یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

جګړې او ورک شوي سرتېري

حميدالله بسيا په انساني تاریخ کې جګړې تل له وینو، وېر،…

تجربه های تاریخی که به سرمایه های ملی بدل نشد

نویسنده: مهرالدین مشید شکست هایی که هر روز ما را وحشتناک…

لنینگراد دیمیتری شوستاکوویچ سمفونــیِ پیروزی ارتش سرخ بر فاشیسم 

ترجمه و تنظیم: آناهیتا اردوان این ترجمه را  به مهندس ارشد…

ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

اسدالله بلهار جلالزي

له ښاغلي (اسدالله بلهار جلالزي) سره، چې د علم او…

افغانستان، سوار بر شانه های ژیوپولیتیک پرتنش و پیچیده منطقه…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از زنده گی در سایه امید یا…

میراث سکاها، هویت ایرانی و مسئله تورانیان در شاهنامه 

- دکتر بیژن باران شاهنامه، خاطره حماسی سکاهای ایران، جغرافیای اسطوره‌ای…

افغانستان نقطه مرکزی جیو پولیتیک

در سیاست قدرت های مخرب نظم و ثبات ! در بردن…

شور و حال عشق 

رسول پویان  عشق دردام سیاست مرغ بسمل می شود  پـرپـر احسـاس دل بندِ سـلاسـل می شود  تا ز چنگِ بازی ی صیاد مـرغ دل پـرید  عشوه از بهر فریب دل، مشکل…

«سازش» و «سازشکاری» یعنی چه؟

‫ رفیق نورالدین کیانوری ــ پرسش و پاسخ، شمارهٔ ۲۰، دی‌ماه ۱۳۵۹ــ…

دو کلمه؛ همچون دو پرخاش

Eklektism, Dogmatism. آرام بختیاری التقاطی و دگماتیسم؛ دو واژه یا دو سیستم…

«اسپینوزا در ترازوی مکتب من بیش از این نه‌می‌دانم: فیلسوفی،…

تذکر ضروری و تازه و بکر!در پایان هر بخش لینک…

«
»

پوتین: چهار منطقه اوکراین حالا سرنوشتی مشترک با روسیه دارند/کی‌یف آتش‌بس برقرار کند

رئیس جمهور روسیه در مراسم ویژه الحاق چهار منطقه اوکراین به خاک کشورش ضمن حمایتش از این رخداد آن را نتیجه انتخاب مردم این مناطق دانست.

پوتین: چهار منطقه اوکراین حالا سرنوشتی مشترک با روسیه دارند/کی‌یف آتش‌بس برقرار کند

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک،

ولادیمیر پوتنین، رئیس جمهور روسیه در جریان مراسم ویژه امضای رسمی اسناد پیوستن چهار منطقه “دونتسک”،”لوهانسک”، “زاپوریژیا” و “خرسون” به خاک روسیه در محل تالار سنت جورج کرملین به ایراد سخنرانی پرداخت.

پوتین در این سخنرانی با تاکید بر اینکه این مناطق حالا سرنوشتی مشترک با روسیه دارد، از حکومت اوکراین خواست سریعا آتش‌بس برقرار کرده و به مذاکرات بپیوندد.

رئیس جمهور روسیه در این سخنرانی با تاکید بر اینکه مردم جمهوری خلق دونتسک، جمهوری خلق لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا برای همیشه شهروندان روسیه شده‌اند گفت: ما با هر ابزاری که در اختیار داریم از سرزمینمان محافظت خواهیم کرد.

به گفته پوتین غرب صرفا روسیه را به عنوان یک مستعمره و روس‌ها را به عنوان برده می‌بیند و مساله مهم از نظر غربی‌ها این است که استقلال همه کشورها تسلیم آمریکا شود.

