آنانیکه طور مستقیم یا تلویحی در دفاع از پاکستان قرار…

۱-- انهدام حکومت‌ها ؛ -- پیش انداختن شهزاده آمین جان در…

درگیری نظامی میان طالبان-پاکستان

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و…

قراردادهای اجتماعی: پیمانی برای زندگی مشترک !

قرارداد اجتماعی یک مفهوم فلسفی است که تلاش می‌کند توضیح…

جنگ پاکستان و طالب، بازی‌ اوپراتیفی است، حتا اگر ارگ…

محمدعثمان نجیب یکی از مزیت‌!؟ های پیدایش و‌ ابداع شبکه‌های بی‌شمار…

بازگشت افغانستان به بازی‌های جدید ژیوپولیتیک و ناکارآمدی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان لقمه خونینی؛ بزرگتر از دهن طالبان بازگشت طالبان…

محکومیت گستاخی و تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان، بر مبنای…

سقراط؛- قهرمان لیبرالیسم، متفکر پیشامارکسیستی؟

Sokrates (470-399.پ.م) آرام بختیاری نخستین اعدامی میدانی محافل روشنفکری-روشنگری! فلسفه شفاهی مطرح شده…

چشم اندازی بر اجلاس  ماه سپتامبر مجمع عمومی سازمان مللی…

نوشته از بصیر دهزاد  مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هشتادومین…

زموږ په ګران هیواد د پاکستان هوايي تیری د غندلو…

 نور محمد غفوری    زموږ د ګران وطن پر خاوره یو ځل…

آکو الیاسی

استاد "آکو الیاسی" (به کُردی: ئاکۆ ئەلیاسی) شاعر معاصر کُرد،…

  چرا بگرام برای امریکا اهمیت دارد ؟ 

      نوشته ی : اسماعیل فروغی         ارچند مقامات امریکایی افواهات انتقال قوای…

ثمرهٔ بیست سال موجودیت جامعهٔ جهانی

حاکمیت طالبانی و فقر و تنگدستی مردم اختصار امارت اسلامی افغانستان، به‌مثابه…

پنجاه سال سفری پر افت؛  با یارانی چُست، اما رهبرانی…

نویسنده: مهرالدین مشید نیم‌قرن اخیر تاریخ افغانستان (۱۹۷۳–۲۰۲۳) نشان‌دهنده‌ی مبارزه‌ای نفس‌گیر،…

ترامپ چرا بگرام رامی خواهد؟

این نوشته به علت طولانی بودن دردوبخش منتشرخواهدشد. دربخش اول…

ځانګړې مرکه

په ادبي بهیر کې له پېژانده څېرې، لیکوال، کیسه لیکونکي…

سیاست تعامل تخنیکی آلمان با طالبان

واقع‌گرایی دیپلماتیک و مسئولیت بشردوستانه در این روزها در رسانه های…

په اروپا کې د کډوالو پر وړاندې د کرکې زیاتوالی

حميدالله بسيا داسې ښکاري چې د کډوالو لپاره نور د اروپايي…

طالبان در ایستگاه آخر و در آغاز خط و نشان…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان؛ فروپاشی قریب‌الوقوع یا بازتعریف تهدیدها؟ حادثه آفرینی های…

هجران وطن

از فرا ق  آن  میهن  حال  ا بتری  دارم روزشب به…

جنگهای اقتصادی

                                           بازیهای تسلیحاتی وبازارسازی فروش اسلحه پس ازگذشت دوران نکبتباروظالمانه ی فیودالیزم…

«
»

راهپیمایی روز قدس نماد مقاومت همگانی علیه تجاوز و اشغالگری

بیانیهٔ «جمعی از هواداران اتحاد چپ ضدامپریالیست ایران» ــ

همه ساله در پایان ماه مبارک رمضان، راهپیمایی روز قدس در ایران صورت می گیرد. شرکت میلیونی مردم ایران در این راهپیمایی تنها اجرای یک فریضۀ دینی نیست. این راهپیمایی در عین حال که دفاع از حقوق حقۀ مردم فلسطین علیه اشغال قدس توسط رژیم صهیونیستی است، جلوۀ باشکوهی از اتحاد و همبستگی آحاد مردم ایران از ادیان و قومیت‌های مختلف علیه جنگ و پاکسازی قومی و تبعیض نژادی توسط اسرائیل و حامی استراتژیک آن آمریکا است. در این گردهمایی عظیم، همچنین ارادۀ واحد ملت ایران علیه محافظه کاری، تسلیم طلبی، و خودباختگی برخی جناح‌های سیاسی داخلی و همکاری برخی دولت‌های عربی در منطقه با نظام‌های سلطه طلب و تمامیت خواه امپریالیستی – صهیونیستی ، متجلی می شود.

این همبستگی ملی در ایران، فلسطین، لبنان، یمن و دیگر اعضای جبهۀ مقاومت، یک شبه و تصادفی به وجود نیامده است. تولد و رشد آن را باید در مشی سیاسی و مبارزاتی رهبری انقلاب ایران و پیرو آن؛ جنبش مقاومت این کشورها، جستجو کرد. این خط مشی سیاسی، بیش و پیش از مبانی عقیدتی و مذهبی، بر مصالح ملی استوار است. از همین رو، نحله‌های مختلف عقیدتی ـ سیاسی از میان باورمندان به مذهب و یا غیر آن را در بر می گیرد. در این مکتب فکری که رهبر کبیر حزب الله لبنان سید حسن نصرالله و قهرمان ملی ایران قاسم سلیمانی مبشر و منادی آن در منطقه بودند، همۀ مردم جهان صرفنظر از باورهای دینی و تعلقات ملی، در رزم مشترک علیه نظام سلطه و سلاح و سرمایه، هم پیمان و متحد یکدیگرند.

از همین رو، فرا سرزمینی بودن نیز همواره یکی دیگر از مشخصه‌های این همبستگی مبازراتی علیه اشغال فلسطین توسط اسرائیل و آمریکا، بوده است. بی‌جهت نیست که طی دهه‌های اخیر، جنبش مردم فلسطین و جبهۀ مقاومت در غرب آسیا، همیاری و همدلی روز افزون و دامن‌گستر مردم دنیا در جغرافیای جهان را نصیب خود کرده است.

راهپیمایی روز قدس که به ابتکار جمهوری اسلامی ایران پایه گذاری و همه ساله در تهران و شهرستان‌ها برگزار می‌شود، ندای بلند این همبستگی فراملی، فرا سرزمینی و فرا عقیدتی است.

«جمعی از هواداران اتحاد چپ ضدامپریالیست ایران» وظیفۀ ملی و انقلابی و انسانی خود می داند که در راهپیمایی روز قدس ـــ جمعه ۸ فروردین ۱۴۰۴ ـــ شرکت کند. این جمع همچنین می کوشد تا به سهم خود در مبارزه برای پایان بخشیدن به فاجعۀ بزرگ تاریخ بشری؛ کودک کشی، انهدام نسلی و کوچ اجباری مردم فلسطین توسط اسرائیل و آمریکا، فعالانه شرکت داشته باشد.