ژان پل سارتر

دی فرانسوي فیلسوف، ډرامه لیکونکی، ناول او رومان لیکونکی، ژوند…

پسا مدرنیسم؛ حامی عوام، منتقد نخبگان. 

postmodernism. آرام بختیاری  پست مدرنیسم؛ نه آتش به اختیار، و نه حیدر…

واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

از هیولای ساخته‌شده تا دشمن مقدس؛ روایت قدرت از تروریسم

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم سایه ای که قدرت ها می سازند…

رايحه

دوم حمل ١٤٠٤ خورشيدىفکر تو زیبنده ‌‌‌‌‌‌ی دل‌ها شدهوسوسه…

بخاطر محکمه عاملان جنایات جنگی و ضد بشری تجاوز نظامی…

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

از شکست دکترین عمق استراتژیک تا طلوع رقابت نیابتی هند

نویسنده: مهرالدین مشید شکست عمق استراتژیک  و جنایات نظامیان تروریست پرور افغانستان…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اهمیت

نور محمد غفوری مقدمه:د تلویزیونی سیاسی بحثونو په ماهیت مو په…

تولستوی ، لئو نیکولایویچ

برگردان. رحیم کاکایی دانشنامه بزرگ شوروی  و. یا. لاکشین کنت لئو نیکولایویچ تولستوی…

      عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو ماهیت

نور محمد غفوری نن چې په انټرنټ کې ګرځیدم، ناڅاپي مې…

چگونه تحلیل کنیم؟

در این روز ها صدا ها در رابطه به وضعیت…

فرنسوا ولټر

ولټر، یو فرانسوي لیکوال، مورخ او فیلسوف، د ټولنیزو اصلاح…

هانا آرنت؛ توتالیتاریسم ابتذال شر

Arendt, Hanna (1906-1975) آرام بختیاری نقل قول های سیاسی یک زن برای…

فقدان روایت آشتی ملی و بحران گفتمان در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در دوراهیِ آشتی و منازعه افغانستان طی پنج…

چهار و نیم سال پس از برپایی امارت اسلامی سرمایه؛…

فهیم آزاد مقدمه فقدان اجماع تحلیلی پیرامون بازگشت طالبان به قدرت سیاسی…

پاسخی به پرسشی که چرا؟ گفته بودم، خامنه‌یی قصد حمله…

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان بخش نخست در هفته‌ی گذشته‌ یک هم‌وطن ما یا…

«
»

پوتین: روسیه یکی از قدرت‌های جهان با استعداد‌های دفاعی بالقوه عظیم است

رئیس‌جمهور روسیه روز پنجشنبه در فاصله کمتر از سه هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری این کشور نطق سالانه خود را ایراد کرد.

پوتین: روسیه یکی از قدرت‌های جهان با استعداد‌های دفاعی بالقوه عظیم استبه گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سخنرانی سالانه خود در نشست مشترک فدراسیون و مجلس دومای روسیه در تاکید بر اهمیت این سخنرانی گفت: اقدامات و برنامه های ما در این مقطع زمانی بسیار مهم است چون سرنوشت کشور ما در چند دهه آینده را مشخص می کند. در این مقطع که نقطه عطفی برای روسیه محسوب می شود این کشور توانست توانایی خود را در زمینه توسعه، نوسازی و اکتشاف فضایی و ساختن شهرها و کشفیات بزرگش به اثبات رساند. این تلاش برای آینده و این ترکیب ارزش های سنتی موجب تداوم یافتن تاریخ هزاره ما شده است.

پوتین افزود: ما تحولات عظیمی را طی کرده ایم. ما با چالش های بزرگ اجتماعی و اقتصادی مواجه بودیم و یکپارچگی و وحدت کشور را حفظ کردیم. ما به عنوان یک جامعه دموکراتیک به حرکت خود به شیوه خاص منطقه خودمان ادامه دادیم. ما برای همه حوزه های زندگی امنیت و ثبات به ارمغان آوردیم که این برای کشور چندقومی بزرگ روسیه که دارای یک ساختار فدراتیو پیچیده است بسیار اهمیت دارد.

رئیس جمهور روسیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت بسیاری از مشکلات کشورش هنوز حل نشده است. وی گفت روسیه یکی از قدرت های جهان با استعدادهای دفاعی بالقوه عظیم است اما در زمینه استانداردهای زندگی این کشور هنوز به سطحی که شایسته آن است نرسیده است اما باید به آن برسد و خواهد رسید.

