شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

«
»

ترامپ در آخر خط؛ تحلیف بایدن و وضعیت جنگی آمریکا

همزمان با مراسم تحلیف جو بایدن، اف‌ بی‌ آی می‎گوید از ترس حمله نیروهای خودی، گارد مستقر در واشنگتن را رصد می‌کند.

 – اعتماد در آمریکا از بین رفته است تا جایی که حتی مقام‎های این کشور نمی‌توانند به نیروهای گار ملی اعتماد کنند. در چند روز گذشته، بیش از ۲۵ هزار نیروی گار ملی که وابسته به ارتش آمریکاست در واشنگتن و دیگر شهرهای آمریکا مستقر شده‌اند تا امنیت مراسم تحلیف ریاست جمهوری جو بایدن را تامین کنند. طبق آمار، این تعداد نیرو حتی از تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان و عراق بیشتر است. آمریکا هر لحظه به زمان برگزاری تحلیف ریاست جمهوری و پایان دوران ترامپ نزدیکتر می‌شود و با شرایط تازه‌ای روبرو می‌شود. نگرانی از انحراف سربازانی که برای تامین امنیت واشنگتن و برخی دیگر از شهرهای آمریکا مستقر شده‌ اند اکنون دغدغه‌ ای برای رژیم آمریکاست. از سوی دیگر گزارش‌هایی منتشر می‌شود بر این اساس که «کیف هسته‌ ای» که در اختیار ترامپ قرار دارد، برای دیگر مسئولان این کشور نگرانی ایجاد کرده است چرا که احتمال می‌دهند او این کیف را به جو بایدن تحویل ندهد. دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که ۲۰ ژانویه پایان دوران اوست، اعلام کرده در مراسم تحلیف جو بایدن، شرکت نخواهد کرد؛ به همین واسطه نگرانی‌هایی به خاطر تحویل کیف هسته‌ ای به وجود آمده است. اوضاع آمریکا به قدری آشفته است که حتی نظام حاکم در این کشور در یک سرگردانی سیاسی و رفتاری قرار گرفته و نمی‌داند که چگونه با رفتارهای ترامپ برخورد کند. بحث استیضاح دونالد ترامپ که در مرحله نخست به تصویب رسید، به سرانجام نخواهد رسید چرا که زمان برای استیضاح او کوتاه است و ترامپ تا یک روز دیگر کاخ سفید را ترک خواهد کرد. حضور ۲۵ هزار نیروی مسلح از گارد ملی این کشور که جزو نیروهای آموزش دیده در زمینه سرکوب و کنترل آشوب‌ها و اعتراضات هستند، خود عاملی برای تحریک مردم و هواداران دونالد ترامپ است. شاید در مقطعی کوتاه، مشاهده این نظامیان مسلح با ابزار و ادوات جنگی در سطح شهر رعب و وحشت میان مردم ایجاد کند، اما چنین تصاویری شاید تاکنون در آمریکا به این شکل دیده نشده باشد و باعث تحریک هواداران ترامپ شود. واشنگتن و بسیاری از شهرهای آمریکا شاهد حضور نظامیانی است که یک کشور در آستانه جنگ را به تصویر می‌کشد. مقام‌های نظامی آمریکا، نگران یک حمله خودی یا تهدید دیگر از جانب نظامیان دخیل در برنامه تامین امنیت مراسم تحلیف جو بایدن، هستند. هر اندازه که ۲۵ هزار نیروی مسلح گارد ملی از سوی سازمان‌های امنیتی آمریکا بررسی شوند، نمی‌توانند همه آنها را خالی از هرگونه انحراف در انجام وظایف خود بدانند. نظام سیاسی حاکم در آمریکا اکنون با چند مشکل روبرو است.

همزمان با مراسم تحلیف جو بایدن، اف‌ بی‌ آی می‎گوید از ترس حمله نیروهای خودی، گارد مستقر در واشنگتن را رصد می‌کند.

اعتماد در آمریکا از بین رفته است تا جایی که حتی مقام‎های این کشور نمی‌توانند به نیروهای گار ملی اعتماد کنند.

در چند روز گذشته، بیش از ۲۵ هزار نیروی گار ملی که وابسته به ارتش آمریکاست در واشنگتن و دیگر شهرهای آمریکا مستقر شده‌اند تا امنیت مراسم تحلیف ریاست جمهوری جو بایدن را تامین کنند.

طبق آمار، این تعداد نیرو حتی از تعداد نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان و عراق بیشتر است.

آمریکا هر لحظه به زمان برگزاری تحلیف ریاست جمهوری و پایان دوران ترامپ نزدیکتر می‌شود و با شرایط تازه‌ای روبرو می‌شود.

نگرانی از انحراف سربازانی که برای تامین امنیت واشنگتن و برخی دیگر از شهرهای آمریکا مستقر شده‌ اند اکنون دغدغه‌ ای برای رژیم آمریکاست.

