ظلم ظالم

رسول پویان جهان به لاف وپـوف ظلم برنمی گردد اســـیـر ظالـــم و…

روز جهانی زن در میانۀ بحران و عقبگرد تاریخی

اعلامیۀ سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان به پیشواز هشتم مارچ، روز…

نه به جنگ، نه به استبداد؛ راه ما رهایی اجتماعی…

اعلامیه سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان در مورد جنگ امریکا-اسرائیل با…

زردشت نیچه؛ پیشگویی تراژدی ایرانی؟

Friedrich Nietzsche (1844-1900) آرام بختیاری تراژدی ایران، یا شیعه ایرانی، از زبان…

جنگ با ایران؛ معادله برنده و بازنده در ترازوی ژئوپلیتیک

نویسنده: مهرالدین مشید تهران خشمگین در نبرد برای بقا این نوشته با…

کوتاه خاطره هایی از مسکو

(کمیته سرتاسری سازمان دموکراتیک جوانان افغانستان، فستیوال جهانی جوانان و…

اعلامیه در محکومیت جنگ ارتجاعی میان پاکستان و افغانستان

سازمان سوسیالیست‌های کارگری افغانستان جنگ و صف‌آرایی نظامی میان قدرت…

بوی ریا 

برسد کاش به تو یار چو پیغام کنم  وصفی از لعل…

               کاروان وحدت 

بر خیز تا هم آ ییم ، با  کاروان وحدت  جا…

دوست دارم این وطن را !

امروز زمان آن فرارسیده است که مردم افغانستان یک‌صدا بگویند…

زبرځواکونه څنګه په نورو هېوادونو خپل نفوذ ساتي؟

ليکنه: حميدالله بسيا په ساده ډول زبرځواک  يا سوپر پاور  Superpower…

افغانستان در مدار واگرایی؛ تراژیدی‌های اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای

نویسنده: مهرالدین مشید با ادعا های فراتر از « پنج چاریک»…

آیا طالبان دروغ می گویند یا وزارت خارجه ی روسیه؟ …

  نوشته ی : اسماعیل فروغی       بتاریخ بیست و سوم…

د سعوديانو او تر دوی بر لاسونه هم بيا د…

عبدالصمد ازهر                 …

چهل و یکمین سالگرد وفات مولانا داکتر استاد محمد سعید…

روز پنجشنبه مورخ « هفت حوت سال ۱۴۰۴ هجری شمسی…

محکومیت تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

وزیر دفاع پاکستان؛ از ناگفته های ساختاری تا راهبرد های…

نویسنده: مهرالدین مشید سیاست ابهام استراتژیک پاکستان؛ ازاعتراف‌های تاکتیکی تا ناگفته‌های…

بمناسبت روز های جهانی عدالت اجتماعی و زبان مادری

بنام خداوند حق و عدالت هموطنان گرامی، ۲۰ و ۲۱ فبروری روز…

مارکوس تولیوس سیسرو

هغه د لرغوني روم فیلسوف، سیاستوال، وکیل، ویناوال، شاعر او…

مبانی نظری عدالت اجتماعی

نور محمد غفوری بررسی نظریه‌ها و رویکردهای معاصر چکیدهعدالت اجتماعی از بنیادی‌ترین…

«
»

اروپا از آغاز جنگ اوکراین، ۶۰ میلیارد یورو صرف خرید انرژی از روسیه کرد

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری افه، این اتحادیه متشکل از گروه‌های جامعه مدنی آمار دقیقی از میزان هزینه‌های هر کشور برای سوخت‌های فسیلی و همچنین جایگزین‌های تجدیدپذیری که می‌توان با این مبالغ خریداری کرد، ارائه داده است.

 اروپا از آغاز جنگ اوکراین، ۶۰ میلیارد یورو صرف خرید انرژی از روسیه کرد

به این ترتیب با ۶۰ میلیارد یورو سرمایه‌گذاری کشورهای اروپایی در طول ۱۰۰ روز نخست جنگ اوکراین می‌توان حدود ۷۳۵ هزار سقف خورشیدی، پنل‌های خورشیدی به وسعت هفت هزار و ۳۰۰ زمین فوتبال، یکهزار و ۹۰۰ توربین بادی خشکی و ۳۰۰ دستگاه توربین دریایی نصب کرد.

«کاترین گاتمن» مدیر کمپین «اروپا فراتر از زغال‌سنگ» به عنوان نهادی که از گذار و انتقال انرژی حمایت می‌کند، گفت: با این مبلغ همچنین می‌توان عایق حرارتی ۲۷۰ منزل مسکونی را انجام داد و یک میلیون پمپ حرارتی نصب کرد.

براساس برآوردهای انجام شده، در ۱۰۰ روز نخست جنگ اوکراین، روسیه به اروپا، محموله‌های نفت به ارزش ۳۲.۵۲۶ میلیون یورو، گاز به ارزش ۲۵.۸۴۹ میلیون یورو و زغال‌سنگ به ارزش ۱.۵۸۸ میلیون یورو صادر کرده است.

در راس واردات این قاره، آلمان قرار دارد که براساس داده‌های سال ۲۰۱۹، از پایان فوریه تاکنون ۲۴ میلیون یورو در سوخت‌های فسیلی روسیه سرمایه‌گذاری کرده است.

بر اساس داده های سال ۲۰۲۱، پس از آلمان، ایتالیا با ۱۴.۳۰۴ میلیون و هلند با ۱۳.۴۸۹ میلیون یورو قرار دارند. اسپانیا نیز بر اساس برآوردهای مبتنی بر داده های سال گذشته، از زمان آغاز جنگ اوکراین، ۵.۰۸۵ میلیون یورو برای انرژی روسیه هزینه کرده است.

نشریه لا وانگواردیا اخیرا در گزارشی نوشت، در شرایطی که اروپا روزانه میلیاردها یورو به موجب قراردادهای فعلی نفت و گاز برای رسیدن منابع انرژی از طریق کشتی یا خطوط لوله به کرملین پرداخت می‌کند، تحریم‌های اقتصادی علیه مسکو معنایی ندارد.

«برونو لومر» وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه نیز با استقبال از توافق جزئی اتحادیه اروپا برای تحریم نفت خام روسیه، هشدار داد دولت روسیه روزانه ۸۰۰ میلیون یورو از محل فروش نفت دریافت می‌کند.

بیش از ۱۰۰ روز از آغاز جنگ اوکراین می‌گذرد و وابستگی شدید اروپا به منابع انرژی روسیه، کشورهای قاره سبز را در شرایط بسیار دشواری قرار داده است.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.