وی در تشریح اولویت‌های دولتش گفت: «مهم‌ترین عامل رفاه مردم روسیه است. باید به شما یادآوری کنم که در سال ۲۰۰۰ چهل و دو میلیون نفر در روسیه زیر خط فقر زندگی می‌کردند که ۲۹ درصد از جمعیت روسیه بود. در سال ۲۰۱۲ ما توانستیم این رقم را به ۱۰ درصد کاهش دهیم. به سبب بحران اقتصادی ما اکنون ۲۰ میلیون نفر زیر خط فقر داریم. این رقم در مقایسه با سال ۲۰۰۰ کاهش چشمگیری داشته، اما همچنان غیرقابل قبول است.»

رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه باید آزادی‌ها را در همه حوزه‌ها گسترش دهد و در‌ها را به روی جهان بگشاید.

پوتین در ادامه این سخنرانی از مجموعه‌ای از تسلیحات پیشرفته ساخت این کشور رونمایی کرد و تصاویر آن هنگام سخنرانی‌اش به نمایش گذاشته شد.

پوتین گفت: عملیات نظامی در سوریه نشان داد توانایی‌های دفاعی ما ارتقا یافته است. جهان اکنون و پس از عملیات نظامی در سوریه با اسامی تسلیحات اساسی ما آشناست. روسیه سامانه‌های نظامی خود را در پاسخ به خروج آمریکا از توافقنامه دفاع موشکی ارتقا داده است. ما موشک‌هایی ساخته ایم که امکان رهگیری آن‌ها وجود ندارد و این موشک‌ها به هر جایی که در جهان بخواهد می‌رسد.

او خاطرنشان کرد: ما زیردریایی‌های رباتیکی را آزمایش کرده‌ایم که می‌توانند کلاهک‌های هسته‌ای حمل کنند و سلاح جدیدی ارتقا داده‌ایم که سرعت آن مافوق صوت است و امکان ردیابی آن وجود ندارد.

او اعلام کرد: روسیه مجموعه‌ای از تسلیحات هسته‌ای جدید را آزمایش کرده که از تیررس رهگیر‌های دشمن در امان بوده است. ما سامانه‌های دفاع هوایی خود را در روسیه احیا کرده‌ایم. روسیه سرگرم تولید یک موشک بالستیک قاره پیمای جدید است. رهگیری موشک بالستیک قاره پیمای جدیدی که روسیه سرگرم تولید آن است برای سامانه‌های ضدموشکی دشوار خواهد بود. موشک جدیدی که روسیه در حال تولید آن است می‌تواند به تقریبا هر نقطه‌ای از جهان برسد. روسیه در پایان سال ۲۰۱۷ موشک هسته‌ای جدیدی را آزمایش کرد. روسیه در حال تولید یک کلاهک هسته‌ای کوچک است که آن را می‌توان روی موشک‌های کروز سوار کرد. تقویت نیروی نظامی ارتش آمریکا در نهایت موجب خواهد شد زرادخانه هسته‌ای روسیه بی فایده شود مگر اینکه مسکو نیز اقدام کند. روسیه در حال آزمایش کردن زیردریایی‌های روباتیک است که می‌توانند کلاهک هسته‌ای حمل کنند. هرگونه استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه یا همپیمانان آن را حمله‌ای به خود قلمداد خواهیم کرد و فورا به آن پاسخ خواهیم داد. روسیه تسلیحات مافوق صوت جدیدی دارد که هیچ سامانه ضد موشکی نمی‌تواند آن‌ها را رهگیری کند.

پوتین افزود: روسیه موشک‌هایی تولید کرده است که هیچ کشور دیگری آن‌ها را در اختیار ندارد. تقویت نظامی روسیه موجب خنثی شدن تقویت نظامی ناتو در مرز‌های روسیه و سامانه ضد موشکی آمریکا خواهد شد. تقویت نظامی روسیه برای تضمین صلح جهانی طراحی شده است. روسیه قصد ندارد به هیچ کشوری حمله کند. دکترین هسته‌ای جدید آمریکا نگران کننده است. در دکترین هسته‌ای روسیه فقط پاسخ به حمله هسته‌ای پیش بینی شده است.