تراشه قلب فنآوری دیجیتال سده 21

بیژن باران قلب فنآوری دیجیتال تراشه در طراحی، تولید، کاربرد، ساختن…

افغانستان؛ طعمه قدرت‌های منطقه‌یی و قربانی جنگ‌های نیابتی

چکیده افغانستان طی دهه‌های اخیر همواره درگیر جنگ، بی‌ثباتی و بحران‌های…

بحران خاموش؛ ناکارآمدی طرف های درگیر و سرنوشت ناپیدای مردم…

نویسنده: مهرالدین مشید نشانه هایی از فروپاشی خاموش طالبان در متن…

تیر جفا 

نه شاعرم ، نه سرایشگر ترانه منم  یکی زمردم دور از…

اعلامیۀ به‌مناسبت اول ماه می – روز همبسته‌گی جهانی طبقۀ…

جهانی دیگر ممکن است، اگر کارگران متشکل و متحد شوند! در…

زورگویی او قلدری 

نور محمد غفوری (د یوه ګران دوست د پوښتنې په ځواب…

از برج «عاج ایده ئولوژی انگاری» تا « فرودگاۀ اسلام…

نویسنده: مهرالدین مشید در جهان معاصر، دین نه‌تنها بحیث یک مسأله…

طرح قانون اساسی فدرال برای افغانستان

هرشخص یا هر گروه حق دارد در مورد کشورش طرح…

   یا پیراهن و تنبان یا مکتب  

     نوشته ی : اسماعیل فروغی        درحالی‌که اختلافات و تنش های درونی…

سناریو های احتمالی در برابر حکومت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان پسا طالبان را چگونه فروپاشی ای تمثیل…

مزاحمت

نوشته نذير ظفر تورنتو كانادا   ١٣ اپريل٢٠٢٥ نماندند.   تا   بهاران   را ببينم حرير    سبزه    زاران   را ببينم نماندند در  فضاى…

آیا انترناسیونالیسم مرده یا در شُُرُف مرگ است؟

نوشته: گریگ گودلز برگردان: آمادور نویدی انترناسیونالیسم: آیا مرده یا در حال مرگ است؟ سخت است…

ای داد خواهان!

امین الله مفکر امینی                       2025-17-04! زنـــــوای بیکسانِ میهـــــــن دلی آسمان گشته است…

سکولاریسم در تکریم و حرمت به تقدس دین...!

در نخست سکولاریسم مارکسیستی کمونیستی را٬ با سکولاریسم سیاسی که نهاد…

مارکس؛ پیامبر، دانشمند، مصلح اجتماعی ؟

- karl marx (1818-1883) مارکس؛ پیامبر، دانشمند، مصلح اجتماعی ؟ آرام بختیاری مارکس،…

بجزعشق نبینی!

امین الله مفکر امینی       2025-31-03! عشق نـــدارد دین ومــذهب وطریقی دیگــــــــــربــــه هرطرف…

چشم انداز روابط آینده آمریکا وپاکستان وسرنوشت افغانستان

عارف عرفان     بر اساس گزارش ها اختلاف در درون دولت پنهان…

نظریه لنینی حق ملتها برای تعیین سرنوشت خود و توسعه…

ترجمه. رحیم کاکایی موتاگیروف جمال زینوتدینوویچ دکترای علوم فلسفه، استاد دانشگاه دولتی…

 دهل جدیدی بر گردن داودزی دهل‌نواز سابق انداختند

اتن اول را یونس قانونی اجرا می‌کند تا به‌جایی برسد محمدعثمان…

شعار های قومی دشنه های آخته بر پیکر زخمی مردم…

نویستده: مهرالدین نویسنده تراژیدی های بی پایان افغانستان و دورنمای صلح…

«
»

تجزیه کردستان عراق و ده فرمان اسرائیل

فرامرز دادرس، کارشناس اطلاعاتی

سال ها است که اسرائیل و لابی نیرومند آن در سراسر جهان در پی تجزیه و تضعیف کشورهای خاورمیانه بویژه ایران، ترکیه، عراق و سوریه می باشند،  تا روزی که هیچ قدرت نظامی- سیاسی- اقتصادی و لاجرم مسلمانی! در برابر آنان نتواند عرض اندام کند و موجودیت همیشه بحرانی کشور اسرائیل را بخطر اندازد.

تنها نقطه مشترک و از سویی نقطه ضعف ! میان این چهار کشور مسلمان و نیرومند خاورمیانه که در بالا اشاره کردم ، وجود جمعیت قابل توجه کرد های آنان می باشد. کرد ها بیش از یک قرن است که با وعده کشور های غربی بطور جدّی بفکر تشکیل یک یا چند کشور کرد افتاده اند.

هر چند که میان کرد های این مناطق اختلافات قومی و قبیله ای کم نیستند تا جایی که بار ها خون یکدیگر را ریخته اند. ولی رهبران جاه طلب آنان که اغلب وابسته به قدرت های استعماری جهانی می باشند آسایش و آرامش مردم کرد را  که در رویای ایجاد کردستان بزرگ روزگار می گذرانند با خطرات جدّی روبرو کرده اند.

کرد ها به جای اینکه با جبر تاریخی جدا شدن کردستان از مام میهن برخورد خردمندانه نمایند و به مطالبات سیاسی و اجتماعی خود در چارچوب هر کشوری که سهم آن شده اند بپردازند، همواره بفکر جدایی طلبی و استقلال در جنگ بوده اند و به راه دشوار و خونینی چشم امید دوخته اند که چشم انداز روشنی در آن دیده نمی شود.

