آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

«
»

جوانان ظرفیت وقشر اساسی کشور است

مصطفی شیرزاد

یکی از راه های پیشرفت وترقی کشورها سرمایه گزاری بر روی جوانان ونسل های آینده میباشد. نسل جوان به عنوان نیروی فعال ومتحرک، پر تلاش وبا احساس میتواند نقش خوبی در پیشرفت یک جامعه را داشته باشد. جوانان در هر جامعه نقش اساسی وتعین کننده امور، ونیروی نایاب را تشکیل میدهد. در جوامع بشری از جوانان به عنوان ستون فقرات جامعه، نیروی ذخیره آینده، چرخش اقتصاد یک کشور، آینده نگر، نیروهای فعال وگنجینه ملی جامعه یاد شده است. به همین دلیل بیشتر جوامع انسانی مشتاق سرمایه گزاری بالای این قشر میباشد که چنین چیزی در جامعه ما خیلی کمرنگ بوده، وبالای این طبقه توجه لازم صورت نگرفته است. محمد حنیف اتمر مشاور پشین شورای امنیت ملی کشور، یکی از سیاست مداران ورزیده، وکار فهم کشور است که در این اواخر شهرت وی سر زبان ها شده است، آقای اتمر مدت چهار سال که به عنوان مشاور شورای امنت ملی کشور، وهمچنان در حکومت گذشته هم رهبری وزارت های انکشاف دهات، معارف ووزارت داخله را بدوش داشت، با مدیریت قوی اش توانست آن اداره ها را به یک اداره کاررا تبدیل کرده ودر بخش اشتغالزای جوانان زیاد کار نموده، شماری از جوانان را در پست های مختلف دولتی با کار گماشته واز نیروی آنها به خوب ولازم استفاده کرد. آقای اتمر هم چنان روابط اش را با قشر های مختلف جامعه خصوصن با جوانان گسترده تر ساخته ودر این زمینه دستاورد های خوبی از خود داشته است. کار کرد های وی در روز های پسین برای مردم افغانستان قابل چشم گیر است. او همیشه روی منافع ملی کشور فکر میکند. آقای اتمر در تارخ سه سنبله سال جاری که از مشاوریت شورای امنیت ملی کناره گیری کرد. او همچنان دلیل کناره گیری اش از حکومت را اختلاف های جدی با رهبری حکومت، روی تامین امنیت کشور ، حکومت داری خوب وبرگزاری انتخابات عنوان نموده است. ودر این اواخر دید وبازدید هایش را با تمام اقشار مختلف کشور خصوصن با جوانان افزایش داد. آقای اتمر دو روز پیش از این در منزل مسکونی اش با شماری از جوانان ولایت های شمالشرقی کشور دیدار نموده، ودر این دیدار روی وضعیت جاری در افغانستان وهمچنان روی مشکلات آنها صحبت کرده گفت که قشر جوان ظرفیت اساسی بشری موجود در کشور را تشکیل داده ومشارکت شان در روند های ملی وسیاسی، احساس عمیق وابستگی وتعهد آنان را نسبت به مسایل بزرگ کشور نشان میدهد. اتمر جوانان را الگوی خوب برای پیشرفت وآبادانی کشور یاد نموده از تمام جوانان افغانستان خواست در تمام بخش های از جامعه سهم فعال وگسترده داشته باشند. آقای اتمر همچنان چندی قبل که با جوانان ولایت های مختلف کشور دیدار داشته گفته بود که جوانان مالکان امروز وفردای افغانستان بوده، تمام مسولیت های فعلی وآینده کشور را به دست همین جوانادن دلیر کشور میباشد. وآنها با استفاده از مشوره بزرگان برای چالش های موجود در کشور نقطه پایان بدهد. جوانان کشور همچنان از سیاست های نرم وسیر علمی حنیف اتمر علاقه مندی نشان داده وعده نموده اند، که از تمام برنامه های وی حمایت نموده از برنامه های آینده شان که به خیر وصلاح کشور است همکاری میکند.

محمد حنیف اتمر مشاور پشین شورای امنیت ملی کشور همچنان در اول عقرب سال جاری هم با شماری از باشنده گان کابل، لوگر، پکتیا وخوست در منزل اش دیدار نموده روی وضعیت جاری تبادل نظر نمود، در با ه انتخابات پارلمانی که در 32 ولایت کشور برگزار شد آن را یک پروسه ملی وموفق در کشور دانست، آقای اتمر همچنان از نیروهای امنیتی کشور که در روز انتخابات بخاطر تامین امنیت مراکز رای دهی تلاش همه جانبه  نموده اند را قدردانی نموده افزود که ملت شریف افغانستان بار دیگر با حضور گسترده شان در انتخابات پارلمانی ثابت ساختند که هیچ وقت به دشمنان قسم خورده افغانستان که سالها است از مردم قربانی میگرد سر تسلیم فرو نخواهد برده و با شجاعت کامل شان در انتخابات مجلس نماینده گان، به خاطر تعین نماینده دلخواه شان سهیم شدند اتمر همچنان امیدواری کرد که با این انتخابات، کشور مان به صلح وآرامی دایمی دست پیدا کند. در ضمن باشنده گان این ولایت از تلاش ها وزحمات آقای حنیف اتمر را در عرصه خدمت گزاری برای مردم افغانستان را ستوده از برنامه های آینده ایشان حمایت همه جانبه ای شان را اعلام نمودند.