مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

«
»

احیاء جنازه ها را فراموش کنید….


از میان انبوهی صداهای مختلف ندایی هم رسید که بیا کمک کن و جک بزن تا سوسیالیسم را “احیاء” کنیم . وقتی از کلمه احیاء استفاده میشود یعنی که مرده ای را زنده کنیم در این جمله منظور از جنازه هم همان خاطرات تلخ قرن 20 که به نام سوسیالیسم مهر خورد . یعنی من مخاطب هیج تجربه مثبت دیگری در جایی ندارم . هیچ تفکر و نسخه اقتصادی متفاوتی و چیز دیگری به جز همین سرمایه داری موجود فعلا وجود ندارد . این واقع بینی به معنی تائید عملکرد سیستم نیست . این واقع بینی یعنی سر خودم را شیره نمالم . اگر منظور شما از احیاء سوسیالیسم زنده کرده همان بساط قرن پیش استالین و بقیه ماجرا….است برایتان آرزوی موفقیت نمیکنم جناب مرتجع . اینکه نظام سیاسی حاکم در ایران با هژمونی مجاهدین باشد یا رضا پهلوی یا کمونیست و یا ترکیبی از همگان…باز هم باید تابع نسخه اقتصادی موجود باشد .

حضور هر نیرویی در دنیای فعلی در حاکمییت سیاسی فقط یک کمییت محسوب میشود با اشکالی ظاهری ، چون همه باید تابع یک نسخه اقتصادی موجود باشند . اشکال ظاهری متفاوتی دارند و با همین اشکال ظاهری نبض جامعه بهتر گرفته میشود.جریان موسوم به سلطنت دراین زمینه انعطاف بیشتری داردچون مشکلش فقط گرفتن قدرت سیاسی است، نیروهایی مثل مجاهدین یا کمونیستها مشکلشان هم گرفتن قدرت است وهم حفظ تفکر ارتجاعی و خارج نشدن از پیله ایدئولوژیک خودشان..و اینطوری شانس کمتری دارند . سوسیالیسم واقعی زایده فقر نیست تا در کشوری فقیر مثل شوروی سابق نطفه اش بسته شود و دیدیم سرنوشت این سوسیالیسم به کجا رسید تجربه بدی بود . جوامع موسوم به جهان سوم یا فقیر فعلا در حسرت همین دنیای سرمایه داری هستند آنها باید اول برسند و عبور کنند و بعد برسند به جاده ای دیگر ، که اصلا نمیدانم اسمش سوسیالیسم است یا چی ؟ فقط میدانم که مادون تضاد نیست بلکه “ما بعد” تضاد است . یعنی بعد از طی کردن جاده ودوران بورژوازی حتما مسیر تکاملی اش به ضرورتی واقعی خواهد رسید .

چند روز پیش حسن روحانی رئیس جمهور ولایت فقیه ، درجایی گفته بود نقد معصومین هم مشکلی ندارد….من از واکنش ماموتهای نظام که معصومین را غیر قابل نقد و خط قرمز معرفی کردند نکاتی به ذهنم زد.

 


اولا پدیده معصومی وجود خارجی ندارد که نقد شود . آن معصومیت مورد اشاره آخوند ، ساخته ذهن و فرهنگ خود آخوند است . دوما افرادی یا معصومینی در 1400 سال پیش چه نقدی در امروز برایشان مهم است . سوما روحانی منظورش را در لفافه بیان کرده ، که ولایت فقیه را هدف داشته است چون مقام ارزشی ولایت فقیه با هر وزنی بالاخره در دستگاه مذهبی زیر معصوم است . پس وقتی معصوم روی هوا قابل نقد است روی زمین هم میشود زیرش را نقد کرد . آنها هم که خط قرمز مشخص کردند منظورشان دقیقا همین ولی فقیه حاکم است که ظاهرا قابل نقد نیست . چهارما روحانی بعد از پاره شدن بنرهای ولایت توسط مردم کار شاقی نکرده است چون موضوع از طرف مردم دیگه اسمش نقد نیست بلکه جارو شدن ولایت است . ولی وقتی میگوید نقد کن…یعنی بماند ، ولی مرگ بر خامنه ای یا خدا هم جایز است….اینا دیگه چه مارمولکایی هستنند ؟

یادم افتاد به موضوعی مشابه که سالها پیش مجاهدین خلق هم رهبری عقیدتی پاکبازشان را رسما غیر قابل نقد معرفی کردند تفاوتشان با حاکمان فعلی فقط این بود که مجاهدین بدون لفافه و زرورق حرفشان را زدند، روحانی لقمه را چرخاند و کوفت کرد.

من کلا نمادهای ارزشی آسمانی را به رسمییت نمیشناسیم به جز طنزو خنده البته . مسائل یا موضوعات زمین سیاست کاملا مجزا از این ایدئولوژی بیماراگونه قابل آنالیز است . من برای کسانی که نمیتوانند این 2 حیطه را از هم تفکیک کنند آرزوی سلامتی ذهن و روان میکنم. برای آن معصومیتهای آخوند ساخته موهوم قرن 14 درهر مقامی ، حتی بالاتر از خدا ، زنگهای آگاهی در قرن 21 چه زیبا مینوازند.


در مورد بی ادبی بارها توضیح داده ام . البته من تحصیلات آکادمیک ادبیات ندارم . تجربه خیابانی و بیابانی من هم ربطی به آن هم ندارد خیلی از مودبهای امروزی فهم و شعور گوساله هم ندارند . علی اکبر ولایتی که مسئول حفاظت از پروستات ولایت فقیه است ، پزشک رسمی از دانشگاه است… ولی چند وقت پیش گفته بود : برای هر امام زاده که ساخته میشود باید مدرک تخصصی داده شود تا مردم بدانند برای کدام بیماری پیش کدام امام زاده بروند ؟ ولایتی خیلی مودب و تحصیلات دانشگاهی دارد ولی شعور اجتماعی و سیاسی ندارد .

 

 

 

 

20.01.2018

اسماعیل هوشیار