نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

مهر پدر

دستت پدر ببوسم و سر هم به پای تومیخواهم آنچه…

نمونه هایی از کهنترین اشعار فارسی

تا بدانجا رسیده دانش من که بدانم همی که نادانم ( ابو…

ترامپ و بازتعریف روابط بین‌المللی؛ از تنش‌های ژئوپلیتیک تا دیپلماسی…

نویسنده: مهرالدین مشید ترامپ از دور زدن تنش های دیپلوماتیک تا…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟

پروفیسور دکتر شمس سینا بخش دوم درین جا می خوانید: -چطور میتواند یک…

پرتو عقل و خرد 

رسول پویان  جهان که در دل دانش می‏کند تابـش  به جهل تیره…

نامه‌ی سرگشاده‌ی محمدعثمان نجیب، بنیادگذار مکتب دینی-فلسفی من بیش از…

آقای ترامپ! تو نه در قامت یک سیاست‌مدار آمدی، نه به…

افغانستان، میان دو لبه تیغ؛ تحول نرم یا سقوط ساختاری

نویسنده: مهرالدین مشید نجات افغانستان در گرو راهی؛ میان تحول نرم…

دولت: کاملِ ناتمام...!

دولت یا خدمات عامه و زمانیکه توسط میثاق مردمی همانا…

«
»

راجع به درسهایی از میدان

ا.دهقان

 

منبع:خارجی

 

اظهارات رئیس کمیته امنیت و ضد رشوه وفساد پارلمان روسیه خانم ارینا یارووا

میدان ـ عبارت از وعده و قــول انکشاف آزادی نیست، بلکه نابودی فـــرمایشی اوکـــــراین است. این (میدان) یک کودتای دولتی خلاف قانون اساسی کشور که راه را برای نسل کشی و تجاوز نظامی باز میدارد.

در برشمردن حوادثی که در میدان رخ داد از همه اولتر علاقمندی من را جلب میکند تا اذهان نمایم که او ( میدان) سبب از هم پاشیده گی اوکراین و کاهش حیثیت و اعتبار ارزش اروپا گردیده.

اگر تکنولوژی بوجود آمدن میدان را به مثابه یک پروسه به تجزیه و تحلیل بگیریم تثبیت میشود که علت بوجود آمدن میدان و جنگی که امروز در اوکراین جریان دارد و مسبب تیره شده مناسبات بین المللی و متزلزل شدن سیستم جهانی شدن ( گلوبالیزم) امنیت ناشی از مداخلات مسلحانه ای ظریفانه ای تحت عنوان بشر دوستی که از طرف ایالات متحده امریکا امروز در جهان پیاده میشود، با بکار بردن دو چندان استاندرد در سطح حقوق بین المللی تطبیق میگردد.

با تاسف باید گفت که میدان و اوکراین امروز به صحنه انقلابات نارنجی مبدل شده است، زمانیکه دولت توسط شهروندانش و به کمک آنان ویران میشود و روی این ملحوظ این همه حوادث مربوط به میدان میشود که مانند یک حادث ضرورت است تا عوامل آنرا کلیه کشور های جهان تجزیه و تحلیل نماید.

ما از این مسائل خوب آگاهی دارم که ایالات متحده امریکا تلاش دارد تا کاربرد اسلحه جدید را جنبه همگانی ببخشد، امریکا با تجاوز نرم افزای خود در حاکمیت و استقلال داخلی کشورهای دیگر و ازبین بردن حاکمیت کشور ها بالای مطبوعات و اطلاعات شان و کار پی درپی با جوانان اساس دولت مداری را ویران و سر انجام مناقشات بین المللی رخ میدهد و جنگ های داخلی آغاز میابد.

نتیجه:

در آخرین تحلیل پرده پوشی کردن جذب منابع کشور ها و تقویت حاکمیت خویش در وضعیت جیوفزیکی و استفاده از امکانات اقتصادی کشورها، ایجاد تهدیدات جدید و جدید برای صلح، امنیت و مصئونیت بشریت از جمله اهداف ایالات متحده امریکا میباشد.

دراین خصوص نه تنها تفکر جداگانه هر کشور در رابطه به اتفاقات به وقوع پیوسته میدان ضروری است، بلکه مهم این است که به دیالوگ بین المللی ضرورت است. خطر جهانی شدن تکنالوژی نقض پرنسیب های بین المللی و استاندارد های امنیت متکی به نورم های قبول شده جهانی متصور است.

آنانیکه به امید یک تغیر به سوی بهتر به میدان حاضر شده بودند کنون نه تنها مایوس و نا امید استند بلکه گستاخانه ایشانرا استعمال و فریب داده اند.

باید خاطر نشان ساخت که در واقعیت امر، امروز یک دولت دکتاتوری ظالمانه در اوکراین با داشتن چنین ذهنیت اندوهبار و نا امید کننده که گذشته را فراموش کن! و از عفو وبخشش استفاده کن! حاکم است.

جای نهایت دشوار و غم انگیزاست که دیگر زنده گی انسانرا نمیتوان باز گشتاند. به تاسف باید گفت که تعداد قربانیان به هزار ها انسان میرسد و هنوز هم جریان دارد و از همه نا امید کننده این است که هیچ نوع دلایلی برای این مرگ ها وجود ندارد.

باید خاطر نشان ساخت که این نوع سیاست ها به طور قطع آینده ندارد.

تا زمانیکه دولت کیف به این دیوانگی خود خاتمه ندهد پس هر نوع پیشرفت و انکشاف برای دولت اوکراین بیشتر و بیشتر واهی و خیالی شده میرود.

به این اساس برای روسیه نه تنها در مناسبات با اوکراین بلکه سوال جهانی شدن امنیت جهانی به یک ماموریت به خصوص بشردوستانه مبدل میشود.

به گفته خانم ارینا یارووا، در واقعیت امر کشور ما امروز به مثابه بزرگترن سبژیکتیویزم حقوق بین الدول محسوب میشود که اجازه بین المللی را در دفاع از حق زنده گی و امنیت بشریت با خود دارد.

روسیه آزاد، آگاه و دوستدار صلح یکی از حلقات مدافع جدی اروپا و اوکراین محسوب میگردد و هم چانس برای ساختار چندین جانبه سیستم جهانی شدن امنیت خدمتگذار است.