آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

آزموده را آزمودن خطاست

فرهاد

شیخ سعود با قمه و تیغ خونچکان با مکر و حیله واعظ مسجد و منبر است

بار دیگر هوای خراسان زده بسر خواهان بردگی و کنیزی نوکر است

رسول پویان

رسانه های پاکستانی به نقل از مقام های این کشور اعلان کرده اند که اسلام آباد تصمیم دارد دوازده شبکه هراس افکن به شمول شبکه حقانی را که در خاک این کشور فعالیت دارند غیرقانونی اعلام نماید و ایالات متحده از این تصمیم دولت پاکستان استقبال کرده است نظر به نوشته روزنامه اکسپرس تربیون مقام های اسلام آباد این تصمیم را بعد از آن گرفتند که وزارت خارجه امریکا ملا فضل الله رهبر تحریک طالبان پاکستانی را بنام هراس افکن جهانی نام برد. از جانب دیگر در این گزارش از موجودیت بیست و هشت هزار مدارس دینی در سراسر پاکستان خبر میدهد که ده هزار از این مدارس غیرقانونی میباشند بیشترین آنها در ایالات پشتونخواه و پنجاب فعالیت داشته گفته میشود که چهار هزار هفت صد و هفتاد از مدارس متذکره که دو میلیون سه صد هزار تن در آن مصروف آموزش دینی میباشند در ایالات پشتونخواه فعال بوده که سی و پنج فیصد آنها را افغانها تشکیل میدهند.

در یک ماده راهکار ملی امنیت داخلی پاکستان که در این اواخر توسط پارلمان آن تأیید شده آمده است که بسیاری از هراس افکنان در مدرسه های دینی این کشور یا در حال آموزش هستند یا آموزش دیده اند زیرنظر حکومت پاکستان قرار گیرند تا جلو تندروی گرفته شود. مردم و آگاهان امور در رابطه به وعده های فوق و سایر رویدادهای هفته اخیر ماه جدی دیدگاه های خویش را چنین بیان داشته اند: تجربه خونین بیش از چهار ده گذشته ثابت میسازد که نظامیان پاکستانی از جمله اداره آی. اس. آی بغیر از سرکوب نهضت های ترقی و آزادیخواهی در کشورهای منطقه از جمله کشور ما کدام هدف دیگری نداشته و ندارند. شعله ور نگاهداشتن جنگ اعلان ناشده و تحمیلی از خارج در رابطه کشور ما بخاطر دستیابی به ثروت های مادی و معنوی کشور و مردم طبق سناریو باداران انگلیسی و امریکائی و سایرین طی چهار دهه اخیر یک مثال برجسته بوده و میباشد، مردم ما بخاطر دارند که زمانی نوازشریف نخست وزیر پاکستان انحلال اردوی ملی افغانستان را از جمله بزرگترین دستاوردهای خویش خواند و توانست از محاکم وقت پاکستانی برائت حاصل نماید.

حالا که دامان رسوایی هایشان به جهانیان بلند شده زیر فشارهای جهان قرار گرفته اند دست به بازی شیطانی جدید زده برای اغفال هزاران میلیون مردم جهان از جمله مالیه دهنده گان امریکا زیر بهانه غیرقانونی ساختن گروه های هراس افکن در شیوه کار خویش میخواهند در ظاهر امر تغییراتی را به وجود آورند در حالیکه همه میدانند هراس افکنان طالبان، جنگ افروزان دیروز و امروز، مافیای مواد مخدر، داعش و غیره در یک ماشین تولید مطابق شرایط زمان و مکان غرض انجام جنایات خونین و ویرانی شهرها روستاها طبق سناریو کشورگشایان اعزام شده و میشوند و سران کشورها از جمله رئیس جمهور فرانسه و سایر متحدین آن غرض اغفال مردم خویش ریاکارانه اشک تمساح ریخته دم از مبارزه با هراس افکنی و داعش میزنند. از این لحاظ نباید بالای گفته های نظامی پاکستان و حامیان خارجی شان که در طول تاریخ در یک دست قرانکریم و دست دیگرشان خنجر بوده و با انجام بازیهای خونین و ریاکارانه توانسته اند کشور و مردم ما را به کوره های آتش و گرداب های خون مبدل سازند هنوز هم ادامه دارد امیدوار بود.

مردم میگویند نظامیان پاکستانی نمیخواهند عاید سرشاری را که از ناحیه آموزش هراس افکنان دارند از دست بدهند اگر سران نظامیان پاکستانی و متحدین جهانی و منطقه آنها در مبارزه با هراس افکنان صادق میباشند. چرا در مسدود نمودن ده ها هزار لانه های تروریزم که در سراسر پاکستان عملا فعالیت می نمایند صادقانه دست به کار نمیشوند. جلوگیری از مداخله استخبارات کشورهای منطقه و جهان در امور داخلی کشور ما مبارزه جدی و قاطع در مبارزه با مواد مخدر، نیز از عوامل عمده مبارزه با هراس افکنی محسوب میشود که در اینباره نه تنها کار صورت نگرفته بلکه برعکس آن مافیای مواد مخدر توانسته اند در بالاترین مقامات ارگان های ذیصلاح اعمال نفوذ نمایند.

