شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

«
»

چرا این هراس افگنان به عنوان جنایت کاران بشری شناخته نمیشوند؟

فرهاد

سرزمین کبک آن شاهین مزاج

آهویش میگیرد از شیران خراج

بر فضایش جوره بازان تیز چنگ

در زمینش لرزه افتد بر پلنگ

جنرال مراد علی مراد فرمانده نیروهای زمینی نگرانی خویش را از چشم پوشی جامعه جهانی از ناحیه جنایت های بشری هراس افگنان ابراز کرد. وی میگوید که حمله های اخیر هراس افگنانه با پشتیبانی حلقه ها و چهره های بیرونی راه اندازی شده اند و جامعه جهانی نباید از این جنایات بشری هراس افگنان چشم پوشی نماید. در حالیکه در حمله های  متذکره افراد بیگناه کشته میشوند و چرا دنیا در این رابطه خاموش است و چرا هراس افگنان به عنوان جنایت کاران جنگی شناخته نمیشوند افزود حمله های راکتی نظامیان پاکستان در محلات سرحدی بی پاسخ نخواهد ماند. آقای مراد در ادامه گفت نیروهای دفاعی کشور با یک نبرد تمام عیار که از سوی بیگانگان تمویل و رهبری می شوند روبرو هستند و قوای مسلح با افتخار و نیروهای دفاعی از کشور به هراس افگنان از این به بعد اجازه نمیدهند که حمله های شانرا از یک بخش به بخش دیگری انتقال و عملی سازند.

محمد ناطقی یکی از اعضای هئیت گفتگو کننده با حکومت طالبان میگوید از آنجا که طالبان اعلام جنگ کرده اند و از القاعده پشتیبانی کرده اند پاکستان نیز از آنها پشتیبانی کرد و این گفتگو به بن بست رسیده است می افزاید در حال حاضر هیچ نشانه ای از گفتگوهای صلح با طالبان وجود ندارد حرف و عمل سیاستگران اسلام آباد در برابر کابل یکسان نبوده است. از جانب دیگر طالبان طبل جنگ را نواخته اند و با القاعده پیوند بسته اند و مشکل رهبر جدید طالبان مشکل دیگر پاکستان است. از جانب دیگر وزارت خارجه افغانستان در این مدت سفیر افغانستان در پاکستان را دو بار احضار کرده و نشست کیمسیون مشترک اقتصادی میان افغانستان و پاکستان نیز به تعویق افتاده است. طالبان یک عده خانه ها را که باشندگان آن در منطقه چک وردک برای طالبان متذکره نان نداده آتش زدند. دو تن از آگاهان امور هر یک محترم ملک ستیز و داود مرادیان در بخشی از صحبت های خویش گفته که یک عده ارگ نشینان مصروف پاکستانی سازی افغانستان بوده تا زمانیکه جلو آنها گرفته نشود نمیتوان به وضع موجود خاتمه داد. وسایل اطلاعات جمعی از تجمع قریب یک هزار تن طالبان پاکستانی، چی چنی، عرب، ازیکستانی غرض حمله بالای ولسوالی موسی قلعه ولایت هلمند خبر میدهند. ولسوالی متذکره به تاریخ 4/6/1394 به نسبت حمله گروه های فوق ذکر سقوط نمود.

به تاریخ 2/6/1394 پیش از پانزده هزار تن شهروندان کشور در پای یک طومار پارچه ای دو صد متره امضا نموده از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستند تا در مقابل عملکرد جنایت بار و خونین سران نظامی پاکستان از جمله اداره آی.اس.آی موضع جدی بگیرند! می افزایند شهروندان کشور به این باور هستند که تمامی حمله های خونین هراس افگنانه در کشور از سوی نظامیان پاکستان از جمله اداره آی.اس.آی سازماندهی میشوند و از این رو از دولت و شورای سازمان امنیت ملل متحد میخواهند با وارد کردن فشارها بر پاکستان به این حمله ها پایان دهند.

به باور اگاهان امور یکی از عوامل عمده که سبب جاری شدن سیل های خون و غارت به ارزش هزاران میلیارد دالر ثروتهای مادی و معنوی کشور طی بیش از چهارده بالای مردم افغانستان از خارج صورت گردیده با تاسف هنوز هم ادامه دارد. عملکرد افزاری سازمان ملل متحد از جمله شورای امنیت سازمان متذکره در مقابل سران کشورهای که در حمایت نظامیان و اداره آی.اس.آی که بر ضد مردم و کشور جنایات خونین و جبران ناپذیر انجام داده و میدهند بوده و میباشد اگر چنین نیست چرا به صدای مردم کشور و جهانیان گوش داده نمیشود. چندین سال است فریاد میزنند که سران نظامیان پاکستان و اداره آی.اس.آی قاتل میلیونها مردم بوده به حیث جنایت کاران جنگی در محاکمه بین اللملی محاکمه شوند  با تاسف که سران قصر سفید، سازمان ملل متحد و سایر کشورها بجای تن دادن به خواستهای میلیونها مردم کشور و جهان هنوز هم صادقانه کاری را در این رابطه انجام نداده با پخش اعلامیه های نمایشی و فرمایشی رفع مسئولیت نموده اند.

از همین لحاظ است که حوصله مردم افغانستان به سر رسیده صدها هزار تن افسران و سربازان در میدان های گرم مبارزه به سرکوبی دشمنان وطن و گماشته گان اداره آی.اس.آی که زیر نام طالب، القاعده؛ داعش و غیره عمل نموده آغاز نموده اند قوت های متذکره قهرمانانه در دفاع از ملت و کشور کمر همت بسته اند مورد حمایت ده ها میلیون مردم قرار گرفته زیرا که حوصله مردم از ناحیه تجاوز جنایت بار نظامی پاکستان به سر رسیده خواهان ختم بازیهای خونین متذکره میباشند. اظهارات سخنان فرمانده ارتش جنرال مراد علی مراد، جنرال عبدالرشید دوستم معاون اول ریاست جمهوری امضا کردن ده ها هزار شهروندان در طومار دو صد متری، برپا کردن مراسم خوشی و اتن کردن هزاران مردم به نسبت مرگ حمید گل رئیس پیشین اداره آی.اس.آی افزایش روز افزون نفرت و انزجار ده ها میلیون افغان در داخل و خارج کشور بر ضد سران نظامی  پاکستان و دفاع مسلحانه سربازان در نقاط سرحدی به نسبت اعمار غیر قانونی پارک های نظامیان در این طرف خط دیورند و غیره اثبات ادعای ماست.

به باور ما وقت آن رسیده بخاطر جلوگیری از جنایات فوق الذکر تمام نیروهای سالم اندیش و شخصیت ها با عزت و مردم شریف افغانستان در داخل و خارج کشور صدای اعتراضات خویش را از این بیشتر سازند و جامعه جهانی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد را ودار سازند تا با وارد کردن فشارها نظامی، اقتصادی، سیاسی بالای کشورهایی را که در حمایت نظامیان پاکستان قرار دارند جلو مداخلات نظامیان پاکستانی را در امور داخلی کشور ما بگیرند معتقد سازند که ادامه جنگ و خونریزی ما به نفع کشورهای منطقه نبوده از تسلیح، تمویل به واسطه نظامیان پاکستان که زیر بهانه های مختلف برای هراس افگنان صورت گرفته و هنوز هم جریان دارد دست بردار شوند در غیر از آن ادامه جنگ بازی با آتش بوده نمود و میباشد.