رئیس جمهور روسیه با تاکید بر اینکه غرب همه کار می‌کند تا نظام نواستعماری را حفظ کند، بیان داشت: وعده غربی‌ها برای عدم گسترده‌سازی ناتو به سمت شرق در نهایت یک فریب کثیف از آب در آمد.

پوتین روسیه را تمدنی بزرگ که به اندازه یک هزاره عمر دارد، خواند.

رئیس جمهور روسیه گفت، این غربی‌ها بودند که اصل تجاوزناپذیری مرزها را زیر پا گذاشتند و حالا می‌خواهند درباره اینکه چه کسی حق تعیین سرنوشت خودش را داشته و چه کسی شایستگی ندارد تصمیم بگیرند.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد، غرب هیچ گونه حق اخلاقی برای اینکه که درباره دموکراسی صحبت کند، ندارد.

او ادامه داد: ما اکنون شاهد گسترش روس‌هراسی توسط غرب در سراسر جهان در ضمن تلاش‌های غربی‌ها برای پیشبرد فرهنگ نئولیبرالی به عنوان یک الگو هستیم.

او اضافه کرد: روس هراسی غربی چیزی جز نژادپرستی نیست.

رئیس جمهور روسیه اظهار کرد، نظم جهانی غربی یک نظم آزاد نیست بلکه یک نظم ریاکارانه و پر از دروغ است.

او گفت:‌ آمریکا عملا آلمان، کره جنوبی و ژاپن را در اشغال خود دارد اما با آنها از برابری حرف می‌زند.

پوتین عنوان داشت: شیوه “همکاری” رهبران اروپایی و غربی با آمریکا در اصل چیزی جز خیانت به مردم خودشان نیست.

پوتین درخصوص فریبکاری‌ و تزویر غربی‌ها در خصوص مسأله صادرات مواد غذایی تصریح داشت: مواد غذایی از اوکراین عمدتاً به اروپا می‌رود و فقط پنج درصد نصیب فقیرترین کشورها می‌شود. این یک فریب است.

پوتین در خصوص اقدامات خرابکارانه اخیر در خطوط انتقال گاز نورد استریم اظهار کرد: آمریکا عملاً شروع به تخریب ساختار انرژی اروپا کرده است. تحریم‌ها برای آنگلوساکسون‌ها کافی نبوده، بنابراین آنها رو به کارهای انحرافی آورده‌اند.

به گفته رئیس جمهور روسیه، دکترین‌های نظامی آمریکا و ناتو صرفاً بر اساس سلطه و فریبکاری در مورد مساله “مهار” است. او به کنایه گفت، در حالی که واشنگتن دارد روسیه، چین و ایران را “مهار” می‌کند، سایر کشورها و متحدان فعلی آمریکا نفرات بعدی این صف هستند.

پوتین با کنایه به وضیت دلار آمریکا تاکید کرد: شما نمی‌توانید مردم را با کاغذ تغذیه کنید، بلکه به غذا نیاز دارید.

او خاطرنشان کرد: آمریکا اولین کشور جهان بود که از تسلیحات هسته‌ای استفاده و سابقه را این زمینه ایجاد کرد.

رئیس جمهور روسیه کسانی را که حاضر به زندگی بر اساس قوانین آمریکا هستند، “مازوخیست‌های سیاسی” و پیروان “روابط سیاسی غیر سنتی” خواند.
او گفت: ما در آمریکا افرادی که با ما هم‌فکر هستند، داریم.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اینکه جهان در حال ورود به دوران تغییر شکل‌های انقلابی است، خاطرنشان کرد: کسی‌ نمی‌تواند فرهنگ ما را از تاریخ پاک کند. این مبارزه بر سر یک روسیه تاریخی بزرگ است.

رئیس جمهور روسیه در خاتمه این سخنرانی خود تمامی اسناد برای پیوستن رسمی مناطق “دونتسک”، “لوهانسک”، “زاپوریژیا” و “خرسون”به خاک کشورش را امضا کرد.