از سوی دیگر گزارش‌هایی منتشر می‌شود بر این اساس که «کیف هسته‌ ای» که در اختیار ترامپ قرار دارد، برای دیگر مسئولان این کشور نگرانی ایجاد کرده است چرا که احتمال می‌دهند او این کیف را به جو بایدن تحویل ندهد.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا که ۲۰ ژانویه پایان دوران اوست، اعلام کرده در مراسم تحلیف جو بایدن، شرکت نخواهد کرد؛ به همین واسطه نگرانی‌هایی به خاطر تحویل کیف هسته‌ ای به وجود آمده است.

اوضاع آمریکا به قدری آشفته است که حتی نظام حاکم در این کشور در یک سرگردانی سیاسی و رفتاری قرار گرفته و نمی‌داند که چگونه با رفتارهای ترامپ برخورد کند.

بحث استیضاح دونالد ترامپ که در مرحله نخست به تصویب رسید، به سرانجام نخواهد رسید چرا که زمان برای استیضاح او کوتاه است و ترامپ تا یک روز دیگر کاخ سفید را ترک خواهد کرد.

حضور ۲۵ هزار نیروی مسلح از گارد ملی این کشور که جزو نیروهای آموزش دیده در زمینه سرکوب و کنترل آشوب‌ها و اعتراضات هستند، خود عاملی برای تحریک مردم و هواداران دونالد ترامپ است.

شاید در مقطعی کوتاه، مشاهده این نظامیان مسلح با ابزار و ادوات جنگی در سطح شهر رعب و وحشت میان مردم ایجاد کند، اما چنین تصاویری شاید تاکنون در آمریکا به این شکل دیده نشده باشد و باعث تحریک هواداران ترامپ شود.

واشنگتن و بسیاری از شهرهای آمریکا شاهد حضور نظامیانی است که یک کشور در آستانه جنگ را به تصویر می‌کشد.

مقام‌های نظامی آمریکا، نگران یک حمله خودی یا تهدید دیگر از جانب نظامیان دخیل در برنامه تامین امنیت مراسم تحلیف جو بایدن، هستند.

هر اندازه که ۲۵ هزار نیروی مسلح گارد ملی از سوی سازمان‌های امنیتی آمریکا بررسی شوند، نمی‌توانند همه آنها را خالی از هرگونه انحراف در انجام وظایف خود بدانند.

نظام سیاسی حاکم در آمریکا اکنون با چند مشکل روبرو است.

نخستین مشکل اساسی نظام لیبرال سرمایه داری آمریکا، نوع واکنش هواداران مسلح ترامپ در روزهای منتهی به مراسم تحلیف ریاست جمهوری جو بایدن و به ویژه روز ۲۰ ژانویه است.

هنوز برآوردی از نوع رفتار مردم معترض و هوادار ترامپ از سوی سازمان‌های امنیتی آمریکا به دست نیامده است و نمی‌توانند پیش بینی کنند که آنها در این روزها چه واکنشی از خود نشان می‌دهند.

باصطلاح ابر قدرت جهان عاجز از برگزاری یک مراسم تحلیف ریاست جمهوری ساده است!

تصویری از آمریکا منتشر شده که نشان می‌دهد هواداران مسلح ترامپ در شهرهایی چون میشیگان سلاح در دست، تظاهرات کرده‌ اند و پلیس نیز نمی‌تواند با آنها برخورد کند.

مشکل دیگر آمریکا در شرایط کنونی، نوع رفتاری است که ترامپ هنگام خروج از کاخ سفید از خود نشان خواهد داد.

هیچ نکته‌ ای در این شرایط در آمریکا عادی نیست؛ ترامپ اکنون تبدیل به یک معضل بزرگ برای آمریکا شده است؛ وی اگر کیف هسته‌ای را تحویل ندهد چه خواهد شد؟ 

شرکت نکردن ترامپ در مراسم تحلیف خود یک چالش جدی برای باصطلاح دموکراسی آمریکایی است و حکومتی که نمی‌تواند یک مراسم تحلیف عادی برگزار کند؛ قطعا دولت جو بایدن با مشکلات زیادی همراه خواهد شود.

مشکل دیگر حضور نظامیان در سطح شهرهای آمریکاست.

بیش از ۲۵ هزار نیروی گارد ملی در شهرهای آمریکا مستقر شده‌اند که می‌توان ادعا کرد در میان آنها، هوادار ترامپ نیز یافت می‌شود.

غربالگری این نیروها هر اندازه دقیق هم باشد باز هم نمی‌توان آنها را یکدست کرد به همین خاطر است که نگرانی از این بابت جدی است.

آنها مسلح هستند و با گلوله‌ های واقعی در شهرها مستقر شده‌اند؛ اگر تعدادی از آنها از دستور مافوق خود تمرد کرده و خلاف جهت برنامه ریزی شده حرکت کنند، اوضاع وخیم‌تر خواهد شد.

باید تهدیدات چریک‌های راست افراطی، برترپنداران سفیدپوست و دیگر گروه‌های رادیکال را نیز به مشکلات روز چالش‌های آمریکا در مراسم تحلیف اضافه کرد.

به نظر می‌رسد که مراسم تحلیف ریاست جمهوری جو بایدن به یک افتضاح و آبروریزی سیاسی برای آمریکا تبدیل شده که پیامدهای آن طی روزهای آینده همچنان ادامه داشته باشد.