عدالت در اسلام !

شیخ الاسلام امام ابن تیمیه می گوید . ان الله…

 افغانستان در بن‌بست پیچیده؛ روزنه‌های امید برای گشایش

 نویسنده: مهرالدین مشید قومی‌سازی جنگ؛ ترفند طالبان برای بقای انحصار قدرت  این…

مکثی بر طرح «ضرورت عقلانیت سیاسی، واقعبینی و گفتگوی سیاسی»

نوشته از بصیر دهزاد برای اولین بار است که ، بعد…

  نوستالژی انقلابی رمانتیسم فقرو بیچارگی

Victor Hugo (1802- 1885 ) آرام بختیاری آثار هوگو؛ مدرن، روشنگر، اخلاقی،…

فراتر از فروپاشی: چرا دولت‌ها پیش از سقوط، از درون…

تحلیلی نهادی از افغانستان و منطق سرایت بحران در منطقه وحیدالله…

من مسئول اعمال خودم هستم، نه مسئول اشتباه هم‌تبارانم

 نور محمد غفوری اگر سخنانی که از نام رحمت‌الله نبیل در…

جوردانو برونو ( بخش دوم ) 

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

افغانستان پس از پنج سال طالبان؛ ثبات واقعی یا آرامش…

وحیدالله نورزی افسر ارشد نظامی سابق، استراتژیست میدانی و تحلیل‌گر امنیتی…

افغانستان؛ تشنه رهبران آگاه و مدیران صادق، نه غارتگران قدرت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان به رهبران آگاه و مدیران صادق و…

از ضعف نهاد در افغانستان تا سرایت ناامنی در منطقه…

وحیدالله نورزی Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military & Security Analyst Strategic…

سیاسي ګوند، سازماني جوړښت او د دموکراتیکې رهبرۍ بنسټونه

نور محمد غفوری لنډیز سیاسي ګوندونه د معاصرو سیاسي نظامونو له مهمو سازماني…

وقتی ثبات به تله امنیتی تبدیل می‌شود: افغانستان، طالبان و…

نویسنده: وحیدالله نورزی افسر ارشد سابق پولیس ملی افغانستان | تحلیل‌گر…

عقاب ها پرپر می شوند؛ اما پرواز شان ادامه دارد

 نویسنده: مهرالدین مشید پرپر شدن عقاب‌ها؛ خاموشی پرواز نیست عقاب‌ های آزادی…

طلسم زمان

رسول پویان دل از طلـسـم زمان عـاشـقانـه بیرون شد قفس شکست و…

جنایات حفیظ الله امین

روایت دردی از هزاران درد بی‌درمان هم‌وطنان ما محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان مکتب…

شارل دو مونتسکیو

هغه د روښانتیا په زمانه کې یو فرانسوي فیلسوف،…

جوردانو برونو (بخش نخست)

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

حضرت دوست

نوشته نذیر ظفر  شدم خراب إزا و خوب‌تر نمیگردم نهال خشک   شدم با…

 پس از پنج سال؛ آغاز شمارش معکوس برای پایان یک…

نویسنده: مهرالدین مشید پنج سال پس از بازگشت طالبان به قدرت،…

جوهر عشق

رسول پویان دلی از جـوهـر عشق آفریدند سری در پیکـر عشق آفریدند سفر…

«
»

پوتین: جنگ جهانی چهارم با سنگ خواهد بود

رئیس جمهوری روسیه درگفت وگوی سالانه با مردم کشورش اعلام کرد:درصورت وقوع جنگ جهانی سوم بشرباانواع تسلیحات روبرو است اما در جنگ جهانی چهارم فقط سنگ خواهد داشت.

 ولادیمیر پوتین امروز( پنجشنبه) در این گفت وگو که به صورت زنده از طریق شبکه 24 روسیه انجام شد، در پاسخ به پرسش یکی از شهروندان این کشور در مورد امکان آغاز جنگ سوم جهانی با استناد به اظهارات آلبرت انیشتین فیزیکدان مشهور، این مطلب را بیان کرد.
پوتین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص زمان پایان یافتن تحریم های ضد روسی آمریکا نیز گفت: نمی توانم تاریخ مشخصی برای لغو تحریم ها اعلام کنم، فشار بر روسیه زمانی پایان می یابد که شرکای ما به این واقعیت پی ببرند که سیاست فشار بر روسیه بی فایده است و از آن نتیجه ای نمی گیرند؛ خوشبختانه به نظر می رسد شرکای ما به تدریج در حال رسیدن به این نتیجه هستند.
وی با اشاره به محدودیت های اخیر آمریکا علیه کشورهای اتحادیه اروپا و کانادا، اعلام کرد: اسمی به جز تحریم نمی توان بر روی این رویکرد آمریکا گذاشت، شرکای اروپایی ما که همواره از تحریم روسیه حمایت می کردند، هیچ وقت فکر نمی کردند که روزی واشنگتن برای آنان نیز محدودیت اعمال کند.
رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه تحریم دیگر کشورها سیاستی شکست خورده است، خاطرنشان کرد: آنها (مقام های آمریکایی) همواره به روسیه اتهامات مختلفی می زنند چرا که می خواهند به هر وسیله مانع پیشرفت روسیه شوند.
وی ادامه داد:اتهام آمریکا علیه روسیه ادامه دارد چرا که آنها می خواهند به بهانه های مختلف روسیه را باز تحریم کنند درحالی که باید بجای تحریم به روابط سازنده روی آورند.
پوتین در ادامه با مطرح کردن این پرسش که « مگر کشورهای اروپایی کریمه را تصرف کرده بودند که اینگونه از سوی واشنگتن مجازات می شوند؟» پاسخ داد: باید اصول واحد اقتصادی و امنیتی در سطح بین المللی وضع کرد، من در کنفرانس امنیتی مونیخ در سال 2007 اعلام کردم که آمریکا نباید قوانین داخلی خود را بر کشورهای دیگر تحمیل کند اما آن زمان بسیاری از شرکای اروپایی از من انتقاد کردند.
رئیس جمهوری روسیه برلزوم پایان دادن به این وضعیت تاکید کرد و خواستار مذاکره برای کسب توافق در مسائل مهم بین المللی شد.
وی همچنین به نقل از یک مقام فرانسوی گفت که نباید به آمریکا اجازه داد که خود را ژاندارم جهان بداند.
گفت وگوی ولادیمیر پوتین با مردم روسیه و پاسخ وی به سوالات مختلف جریان دارد و بیش از یک میلیون و 300 هزار پرسش از طریق تماس مستقیم تلویزیونی و رادیویی و اینترنت به وی ارسال شده است.