ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

«
»

نقش امپریالیسم انگلیس در قتل عام مردم بی دفاع غزه

نسل کشی در غزه با سلاح های امپریالیسم مکار انگلیس

 صبا راهی
از هشتم جولای 2014 تا امروز دوم آگوست 2014 دولت تروریست پیشه، اشغالگر و صهیونیستی اسرائیل با هدف قرار دادن مناطق مسکونی؛ و مراکز حیاتی مانند نیروگاه برق، مردم بی دفاع فلسطین را در غزه قتل عام میکند، یک پنجم از تعداد کشته شدگان کودکان هستند، و این در حالی است که دیشب طبق سند، فاش شد که این اسلحه های انگلیسی فروخته شده به اسرائیل است که فلسطینان را قتل عام میکند و خانه و کاشانه شان را بر سرشان ویران می کند، دولت جنایتکار انگلیس به نخست وزیری دیوید کامرون از توضیح در باره این موضوع حدز میکند( به این لینک مراجعه شود
Israel-Gaza conflict: Revealed – Britain’s ‘role’ in arming Israel
 
و این اولین باری نیست که سلاح های فروخته شده به اسرائیل فلسطینیان بی دفاع را قتل عام میکند، دو هفته کشتار مردم بی دفاع فلسطین در دسامبر 2009 و ژانویه 2010 نیز بیش از 1400 فلسطینی را کُشت که 400 نفر از آنها کودک بودند! در آن زمان آمریکا برای وزیر دفاع اسرائییل، مصاحبه ای مطبوعاتی ترتیب داد که در آن هیتلر فلسطینی ها گفت:” اگر فلسطینیان بخواهند از خود دفاع کنند ما آنها را دوباره و دوباره و دوباره قتل عام میکنیم! و این قتل عام هم اسم رمزش ” دفاع از مرزهاست“! ناحقی که امپریالیستها برای اسرائیل قائل شدند تا به این وسیله بتواند به سرکوب سیستماتیک مردم بی دفاع فلسطین برای بقای جنایتکارانه و متجاوزگرانه خود ادامه دهد.
از طرفی نیروهای سوپر راست ایرانی که تا امروز نشان داده اند که برای نام و نانی آلوده از هیچ گونه “خدمتی” به امپریالیستها، اربابان دولت اسرائیل تروریست پیشه دریغ ندارند، همان هایی که برای “مدرن و متمدن ” جلوه دادن چهره ضدکارگری خود در کنار اشک تمساح ریختن برای فلسطینان برای سربازان سرکوبگر اسرائیلی که مردم بی دفاع فلسطین را قتل عام میکنند دلسوزی میکنند، دنبال پیدا کردن “گره های غزه و اسرائیل” هستند و هرگز مانند “مُرداشان” ژوبین رارانی، معروف به منصور حکمت و یازده اسم دیگر، که اسرائیل سرکوبگر، اشغالگر و  صهیونیست را “دموکراتیک ترین” رژیم خاورمیانه نامید و به رسمیت شناخت، و از کمک مالی آن دولت سرکوبگر هم چشم پوشی نکرد، بجای امپریالیسم که دشمن اصلی خلق فلسطین است، “حماس” آلت دست امپریالیست ها را “علت اصلی” معرفی میکنند، باز هم با وقاحت کامل در لفافه از موجودیت رژیم قلدر تروریستی بنام اسرائیل دفاع میکنند.
 اینها و سایر “دموکراسی طلبان متمدن” فکر میکنند در این غرب وحشی، که دولت هایش بنیادگراهایی چون صهیونیسم و حزب اله و اخوان مسلمین و طالبان و داعش و امثال آنها را در خاورمیانه تعلیم میدهد، به آنها برنامه میدهد و آنها را از نظر اسلحه حمایت میکند، تا نیروهای کمونیستی و سایر آزادیخواهان و استقلال طلبان را در منطقه سرکوب و قلع و فمع کند، و مبارزات طبقه کارگر را در این منطقه به عقب برانند، اگر تنها از آنانی که مورد ظلم و سرکوب سیستماتیک  ارتش سرکوبگر صهیونیستی قرار گرفته اند، مانند خلق فلسطین، دفاع کنی، به معنای دفاع از “حماس” است، و یا دفاع از “تروریسم” است، کاملا از سر منافع طبقاتی اشان است که خود را به منافع بورژوزای فاسد و جنایت پیشه داخلی و جهانی بخیه میزنند. و بجای محکوم کردن سیاست های جنایتکارانه و غارتگران و متجاوزگرانه امپریالیستهایی چون انگلیس مکار پیر که اسلحه هایش در دست سرکوبگران صهیونیستی کودکان فلسطینی را تکه تکه میکند، “حماس” آلت دست امپریالیستها را محکوم می کنند!
پر روشن است که بدون حمایت همه جانبه امپریالیسم آمریکا و انگلیس و رژیم های ضدکارگری عربی در منطقه، مانند کشتار فلسطینی ها به وسیله ارتش اردن در سپتامبر 1970  که به سپتامبر سیاه معروف شد، حدود 30 هزار زن و مرد و کودک فلسطینی قتل عام شدند، دولت تروریست پیشه اسرائیل صهیونیست نمی توانست و نمی تواند به حیات جنایت پیشه خود ادامه دهد. 
 این گونه افراد نادان که به برکت ” دموکراسی و تمدن” امپریالیستی مثل انگل رشد میکنند، بی شک سرشان در توبره ای آلوده است که وجدان های  اینان را اینچنین کور کرده است. اینها محال است که یک اطلاعیه در محکومت فروش اسلحه امپریالیسم انگلیس مکار به اسرائیل تروریست پیشه سرکوبگر صادر کنند! 
نابود با امپریالیسم دشمن اصلی طبقه کارگر و محرومان دنیا
ننگ و نفرت بر حامیان “مدرن و متمدن” امپریالیستهای خون آشام
مرگ بر رژیم های بنیادگرای تروریست پیشه اسرائیل و اسلامی
هر چه متشکل تر باد مبارزات طبقه کارگر در سراسر دنیا برای نابودی سرمایه داری جهانی و رژیم های وابسته به آن مانند رژیم سرمایه داری صهیونیسی اسرائیل و اسلامی