زاغه نشینی در غرب و رونق کالای چینایی

نویسنده: مهرالدین مشید هر از گاهی که از جا بلند می…

داستان «درگیری میشیگان»

نویسنده «ارنست همینگوی» مترجم «جعفر سلمان نژاد» جیم گیلمور از کانادا…

اطلاعیه در مورد حکم اعدام محمد رامز رشیدی و نعیم…

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جمهوری جنایتکار اسلامی سرمایه در ایران پس…

از جنگجویان استخباراتی تا پیش مرگان جنگ قومی

نویسنده: مهرالدین مشید پیش مرگان جنگ قومی چوب سوخت شبکه های…

بازی زیرکانه ایران و طالبان در مسئله آب

عبدالناصر نورزاد- پژوهش گر امنیت و ژئوپولیتیک معلوم است که این…

هوش مصنوعی

رسول پویان هوش مصنوعی رقیب ذهـن انسان می شود دم به دم…

                            ریگ روان 

                   کانون تمدن باستانی آریایی عقاب قله  پیما یم   افق  بر…

فرصت یا امتناع بودن فدرالیسم برای أفغانستان

تتبین موضوع: برای درک این معضله باید دانست که فدرال طلبان…

روز های دشوار به پایان می رسد و اما این…

نویسنده: مهرالدین مشید تاریخ هرگز این سکوت مرگبار را فراموش نخواهد…

جنگِ آبِ ایران در راه است

مگر، نه با طالب، بل با مهاجران افغانستان در ایران نوشته‌ی…

شهنامه و هویت شنایی

فردوسی از حماسه‌سرایان شناخته‌ شده‌ای زبان فارسی است‌که از او…

سوره عشق

نوشته نذير ظفر ايدل بيا كه محفل شادى بپا كنيمياد…

 از فلسفه ایده آلیسم و متافیزیک چه خبر؟

آرام بختیاری فلسفه متافیزیک بخشی از مکتب ایده آلیسم است. فلسفه ایده…

خورشید محبت

رسول پویان نـشـد کـس با دل تـنـهای تـنـهـا آشـنا آخر به تـنـهایی…

من با مسیر موج پرونده‌ی ناپدید، در جنگ‌ هستم

نوشته‌ی محمدعثمان نجیب  ولا،‌ آفرین به شادروان ببرک کارمل،‌ در مقابله…

ترفند های پاکستان را دست کم نه گیریم

اردوغان خان کاری به ما نه کرده و نه می‌کند. تاجیک‌تباران…

رخداد های جاری در آنسوی مرز و علاقمندی مردم افغانستان…

نویسنده: مهرالدین مشید چرا مردم افغانستان خواهان بربادی و تباهی پاکستان…

« پته خزانه» یک جعل است، یک دروغ است!

بهروز دانش دوشب قبل در تلویزیون بهار که از ایالات متحده…

چند شعر کوتاه از لیلا طیبی 

من،،، آفتابگردانم! وقتی خورشید من نباشد دل به هیچ چراغ هرزه‌ای نمی‌بندم! (۲) پا به…

«
»

نقش آمریکا در رقم خوردن کابوس‌های بشردوستانه جهان

یک گزارش به بررسی نقش آمریکا در ایجاد فاجعه های مختلف در جهان پرداخته است.

جست‎وجوی عبارت «آمریکا اهداکننده کمک‌های بشردوستانه به…» نتایجی را برای چندین کشور به نشان می‌دهد؛ اتیوپی، افغانستان، نیجریه، یمن و…

به گزارش «ریسپانسیبل استیت کرفت»، دولت آمریکا از افغانستان گرفته تا تیگرای و گواتمالا، به دنبال این بوده است که تأثیرات سیاست‌های خود یا شرکای خود را از طریق کمک به جای پاسخگویی، از بین ببرد.

سیاستگذاران در واشنگتن ممکن است خود را به خاطر این اقدامات تحسین کنند، اما در واقع هیچ مقداری از کمک‌های بشردوستانه نمی‌تواند درگیری‌های لاینحل و شوک‌های آب و هوایی را که آمریکا به ایجاد یا فعال کردن آن‌ها کمک کرده است، حل کند.

کمک‌های بشردوستانه یک شکست اضطراری است، نه راه حلی برای از بین بردن رنج بشر؛ با این حال، به طور فزاینده‎ای، کمک‌های بشردوستانه به عنوان کاری که آمریکا می‌تواند در یک موقعیت چالش برانگیز انجام دهد، ارائه می‌شود، و اغلب نادیده گرفته می‌شود که چگونه دیگر سیاست‌های نظامی این کشور در وهله اول به ایجاد یا تشدید این رنج کمک می‌کند.

علاوه بر این، آمریکا و بسیاری دیگر از کشور‌های شمالی کره زمین از کمک‌های بشردوستانه به عنوان پاسخی به عوامل اصلی بی‌ثباتی استفاده می‌کنند و این کشور‌ها به دنبال رسیدگی یا جلوگیری از معضلات اساسی نیستند.

اغلب، از برمه تا سوریه، جامعه بین‌الملل شاخص‌های آشکار درگیری بالقوه و بی‌ثباتی اقتصادی را نادیده می‌گرفت و تا زمانی که خشونت‌ها شروع شد، به کار معمول خود ادامه می‌داد؛ هنگامی که یک بحران رخ می‌دهد، مداخلات بشردوستانه بین المللی در آن نقطه تأثیر محدودی دارد.

در بیش از ۲۰ سال گذشته آمریکا و یا متحدان نظامی آن به ایجاد یا تشدید کابوس‌های بشردوستانه کمک کرده‌اند.

به اصطلاح کمک‌های آمریکا و متحدانش مانند فراهم کردن گاز و کبریت برای آتش زدن و سپس انداختن چند سطل آب روی آتش، آن هم بدون عدالت برای کسانی که در این فرآیند سوختند و کشته شدند، است.

این فقط مداخلات نظامی آمریکا نیست که به ایجاد نیاز به کمک‌های بشردوستانه منجر می‌شود.

تحریم‌های آمریکا و در برخی موارد رژیم‌های تحریم لایه‌ای که به عنوان تحریم در حال حاضر در افغانستان، کره شمالی و کوبا وجود دارد، باعث رنج بشردوستانه می‌شود.

در موضوع افغانستان، دولت بایدن حتی پس‌انداز شهروندان افغانستانی را به گروگان می‌گیرد تا به ظاهر طالبان را مجازات کند اما مردم را به معنای واقعی کلمه گرسنه نگه می‌دارد تا از پرداختن آنان به نتیجه اشغال نظامی توسط آمریکا اجتناب کنند.