خاوره کې د TTP د غړو

د ویشتلو حق نه لري د افغانستان او پاکستان اړیکې له تاریخي…

اپلاتون

د ده اصلي نوم «اریستوکلس» دی، د یونان یو نوموتی…

نقض حاکمیت ملی از سوی طالبان؛ از سلطه ایدئولوژیک تا…

نویسنده: مهرالدین مشید اجندا های قومی و اختلاف برانگیز منافی حاکمیت…

توماس مور؛ را هم اعدام کردند؛ بی وجدانا!

Thomas More ( 1477-1536 ) آرام بختیاری نخستین تئوریسین سوسیالیسم تخیلی در…

پاییز 

باد خزان وزید چمن بی نقاب شد  از برگ زرد صحن…

توافق طالبان و پاکستان

محمد عثمان نجیب پیش‌نوشت: با توجه به اهمیت این یادداشت که چند…

بازی های تروریستی پاکستان و ادامه جنایات آن در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید جنگ طالبان و پاکستان سناریوی استخباراتی با راستی…

سقراط

نوموړی د لرغوني یونان ستر فیلسوف او عالم او…

   جنگ پاکستان با طالبان

       نوشته ی : اسماعیل فروغی        جنگ کنونی میان گروه طالبان وپاکستان…

 با درد بساز که خون بهای تو منم

شوخی و مزاح جزء جدایی‌ناپذیر از زندگی اجتماعی انسان‌ها هستند…

ترامپ چرابگرام رامی خواهد؟

بخش دوم طوریکه می دانیم در15 آگست سال 2021امریکائی هاظاهراًازروی اجباردربرابرمقاومت…

پاکستان حق نه لري چې د افغانستان په خاوره تعرض…

نور محمد غفوری  د نړيوالو اړيکو او دولتونو ترمنځ د متقابل…

«
»

رادیو اسرائیل خلیج فارس را به اعراب بخشید

در یک اقدام شگفت انگیز بخش فارسی رادیو اسرائیل در راستای همکاری با کشور های عربی مخالف ایران، خلیج فارس را به اعراب بخشید و از آن با نام خلیج (ع- ر- ب- ی) یاد کرد. مناشه امیر( موشه ساچمه چی) مجری هفتاد و پنج ساله این رادیو که در ایران به دنیا آمده و رشد و نمو کرده است در کمال بی انصافی حق آب و خاکی را که در آن زاده و پرورش یافته است زیر پا گذاشت. مناشه امیر در خبری در باره یک کشتی ایرانی در خلیج فارس گفت : « رژیم ایران امروز یک کشتی باری را با این عنوان که حامل کمک های بشردوستانه برای مردم جنگ زده یمن است به آب های خلیج (ع-ر-ب-ی) می فرستد تا بار خود را در یکی از سواحل یمن خالی کند.

این نخستین بار نیست که مجریان این رادیو، ایران ستیزی خود را رسماً نشان می دهند، این رادیو پیش تر با مطرح کردن حقوق ملیّت ها! در ایران خواهان استقلال بخش هایی از این سرزمین و تجزیه کشورمان شده است.

مناشه امیر در طول سال هایی که در بخش فارسی رادیو اسرائیل کار می کند بارها ماهیّت ایران ستیزی خود را در گفته ها و تحلیل هایش نشان داده است، تحلیل هایی که به تحلیل های عوامانه معروف شده است. او از تندرویان یهودی بشمار می رود و نفرت او از غیر یهودیان بویژه ایرانیان و اعراب به روشنی آشکار است.

بخش فارسی رادیو اسرائیل به دلیل مدیریت ضعیف و غیر مسئولانه مخاطبین بسیاری را در چند سال گذشته از دست داده است. برنامه هایی که از این رادیو پخش می شود شایسته یک کشور متمدن و عضو سازمان ملل نمی باشد.

مناشه امیر به دلیل مداخله نابجا در امور اپوزیسیون ایران از سوی اپوزیسیون مستقل ترد شده است ولی او با جلب نظر بخشی از اپوزیسیون وابسته که چشم به قدرت های خارجی و لابی یهودی دارند توانسته است این گروه را در خدمت اهداف اسرائیل بگیرد.

رادیو اسرائیل بسیاری از رادیو تلویزیون های فارسی زبان ماهواره ای را با پرداخت ماهانه چهار صد تا هشتصد دلار به بهانه باز پخش برنامه خود  به خدمت گرفته و خط مشی دولت اسرائیل را به آنان تحمیل می کند.

جالب توجه است که برخی از اعضای اپوزیسیون و مردم ایران با شنیدن نام خلیج (ع-ر-ب-ی) رگ های گردنشان برافروخته می شود و بی درنگ واکنش های تندی از خود نشان می دهند ولی در این مورد ویژه تاکنون هیچیک جرأت نکردند از خود واکنشی نشان دهند و نسبت به  این بذل و بخشش خلیج فارس به اعراب و گفته های رادیو اسرائیل اعتراضی انجام دهند.

البته باید در نظر داشت که آب های خلیج فارس با این گفته گوینده رادیو اسرائیل آلوده نمی شود.

چهاردهم آگوست 2015