عدالت در اسلام !

شیخ الاسلام امام ابن تیمیه می گوید . ان الله…

 افغانستان در بن‌بست پیچیده؛ روزنه‌های امید برای گشایش

 نویسنده: مهرالدین مشید قومی‌سازی جنگ؛ ترفند طالبان برای بقای انحصار قدرت  این…

مکثی بر طرح «ضرورت عقلانیت سیاسی، واقعبینی و گفتگوی سیاسی»

نوشته از بصیر دهزاد برای اولین بار است که ، بعد…

  نوستالژی انقلابی رمانتیسم فقرو بیچارگی

Victor Hugo (1802- 1885 ) آرام بختیاری آثار هوگو؛ مدرن، روشنگر، اخلاقی،…

فراتر از فروپاشی: چرا دولت‌ها پیش از سقوط، از درون…

تحلیلی نهادی از افغانستان و منطق سرایت بحران در منطقه وحیدالله…

من مسئول اعمال خودم هستم، نه مسئول اشتباه هم‌تبارانم

 نور محمد غفوری اگر سخنانی که از نام رحمت‌الله نبیل در…

جوردانو برونو ( بخش دوم ) 

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

افغانستان پس از پنج سال طالبان؛ ثبات واقعی یا آرامش…

وحیدالله نورزی افسر ارشد نظامی سابق، استراتژیست میدانی و تحلیل‌گر امنیتی…

افغانستان؛ تشنه رهبران آگاه و مدیران صادق، نه غارتگران قدرت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان به رهبران آگاه و مدیران صادق و…

از ضعف نهاد در افغانستان تا سرایت ناامنی در منطقه…

وحیدالله نورزی Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military & Security Analyst Strategic…

سیاسي ګوند، سازماني جوړښت او د دموکراتیکې رهبرۍ بنسټونه

نور محمد غفوری لنډیز سیاسي ګوندونه د معاصرو سیاسي نظامونو له مهمو سازماني…

وقتی ثبات به تله امنیتی تبدیل می‌شود: افغانستان، طالبان و…

نویسنده: وحیدالله نورزی افسر ارشد سابق پولیس ملی افغانستان | تحلیل‌گر…

عقاب ها پرپر می شوند؛ اما پرواز شان ادامه دارد

 نویسنده: مهرالدین مشید پرپر شدن عقاب‌ها؛ خاموشی پرواز نیست عقاب‌ های آزادی…

طلسم زمان

رسول پویان دل از طلـسـم زمان عـاشـقانـه بیرون شد قفس شکست و…

جنایات حفیظ الله امین

روایت دردی از هزاران درد بی‌درمان هم‌وطنان ما محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان مکتب…

شارل دو مونتسکیو

هغه د روښانتیا په زمانه کې یو فرانسوي فیلسوف،…

جوردانو برونو (بخش نخست)

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

حضرت دوست

نوشته نذیر ظفر  شدم خراب إزا و خوب‌تر نمیگردم نهال خشک   شدم با…

 پس از پنج سال؛ آغاز شمارش معکوس برای پایان یک…

نویسنده: مهرالدین مشید پنج سال پس از بازگشت طالبان به قدرت،…

جوهر عشق

رسول پویان دلی از جـوهـر عشق آفریدند سری در پیکـر عشق آفریدند سفر…

«
»

اروپای مستقل و رهبری جمعی جهان

فرح نوتاش            وین 12.05.2018

 

آنچه که در روزهای اخیر به وضوح مشاهده شده و تکان دهنده بوده، سلطۀ آمریکا بر اروپا و تحمل و شکیبایی اروپا در مقابل آن بوده است.

ترامپ در سخنرانی بعد از رد برجام ، در روز 8 ماه مه ، نه تنها تحریم های بیشتری علیه  ایران را اعلام کرد بلکه برای شرکت های اروپایی که با ایران در کار و معامله هستند نیز تعین جریمه کرد!

جان بولتن رئیس شورای امنیت ملی آمریکا، ویرانگر عراق در 2003 و قصاب ملت عراق در

حمله ای بر اساس دروغی محض، نیز در روز 8 ماه مه بعد از رد برجام، به شرکت های خارجی اخطار کرد تا چند ماه دیگر ایران را تخلیه کنند!

ریچارد گرنل، سفیر آمریکا در برلین نیز در روز 11 ماه مه از شرکت های آلمانی خواست تا داد و ستد و فعالیت های خود را در ایران متوقف کنند!

این دستورهای تهوع آور، با ریشه در تصورات پوسیدۀ “آمریکا ارباب جهان”، هنوز صادر می شود در جایی که شرایط بطور کلی دگر گون شده است و آمریکا دیگر ارباب جهان نیست و ما دیگر در دنیای تک قطبی زندگی نمی کنیم. آمریکای کودن برای درک این واقعییت، چقدر وقت لازم دارد؟!

روسیه با تلاش وافر در کمک به سوریه، موقعیت خود در جهان را نیز ارتقاء داده است. و جهان چنین انتظاری را نیز از اروپا برای تغییر موقعیت خود دارد. جهان نیازمند رهبری جمعی است. این تغییری است که جهان در انتظار آن است.  اگر چه آلمان، فرانسه و انگلستان از برجام دفاع محکمی کردند، ولی از طرف دیگر بمباران های دائم اسراییل را در سوریه نادیده گرفتند. و در محکوم کردن اسراییل که خطاکار واقعی بوده است منفعل و ساکت بودند. و عبارت ” خویشتنداری هر دوطرف” که از طرف فرانسه، آلمان وروسیه بکار گرفته شد اصلا منصفانه نبود. جهان انتظار شخصیت از اروپا دارد. اروپا باید به وضوح آمریکا و اسراییل را، زمانی که آنان قوانین بین المللی را می شکنند  محکوم کند. اگر چه نتان یاهو سعی می کند خود را رهبر کشوری مستقل معرفی کند ولی در واقع او سخنگوی حقیر هیولای سلطه گر صهیونیست های آمریکا بیش نیست. او سعی دارد از راه دور اهداف صهیونیست های آمریکا را بر ترامپ دیکته کند. اهدافی که صهیونیست های دورو بر ترامپ در کاخ سفید، قادر به تحمیل آن به ترامپ نشده اند. نتان یاهو که عنصر فعال در تولید و حمایت از داعش و تمام اسلامیست تروریست های رنگارنگ است، هر گاه داعش نیاز به کمک داشته ، اقدام به بمباران مواضع مورد نیاز آن در سوریه کرده است. و در این چند سال جنگ وحشتناک، علیه دولت قانونی سوریه، به اسلامیست ها کمک کرده است.