مسلط بودن مافیای مواد مخدر، اقتصادی، غاضبین میلیونها هکتار زمین، عاملین فساد گسترده، جنایت کاران سازمان یافته، گروه های جنگ افروز، قانون ستیزان، مردم ستیزان، زن ستیزان، فرهنگ ستیزان، عاملین دامن زدن انواع خشونت های خانوادگی، خصومت های قومی، لسانی، مذهبی، سمتی، لسانی، تنظیمی، حزبی در کشور که در عمل با هراس افکنان هم وجه مشترک دازند نیز بزرگترین چالش ها و دشواریها در مبارزه با هراس افکنی در کشور محسوب میشوند.

محمد اسمعیل وزیر پیشین انرژی میگوید به علت حضور نداشتن مجاهدین در کابینه و کمرنگ بودن چهره های اثرگذار در حوزه غرب در میان نامزدوزیران این حکومت برای مجاهدین پذیرفتنی نمیباشند. از ناحیه سپردن وزارت های امنیتی، به چپی ها اظهار نگرانی نمود و از آغاز فعالیت های تندرو در ولسوالی شیندند ولایت هرات یادآوری نمود افزود از نیروهای نوظهور که در گوشه های کشور سربلند کرده اند نگران میباشم و احتمال قوی جنگ ناخواسته دیگری بالای مردم افغانستان تحمیل خواهد شد و افغانستان را به سمت بی ثباتی خواهد برد.

مردم و آگاهان امور میگویند نباید به آنهائی که طی چند دهه گذشته با استفاده از نام مقدس جهاد سیل خون را در کشور جاری ده ها هزار تن را کشته زخمی معیوب، معلول، قصرها، شهرک ها، بلند منزل ها، تجارت خانه ها، ترانسپورت های زمینی و هوائی، در داخل و کشور اعمار نمودند موقع داد که بعد از این زیربهانه های مختلف با پخش و نشر اخبار گمراه کننده فضای ترس و وحشت را یکبار دیگر در کشور حاکم سازد.

باز محمد جوهری معاون وزارت دفاع ملی در سخنرانی که بین افسران ارتش داشت میگوید ماه جدی سال 1393 یک ماه تاریخی برای نیروهای امنیتی کشور است زیرا در این ماه نظامیان بزرگترین سرمایه که پشتیبانی مردم است بدست آوردند میافزاید اشرف غنی رئیس جمهور کشور زمانی که در وزارت دفاع ملی آمد گفت هر کس هر گروه یا فرد مسلح زیر نام داعش، طالب، القاعده و یا گروه های دیگر که بالای نیروهای دفاعی کشور حمله کنند آنها را از بین ببرید هزاران تن در جلسه علما و روحانیون کشور حمایت خویش از عملیات ها و پیروزی های قوای مسلح در مقابل گروه های مسلح اعلان نمودند. یک عده اعضای پارلمان و میلیونها تن از دستاوردها و پیروزی های قوای مسلح در عملیات های اخیر استقبال نموده حمایت خویش را از آنها اعلان نمودند.

مردم و آگاهان امور به این باوراند اگر ادارات استخباراتی کشورهای منطقه و جهان در تعهدات خویش در مبارزه با هراس افکنان صادق میبودند از حمایت، تمویل و تسلیح گروه های هراس افکن صادقانه دست بردار شوند گروه های متذکره توان مقاومت یک هفته را در مقابل قوت های کشور ما ندارند.

خلاصه اینکه زمانی ده ها میلیون مردم و آگاهان امور به وعده های تکراری و بلند بالای سران نظامیان پاکستانی میتوانند اعتماد نمایند که نظامیان متذکره در انجام بازیهای شیطانی گذشته خویش صادقانه تجدید نظر نمایند و در عمل بخاطر مسدود نمودن ده ها هزار لانه های تروریزم که در سراسر پاکستان زیرنام مدارس دینی فعالیت می نمایند گام های استوار و صادقانه بردارند از مداخله در امور داخلی کشور ما جلوگیری و در مبارزه با مواد مخدر هراس افکنی و برچیدن گلیم گروه های هراس افکن اقدام لازم نمایند و بجای افزایش جنگ های استخباراتی، نظامی، هراس افکنی، نیابتی که عملا برضد کشور ما جریان دارد رقابت های علمی، اقتصادی، مالی، تخنیکی، تجارتی را جایگزین آن سازند در غیر از آن نیاکان ما گفته اند آزموده را آزمودن خطاست.