از همین خاک جهان دگری باید ساخت !

با شروع زمزمه های کم شدن موسسات خارجی و خروج…

چرا شطحیات! ترامپ را درک نه‌می‌کنیم؟

اولویت مردم ما اسقاط طالبان است، نه تعامل. ✍️ محمدعثماننجیب در جهان…

پاکستان د افغانستان په خاوره کې د TTP د غړو

د ویشتلو حق نه لري د افغانستان او پاکستان اړیکې له تاریخي…

اپلاتون

د ده اصلي نوم «اریستوکلس» دی، د یونان یو نوموتی…

نقض حاکمیت ملی از سوی طالبان؛ از سلطه ایدئولوژیک تا…

نویسنده: مهرالدین مشید اجندا های قومی و اختلاف برانگیز منافی حاکمیت…

توماس مور؛ را هم اعدام کردند؛ بی وجدانا!

Thomas More ( 1477-1536 ) آرام بختیاری نخستین تئوریسین سوسیالیسم تخیلی در…

پاییز 

باد خزان وزید چمن بی نقاب شد  از برگ زرد صحن…

توافق طالبان و پاکستان

محمد عثمان نجیب پیش‌نوشت: با توجه به اهمیت این یادداشت که چند…

بازی های تروریستی پاکستان و ادامه جنایات آن در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید جنگ طالبان و پاکستان سناریوی استخباراتی با راستی…

سقراط

نوموړی د لرغوني یونان ستر فیلسوف او عالم او…

   جنگ پاکستان با طالبان

       نوشته ی : اسماعیل فروغی        جنگ کنونی میان گروه طالبان وپاکستان…

 با درد بساز که خون بهای تو منم

شوخی و مزاح جزء جدایی‌ناپذیر از زندگی اجتماعی انسان‌ها هستند…

ترامپ چرابگرام رامی خواهد؟

بخش دوم طوریکه می دانیم در15 آگست سال 2021امریکائی هاظاهراًازروی اجباردربرابرمقاومت…

پاکستان حق نه لري چې د افغانستان په خاوره تعرض…

نور محمد غفوری  د نړيوالو اړيکو او دولتونو ترمنځ د متقابل…

آنانیکه طور مستقیم یا تلویحی در دفاع از پاکستان قرار…

۱-- انهدام حکومت‌ها ؛ -- پیش انداختن شهزاده آمین جان در…

درگیری نظامی میان طالبان-پاکستان

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و…

قراردادهای اجتماعی: پیمانی برای زندگی مشترک !

قرارداد اجتماعی یک مفهوم فلسفی است که تلاش می‌کند توضیح…

جنگ پاکستان و طالب، بازی‌ اوپراتیفی است، حتا اگر ارگ…

محمدعثمان نجیب یکی از مزیت‌!؟ های پیدایش و‌ ابداع شبکه‌های بی‌شمار…

بازگشت افغانستان به بازی‌های جدید ژیوپولیتیک و ناکارآمدی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان لقمه خونینی؛ بزرگتر از دهن طالبان بازگشت طالبان…

محکومیت گستاخی و تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان، بر مبنای…

«
»

گل‌باران مقبرۀ سرباز گمنام و یادوارۀ مارشال گئورگی ژوکوف در مسکو

08.05.2023

برگردان: ا. م. شیری 

روز ۸ مه، در مسکو، در آستانۀ هفتاد و هشتمین سالگرد پیروزی بزرگ، تاج‌های گل بر آرامگاه سرباز گمنام و یادوارۀ گئورگی ژوکوف، مارشال اتحاد جماهیر شوروی اهداء شد. در مراسم نثار تاج‌های گل، گنادی زیوگانوف، صدر کمیتۀ مرکزی حزب کمونیست فدراسیون روسیه و رهبر نیروهای میهن‌پرست خلق روسیه شرکت داشت.

قبل از شروع مراسم، زیوگانوف طی سخنانی خطاب به شرکت کنندگان گفت:

رفقای عزیز! دوستان محترم!

من جشن اصلی همۀ جهان را به شما تبریک می‌گویم! این، جشن نجات بشر از فاشیسم، از طاعون قهوه‌ای وحشتناک است، که تمام اروپا را در نوردید و به مرزهای قدرت بزرگ شوروی حمله کرد.

ما پیروز شدیم. ما مدیون پدران، پدربزرگان و نیاکان‌مان هستیم که این پیروزی بزرگ را تضمین کردند. ۲۷ میلیون نفر از با استعدادترین، شجاع‌ترین، دلاورترین فرزندان اتحاد جماهیر شوروی در راه دفاع از بشریت در برابر بربریت، در مقابل فاشیسم و خطر نابودی جان باختند.