بوجود آوردن یک یا چهار کشور کردستان هیچ تضمینی برای برقراری دموکراسی، آسایش و آرامش برای مردم کرد فراهم نخواهد آورد. در میان مردم کرد؛ کردستان ایران به دلیل بالا بودن فرهنگ مردم و تولیدات فرهنگی و هنری  درواقع پایتخت فرهنگی و هنری کرد ها می باشد. کرد های ترکیه با هم نشینی با ترکان و بدست آوردن پیشینه و تجربه بیشتر در مسائل تجاری ، به پایتخت اقتصادی مردم کرد مشهور شده اند.

 در این میان؛ کرد های عراق و سوریه که بیشتر دوران جدایی خود را در جنگ و ستیز با حکومت های خودکامه بعثی عراق و سوریه بسر برده اند دارای کمبود های مهمی نسبت به کرد های ایران و ترکیه می باشند.

به همین دلایل است که در پی ناآرامی های اخیر در منطقه خاورمیانه، کرد های عراق و سوریه یکبار دیگرچشم امید به قدرت های بیگانه و توطئه گر غربی و اسرائیل دوخته اند و عملاً به عنوان پیاده نظام غرب و اسرائیل مورد بهره برداری قرار گرفته اند. کرد ها از سوی دیگر به دلیل سنی مذهب بودن اکثریت مردم،  بسوی قبله مذهبی و اقتصادی خود عربستان سعودی نماز می گذارند.

و اما در این میان، دایه مهربان تر از مادر! برای کرد ها ، اسرائیل است که به کمک لابی های خود در سراسر جهان به تبلیغ برای تجزیه همه نوع کردستان ! در منطقه همت گمارده و کاسه از آش داغ تر! شده است. اسرائیل پیشاپیش اعلامیه شناسایی کشور کردستان را تهیه کرده است.. جالب است که اسرائیل پس از گذشت نزدیک به هفتاد سال هنوز اجازه نداده کشور فلسطین کاملا مستقل شود و گوش شنوایی برای قطعنامه های گوناگون ندارد.

ده فرمان اسرائیل در پشتیبانی از استقلال کردستان عراق:

  1. تجزیه مناطق کرد نشین کشور ها به ترتیب؛ عراق، سوریه، ایران و ترکیه.
  2. نفوذ نظامی، سیاسی واقتصادی در کردستان های احتمالاً تجزیه شده در آینده، با بستن پیمان های نظامی واقتصادی با کرد ها.
  3. دسترسی مستقیم به مرز های ایران از راه کردستان بارزانی ! به منظور ادامه توطئه دائمی و تجزیه دیگر استان های ایران ؛آذربایجان، خوزستان و بلوچستان ( اسرائیل هم اکنون در جمهوری آذربایجان، همسایه ایران و گرجستان حضور پنهانی و اطلاعاتی فعال دارد. در هر دو این کشورها اقلیت های یهودی زندگی می کنند).
  4. با استقلال کردستان سوریه و هم مرز شدن آن با کردستان عراق، اسرائیل قصد دارد با کشیدن خطوط لوله نفت، جریان انرژی ارزان قیمت را از شمال عراق و شمال سوریه به دریای مدیترانه عبور داده و  برای اسرائیل به ارمغان آورد.
  5. کوچ دادن بخشی از جمعیت مهاجر کرد های یهودی تبار ایرانی و عراقی مقیم اسرائیل به کردستان مستقل بارزانی به عنوان ستون پنجم دائمی اسرائیل در کنار مرز های ایران و ترکیه ( پس از سقوط رژیم بعثی صدام حسین در عراق، اسرائیل با استفاده از کرد های یهودی ، اقدام به خرید املاک و سرمایه گذاری های کلان در کردستان عراق کرده است و این روند همچنان ادامه دارد).
  6. اسرائیل قصد دارد با استفاده از نیروی کار کارگران کرد آنان را جایگزین نیروی کار کارگران ناراضی فلسطینی نماید، و به این ترتیب به یکی از مشکلات مهم امنیتی خود خاتمه دهد. روزانه هزاران کارگر فلسطینی با پروانه دولت اسرائیل بکار درمزارع و صنایع کشور اسرائیل به این کشور رفت و آمد می کنند.
  7. قرار دادن کرد ها در برابر فلسطینی ها به منظور تاًمین امنیت اسرائیل و پایین آوردن آمار تلفات نیروهای امنیتی اسرائیل در برابر انتفاضه های فلسطین. آمار ها نشان می دهند که در سال های اخیر جوانان اسرائیلی دیگر مانند گذشته مشتاق خدمت در ارتش و نیروهای انتظامی اسرائیل نمی باشند و تمایل زیادی به حل و فصل هر چه زودتر مسئله فلسطین در جامعه اسرائیل دیده می شود.
  8. بوجود آوردن تنها قدرت نظامی – اقتصادی برتر منطقه به سرکردگی اسرائیل و نیروی کار، نظامی و نفت کرد ها و سپس مناطق تجزیه شده ای همچون  آذربایجان و خوزستان .
  9. کنترل کامل همه کشور های عرب و مسلمان و چاه های نفت و گاز خاورمیانه.
  10. برآورده کردن آرزوی دیرینه و مقدس یهودیان، امپراتوری اسرائیل از نیل تا فرات.