این بار توطیه برضد مردم افغانستان سنگین تر و پیچیده…

نویسنده: مهرالدین مشید سرزمینی امروز به نام  افغانستان هرچند از سده…

اسدالله بلهار جلالزي

له خوږ ژبي شاعر، تکړه کیسه لیکونکي او ژورنالیست ښاغلي…

مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

«
»

نگرانی اسرائیل از آینده خود برای چیست؟

شرحبیل الغریب نویسنده وتحلیلگر سیاسی در خصوص افراط گرایی اسرائیلی‌ها در المیادین نوشت، راهپیمایی پرچم‌ امسال طبق برنامه در قدس برگزار شد تا بر ضعف کابینه نفتالی بنت که دیگر اکثریت کنیست اسرائیل را ندارد و هر لحظه در آستانه فروپاشی است، سرپوش بگذارد و برای این که ثابت کند که رژیم قدرتمندی خود را دارد و می‌تواند امنیت و حقوق یهودیان افراطی را حفظ کند، اجازه داد که راهپیمایی پرچم‌ از مسجد الاقصی عبور کند، اما خود را در مخمصه سختی قرار داد  تا قدس را شبیه یک پادگان نظامی متحد که پایتخت اسرائیل است، نشان دهد.

نگرانی اسرائیل از آینده خود برای چیست؟

راهپیمایی پرچم‌  توسط گروه‌های افراطی اسرائیل قبل از رژیم نفتالی بنت ثبت شده و این رژیم را مجبور می‌کند که این راهپیمایی را سازماندهی کند و این وقایع نشان  می‌دهد که اسرائیل اسیر افراطی گری شده است.

سران رژیم اشغالگر اسرائیل در لفاظی‌های خود همواره افراط‌ گرایی‌هایی نسبت به فلسطینی‌ها دارند تا رضایت نیروهای حریدی که کنیست را کنترل می‌کنند و نیروهای افراطی صهیونیستی را جلب کنند.

فراخوان‌های گروه‌های افراطی اسرائیل به راهپیمایی پرچم‌ ختم نشد، بلکه پیش از آن فراخوان‌های مکرر انجام شد که آخرین آن، فراخوان‌ سازمان افراطی لاهاوا اسرائیلی برای تخریب قبه الصخره بود.

نظرسنجی‌های اسرائیلی حاکی از افزایش قدرت به اصطلاح صهیونیسم تلمودی در اسرائیل است. از نظر تاریخی، گروه‌های افراطی اسرائیل عمدتاً از ریشه سازمان‌های تروریستی نژادپرستی که  در فهرست‌های تروریستی بین‌المللی قرار دارند، سرچشمه می‌گیرند و آمریکا همانطور که اخیراً اعلام کرده است در تلاش است تا یکی از این سازمان‌ها به نام «کاهانا» را  از لیست ترور حذف کند.

افراط گرایی در اسرائیل به تدریج در سال‌های اخیر شروع به افزایش و نفوذ در بافت اسرائیل کرده است و تا جایی ادامه یافته که خود تصمیم گیرنده شده است. آنها ائتلافی متشکل از سه گروه افراطی صهیونیستی تشکیل داده‌اند که بیش از ۱۵ درصد اسرائیل را شامل می‌شوند.

افراط گرایی در وهله اول در افسانه‌های صهیونیستی دیده می‌شود و اگر به ادبیات صهیونیسم در اواخر قرن نوزدهم برگردیم، متوجه می‌شویم که در مورد منحصر به فرد بودن قوم یهود و تمایز آن در میان مردمان جهان صحبت می‌کند.

پس از جنگ‌های پیاپی اسرائیل با حمایت غرب و پیروزی آن بر کشورهای عربی، این احساس  برای یهودیان تداعی شد که همیشه پیروز میدان هستند و این امر باعث تقویت گرایش نژادپرستانه افراطی در اسرائیل شد.

جریان جدیدی در سالهای اخیر در جنبش صهیونیستی به نام «الحردلیه» شکل گرفته است که آمیزه‌ای از ملی‌گرایی یهودی و حریدی تلمودی است که به هیچ یک از قوانین بین المللی احترام نمی‌گذارد و برای یک هدف تلاش می‌کنند که آن هم حل مناقشه با فلسطینی‌ها با زور است.

صهیونیسم افراطی نماینده جریان تلمودی در درون جنبش صهیونیستی است و شعارهایی مبنی بر تخریب مسجدالاقصی و نابودی اعراب را به عنوان روش و دین خود می‌پذیرد. هسته این احزاب «حزب مزراحی» است که در سال ۱۹۰۲ درمجارستان تاسیس شد و شعبه بعدی خود را در فلسطین تاسیس کرد و شعار خود را «سرزمین اسرائیل برای مردم  اسرائیل است» قرار داد. چندین حزب دیگر هم از این حزب افراطی نشات گرفتند همچون جنبش «کاخ» که توسط مائیر کاهانا  صهیونیست تاسیس شد و حزب لاهاوا که به نابودی مردم فلسطین به عنوان یک ضرورت می‌نگرد و خواهان تخریب مسجد الاقصی است.

اسرائیل امروز تحت عنوان صهیونیسم تلمودی در یک وضعیت افراطی بی سابقه به سر می‌برد و در عین حال با درگیرهای داخلی نیز دست وپنجه نرم می‌کند که ربطی به درگیری با فلسطینی‌ها ندارد. وضعیت تفرقه داخلی و افزایش نفرت داخلی در میان جریان‌های اسرائیلی و جناح راست و چپ منجر به دو قطبی شدن  آن شده است. این همان چیزی است که اسرائیل را در مورد آینده  خود نگران می‌کند.