حتا در ماه های اخیر هزاران تظاهر کنندۀ فلسطینی را به رگبار گلوله بسته ، کشته و زخمی کرده است، بدون هیچ محکومیت و مواخذه ای جدی از طرف سازمان ملل و هیچ کشور ارشدی. این بچه هیولا، پشت ماسک هولوکاست رشد کرده است. بعد از چندین بار حمله به پایگاه های ایران در سوریه، یکبار ایران پایگاه های  اورا در بلندی های جولان ، که از اراضی سوریه وتحت اشغال اسراییل است با راکت مورد حمله قرار داده است و نتیجۀ آن حمایت آمریکا و انگلیس از هیولا اسراییل برای جواب گویی به ایران بوده است. و در شب 9 ماه می اسراییل با 75 راکت تمام پایگاه های ایران در سوریه را مورد حمله قرار داده است تا ایران به سوریه کمک نکند.

تصمیم اینکه در سوریه یا در هر کشور دیگر چه نیروهایی باشند و یا نباشند با دولت قانونی آن کشور است. و نه با بچه هیولای آمریکا ” اسراییل ” در خاور میانه. اسراییل بمباران آزاد سوریه را می خواهد و بهانه اش جلوگیری از کمک ایران به سوریه است!

اگر همکاری ناسیونال سوسیالیست ها و صهیونیست ها ،( همچون همکاری امروز نازی -صهیونیست های آمریکا) نتیجه اش هولوکاست شده است  به چه دلیل باید مردم خاور میانه تاوان آن را پس بدهند؟ و به چه دلیل این هیولا باید در خاور میانه رشد کند؟

چرا اتحادیۀ اروپا به وضوح و باز، اسراییل را برای حملۀ مداوم هوایی به سوریه محکوم نمی کند؟

و چرا آمریکا و انگلیس او را تشویق به ادامۀ بمباران ها می کنند؟ آیا این چراغ سبزی برای شروع جنگ دیگری نیست؟ مردم خاور میانه به شما چه کرده اند که شما کشتار جمعی آنان را به همراه فقر و نکبت برایشان می خواهید ؟ آیا این است حقوق بشری که شما از آن دفاع می کنید؟!

ترامپ در سخنرانی بعد از خروج از برجام در روز 8 ماه مه، پیامی برای ملت ایران فرستاد: ملت رنجدیدۀ ایران که تحت ستم رژیم ملایان هستید ، ملت آمریکا در کنار شماست.

ولی ملت آمریکا نیز خود در رنج از هیولایی کاملا شبیه به رژیم ملا است و ترامپ نمایندۀ واقعی

همان 1% هاست و نه ملت آمریکا. پس لازم نیست دل بر ملت ایران بسوزاند. چون او نمایندۀ

رژیمی است که مسبب واقعی این همه رنج برای ملت ایران بوده است. و رژیم ملا،  ثمرۀ آن کودتای ننگین است. ملت ایران هیچ تغییر رژیم تحمیلی را نخواهد پذیرفت.

زمان آنکه اتحادیۀ اروپا راه خود را از آمریکای هیولا جدا کند رسیده است. جهان انتظار انسانیت و مسئولیت از اروپا را دارد. آمریکا شر است. امپریالیست های آمریکا بر پایۀ نابود کردن ملل زندگی می کنند. شریک و همکار و متحد آمریکا بودن ننگی بیش نیست.

ترامپ-نتانیاهو و جان بولتن شما برای حملۀ به ایران بی تاب شده اید. این حمله را شروع کنید!

ملت متحد ایران مدتهاست که منتظر پس دادن دین خود به شماست. ملت ایران از رژیم ملایان متنفر است. ولی از شمایان به مراتب بیشتر. انقلابیون خالص ایران هرگز لذت پایین کشیدن رژیم ملا را  به نیروهای خارجی واگذار نخواهند کرد.

از تمام 6 کشور از 7 کشور امضاء کنندۀ برجام انتظار می رود که در کنار ملت ایران بایستند. و از  8 ماه مه 2018، به آمریکای بی حرمت به عنوان یک رژیم غیر مسئول، بی فرهنگ، بی تمدن، حریص، یانکی هیولا ، که معتقد به هیچ اصولی نیست و می خواهد دنیا را ببلعد بنگرد.

این یک فرمان از جانب اپوزیسیون خالص و انقلابی ایران به رژیم ملا است:

منتظر نمانید، سنگ قبر جان بولتن را در اسرع وقت تهیه کرده و در مقابل توالت عمومی شهر تهران بر زمین نصب کنید تا پیکر متعفن جان بولتن برای پرت کردن به درون آن تحویل شود.

برای خلع سلاح هسته ای در جهان بپا خیزیم

سرنگون باد رژیم آمریکا

سرنگون باد رژیم اسراییل

سرنگون باد رژیم ملا

womens-power.farah-notash.com

www.farah-notash.com

Women’s Power