سکوت خلیفه در برابر امیر شکست یا فرصتی برای انحام…

نویسنده: مهرالدین مشید عباس ستانکزی: ملایعقوب کل روند را از مسیر…

زمانیکه کیفرخواست دادستان وحکم دادگاه  منفعل گردد  

نکارشی از سخی صمیم  مسئول کیست و عدالت کجاست؟  ***  ایجازی ازین مختصر!    …

شکست و باخت قدرت

شکست و باخت قدرت نه تنها حس ملی و مردمی…

آیا سراسیمه گی طالبان ، سقوط شان را در پی…

      نوشته ی : اسماعیل فروغی       درخواست دادگاه بین…

هوش مصنوعی دیپسیک

دکتر بیژن باران پیشرفت چین در جهان چند قطبی…

غریزه در سلب عقل: دلیل نبود دولت مدرن در افغانستان...!

عقل نیروی تفکر و گوهر شناسایی حق در برابر باطل…

۲۱ و ۲۲ دلو فتح افشار

نه ماه از ورود گروه‌های جهادی در کابل می‌گذشت، از…

یادمان سیاوش کسرایی

نوزدهم بهمن ماه هر سال، روزی است که نام سیاوش…

لیبرال ها، میان ماکس وبر، و کارل مارکس

-- max weber 1864-1920 آرام بختیاری جامعه شناسی بورژوایی در مقابل جامعه…

گنج شایگان 

رسول پویان  همیـشـه ثـروت و کاخ طلا نمی ماند  شــکـوه و دبـدبـه…

همخوابگی های سیاسی نافرجام طالبان افغانستان و آخوند های ایران

نویسنده: مهرالدین مشید افتضاح دیپلوماسی هوتل محور ایران در افغانستان عباس عراقچی، روز…

عالم دگر

نوشته نذیر ظفردیــــــده از امیــــــال دنیا بسته امدر دلـــــــم…

بشدار سامی

آقای "بشدار سامی" (به کُردی: بەشدار سامی)، شاعر و فتوگرافیست…

کابل آبستن یک تحول در موجی از اختلاف های درونی…

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت ملاهبت الله در گرو عصیان همرزمان و…

هم پیوندی

جهان با حفظ،نا همگونی ها یک کل به هم پیوند…

آن لوله های آب پا های ما نه؛ بلکه آرزو…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از به زنجیر کشاندن آفتابه ناوقت های شب…

هنر عشق ورزیدن....! 

" زیبایی عشق در این است که نه به چیزی…

آب در هاون کوبیدن یا سراغاز یک بازی جدید

نویسنده: مهرالدین مشید حکم بازداشت ملاهبت الله یک بازی استخباراتی و…

فتوای خرد 

رسول پویان  برون کردم به قتوای خرد تا حلقه از گوشم  بـرای…

خوشروی بؤلسه خاتینینگ

خوشروی بؤلسه خاتینینگ ، کیفیتینگ بوزیلمس چیور بؤلسه خاتینینگ، توگمنگ اصلا…

«
»

لاوروف: اوضاع اوکراین در حال خارج شدن از کنترل است/رفتار اتحادیه اروپا گستاخانه است

وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه با بیان اینکه اوضاع اوکراین در حال خارج شدن از کنترل است، به شدت از اقدامات دولت‌های اروپایی برای تنش‌آفرینی انتقاد کرد و گفت بخش اعظم اعتراضات ریشه خارجی دارد.

به نقل از شبکه بی‌بی‌سی، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه با بیان اینکه اوضاع اوکراین «دارد از کنترل خارج می‌شود».

تظاهرات‌ها در اوکراین که از چند هفته قبل و بعد از خودداری دولت این کشور از امضای پیمان تجارت آزاد با اتحادیه اروپا از سوی حامیان این اتحادیه آغاز شد، در چند روز اخیر پس از آنکه قانون محدودیت تظاهرات در این کشور به تصویب رسید وارد فاز تازه‌ای شده و به درگیری‌های خشونت‌آمیز میان معترضان و نیروهای پلیس منجر شده است.

لاوروف این درگیری‌ها را «ترسناک» توصیف کرده و گفته است اتحادیه اروپا با اقدامات خود تنش در اوکراین را تشدید کرده و این کشور را به ناآرامی بیشتر سوق می‌دهد.

حامیان پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا در تازه‌ترین دور از تظاهرات‌هایشان به سمت نیروهای پلیس سنگ و بمب‌های دستی آتش‌زا پرتاب کردند. در تظاهرات دو روز قبل هم چندین خودرو از جمله اتوبوس نیروهای پلیس به آتش کشیده شد. مخالفان دولت خرابکاری‌ها و حمله به اموال عمومی را به «مزدوران دولت» نسبت داده‌اند و مدعی شده‌اند که تظاهرات آن‌ها مسالمت‌آمیز بوده است.

این تظاهرات‌ها با حمایت علنی آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا مواجه شده و حتی برخی از مقامات این کشورها در تظاهرات‌های ضددولتی اوکراین شرکت کرده‌اند. لاوروف در این مورد گفته است: «اعضای چندین دولت اروپایی بدون هرگونه دعوتی به «میدان» (محل اعتراضات حامیان اتحادیه اروپا در کی‌یف) آمده‌اند و در تظاهرات ضددولتی در کشوری که با آن روابط دیپلماتیک دارند، شرکت کردند. این رفتار گستاخانه است.»

هرچند که لاوروف اشاره‌ای به اسامی این مقامات اروپایی نکرده، اما «کاترین اشتون» مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «گیدئو وستروله» وزیر خارجه وقت آلمان از جمله مقاماتی هستند که به اوکراین رفته و در جمع معترضان حاضر شده‌اند. «ویکتوریا نولاند» معاون وزیر خارجه آمریکا هم در جریان این تظاهرات‌ها به اوکراین رفت و با مخالفان دیدار کرد.

 

لاوروف در مورد اقدامات کشورهای خارجی برای تشدید اوضاع در اوکراین گفت: «اوضاع دارد از کنترل خارج می‌شود… ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد بخش اعظم این اتفاقات از خارج کنترل می‌شود.»

در تازه‌ترین دور از تظاهرات‌ها 80 نیروی پلیس به دلیل جراحات وارده به بیمارستان منتقل شده‌اند و 32 نفر از معترضان هم بازداشت شده‌اند.