زیوگانوف در ادامۀ سخنانش ضمن اشاره به یکسری اقدامات در زمینۀ برگزاری هر چه با شکوه‌تر هفتاد و هشمین سالگرد پیروزی بر فاشیسم مانند تشکیل مجمع جهانی ضد فاشیستی در روز ولادت لنین در مینسک، پایتخت جمهوری بلاروس و ارسال کمک‌های بشردوستان به جمهوری‌های دونباس گفت:

ما در حال انجام کارهای بسیار مهم، شگفت‌آور، مفید و شریف هستیم. هدف از همۀ آن‌ها تقویت کشور، دوستی، برادری و زندگی شایسته برای کارگران است. ما برای متحد کردن جبهۀ میهن‌پرستان به هر کار ممکن دست می‌زنیم. جبهۀ میهن‌پرستان در نتیجۀ اتحاد ده‌ها سازمان، از جمله اتحادیۀ سراسری زنان روسیه – «امید روسیه» شکل گرفته است. زنان میهن ما نمونۀ بارز این هستند که چگونه می‌توان در این دوران سخت و پرمسئولیت به کودکان، به سالمندان و به همۀ کسانی که امروز روزگار سختی را می‌گذرانند، کمک کرد.

ما سه پیروزی دیگر به دست آوردیم. ما با بازآفرینی یک قدرت بزرگ در قالب اتحاد جماهیر شوروی پیروز شدیم. ما با احداث ۹ هزار کارخانه ظرف ده سال، زمان را شکست دادیم. ما فضا را فتح کردیم. در مدت سه ماه بعد از آغاز جنگ کبیر میهنی توانستیم یک هزار و پانصد واحد از بهترین مؤسسات تولیدی و بیش از ده میلیون نفر را به آن سوی رود ولگا منتقل کنیم. و آن‌ها به معنای واقعی کلمه دو باره به تولید تانک‌ها، هواپیماها، تسلیحات پر قدرت شروع کردند و پیروزی ما را تضمین نمودند.

ما وارثان پدران و اجداد پیرومند خود هستیم. ما کمونیست‌ها همیشه در صف مقدم مبارزان علیه فاشیسم رزمیده‌ایم. زمانی نازی‌ها با شبیه‌سازی آتش زدن رایشتاگ توسط کمونیست‌ها، برای مقابله با آن‌ها، راندن آن‌ها به اردوگاه‌های کار اجباری و تیراندازی به آن‌ها شروع کردند. سپس نازی‌ها خاتین را آتش زدند و صدها هزار شهروند کشور ما- روس‌ها، اوکراینی‌ها، لهستانی‌ها، یهودیان و غیره را در بابی‌یار تیرباران کردند. و اکنون آن‌ها در سرزمین ما دو باره آتش برافروخته‌اند و همۀ مخالفان نازیسم و فاشیسم را تحت تعقیب قرار داده‌اند.

امروز آمریکایی‌ها تروریست‌های اصلی جهان هستند. دلار تروریست مالی اصلی است. نازی‌ها، فاشیست‌ها و باندری‌ها متجاوزان اصلی هستند. و ما باید کاملا درک کنیم که کار بزرگ پدران و پدربزرگان پیروزمان را ادامه می‌دهیم. دلیل پیروزی ما این است که ما از یک امر عادلانه دفاع کردیم.

امروز برای مقابله با تهاجم جدید به وحدت نیاز داریم. و من علاقه‌مندم پوتین- فرمانده کل قوا، شایگو- وزیر دفاع، میشوستین- نخست وزیر و رؤسای پارلمان- ماتوینکو و ولودین درک کنند که باید با نازیسم، فاشیسم، باندرا و تروریست‌ها به شکل واقعی مبارزه کرد. اگر هواپیماهای بدون سرنشین دشمن به میدان سرخ می‌رسند، اگر نویسندۀ با استعداد در مرکز روسیه هدف ترور واقع می‌شود، اگر افراد بی‌دفاع همه روزه در دونباس مورد حمله قرار می‌گیرند، در واقع کار ما اشتباه است. ما باید تمام منابع را تا سرحد امکان بسیج کنیم و برای پیروزی هر کاری را انجام دهیم.

امروز مردم از ما، از همه نیروهای میهن‌پرست انتظار پیروزی دارند. من می‌خواهم از رزمندگانی که اکنون در سنگرها نشسته‌اند، از همۀ کسانی که از میهن ما دفاع می‌کنند و از آن‌هایی در مجتمع نظامی-صنعتی به کار مشغولند، تشکر کنم. ما فقط با عمل به سه شعار اصلی: همبستگی، اتحاد و پیروزی می‌توانیم پیروز شویم. و همۀ افراد صادق روی کرۀ زمین منتظر پیروزی ما هستند.

روز پیروزی مبارک! باشد که با الهام از این جشن بزرگ، دوباره در جبهۀ مبارزه با نازیسم پیروز شویم!

با تلخیض از منبع: تارنمای حزب کمونیست فدراسیون روسیه- کاپی‌ار‌اف

۱۸ اردیبهشت-ثور ۱۴۰۲