یادهانی ضروری

خطاب به کسانی که به خطا، ببرک کارمل و محمود…

روناک آلتون

خانم "روناک آلتون" (به کُردی: ڕوناک ئاڵتوون)، شاعر و نویسنده‌ی…

جګړې او ورک شوي سرتېري

حميدالله بسيا په انساني تاریخ کې جګړې تل له وینو، وېر،…

تجربه های تاریخی که به سرمایه های ملی بدل نشد

نویسنده: مهرالدین مشید شکست هایی که هر روز ما را وحشتناک…

لنینگراد دیمیتری شوستاکوویچ سمفونــیِ پیروزی ارتش سرخ بر فاشیسم 

ترجمه و تنظیم: آناهیتا اردوان این ترجمه را  به مهندس ارشد…

ارزش نقد و کم‌رنگی نقدهای ادبی

یکی از بدی‌های تاریخی در جهان و کشور ما، رنگ‌باختنِ…

                یک گرفتاری با مافیا

        و یک دنیا آموزش شرعی، حقوقی، سیاسی و مدنی                               (قسمت سوم…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

گاهی اتفاقی ستاره‌ای  در دفترم چشم باز می‌کند ولی، من هنوز به آفتاب نقش…

ترور عروس خدا، توسط پدران مقدس!

Hypatia(355-415م ). ترور دختر خدا، توسط پدران مقدس! آرام بختیاری نبرد مکتب و…

مخالفان پراکنده، بازیگران متحد؛ مدیریت خلای سیاست در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید اردوگاۀ از هم گسخته؛ فرصتی برای مانورهای منطقه…

گام بزرگ به سوی مبارزهٔ مشترک

برگزاری نشست مشترک دفتر سیاسی – اجرایی و بیروی اجرائیه…

پدر سالار

ما زنان سر زمین های جنگ  زنان جهان سوم  جهان پدر سالار وقتی…

اسدالله بلهار جلالزي

له ښاغلي (اسدالله بلهار جلالزي) سره، چې د علم او…

افغانستان، سوار بر شانه های ژیوپولیتیک پرتنش و پیچیده منطقه…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از زنده گی در سایه امید یا…

میراث سکاها، هویت ایرانی و مسئله تورانیان در شاهنامه 

- دکتر بیژن باران شاهنامه، خاطره حماسی سکاهای ایران، جغرافیای اسطوره‌ای…

افغانستان نقطه مرکزی جیو پولیتیک

در سیاست قدرت های مخرب نظم و ثبات ! در بردن…

شور و حال عشق 

رسول پویان  عشق دردام سیاست مرغ بسمل می شود  پـرپـر احسـاس دل بندِ سـلاسـل می شود  تا ز چنگِ بازی ی صیاد مـرغ دل پـرید  عشوه از بهر فریب دل، مشکل…

«سازش» و «سازشکاری» یعنی چه؟

‫ رفیق نورالدین کیانوری ــ پرسش و پاسخ، شمارهٔ ۲۰، دی‌ماه ۱۳۵۹ــ…

دو کلمه؛ همچون دو پرخاش

Eklektism, Dogmatism. آرام بختیاری التقاطی و دگماتیسم؛ دو واژه یا دو سیستم…

«اسپینوزا در ترازوی مکتب من بیش از این نه‌می‌دانم: فیلسوفی،…

تذکر ضروری و تازه و بکر!در پایان هر بخش لینک…

«
»

پوتین حمایت خود را از بلاروس اعلام کرد 

فرستنده: حسین تلاش

به گزارش خبرگزاری «تاس»، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه روز پنجشنبه در نشست شورای عالی دولت متحد روسیه – بلاروس تأکید کرد که این دو کشور به همراه یکدیگر به مقابله با تهدیدات خارجی و هر نوع تلاش برای دخالت در امور داخلی این دو کشور ادامه خواهند داد.

پوتین ابراز اطمینان کرد: «تشکیل دولت متحد روسیه – بلاروس نه تنها متضمن توسعه همکاری‌ های اقتصادی دوجانبه است، بلکه در هماهنگی اقدامات در تمامی زمینه‌ ها، از جمله مسائل دفاعی و سیاسی موثر خواهد بود. در این رابطه بسیار اهمیت دارد که وزارت‌ خانه ‌ها و سازمان ‌های دولتی روسیه و بلاروس با یکدیگر همکاری بسیار نزدیکی داشته باشند. ضمن اینکه وظیفه ایجاد فضای امن و باثبات مرزی بین دو کشور نیز بسیار مهم است.»   

وی با اشاره به امضای 28 سند مهم در زمینه تعمیق همکاری‌ های دوجانبه در نشست شورای عالی دولت متحد بین روسیه و بلاروس،  تأکید کرد: «طرف روسی به ارائه کمک‌ های لازم به ملت برادر بلاروس ادامه خواهد داد و ما بر این عقیده هستیم که توافقات بدست آمده در نشست امروز گام بسیار جدی در راستای همگرایی کامل دو کشور است.»

رئیس جمهوری روسیه یادآور شد که مجموعه اسناد مصوبه ارتباطی به سیاست داخلی روسیه و بلاروس ندارد، بلکه بر ضرورت کار موثر برای بهره برداری کامل از توان بالقوه اقتصادی دو کشور، ایجاد زیرساختار های مشترک در عرصه انرژی و انسانی -علمی، در نظر گفتن مزیت‌ های رقابتی و افزایش کارآیی رهبران روسیه و بلاروس در جهت توسعه کشور و افزایش رفاه شهروندان متمرکز است. 

ولادیمیر پوتین افزود: «متحد کردن تلاش‌ های نزدیک به یکدیگر در سراسر جهان، یکی از راه‌ های موثر برای مقابله با بحران‌ هاست و کار مشترک دولت‌ های روسیه و بلاروس نیز به این دو کشور اجازه می ‌دهد زیرساختارهای مشترکی برای بهبود زندگی شهروندان خود بوجود آورند».

به گفته وی، برخی مسائل مربوط به نفت و گاز بین روسیه و بلاروس همچنان مورد اختلاف است، ولی در این زمینه نیز پیشرفت‌های جدی بدست آمد. البته دو طرف در خصوص تنظیم بازارهای واحد در زمینه انرژی و حمل و نقل آن به توافق رسیده ‌اند.

در جریان نشست شورای عالی دولت متحد روسیه – بلاروس که بعد از ظهر پنجشنبه بصورت کنفرانس ویدئویی برگزار شد، ولادیمیر پوتین و همتای بلاروسی وی٬ مسائل مهم مربوط به توسعه همکاری‌ های دوجانبه را بررسی کرده و در نهایت 28 برنامه متحد در راستای همگرایی دو کشور امضاء کردند که جهت گیری اصلی تحقق توافقات مربوط به دولت متحد برای سال‌های 2021 الی 2023 را مشخص کرده است. از جمله اسناد به تصویب رسیده در این نشست، تجدید نظر در دکترین نظامی، تدوین خط مشی جدید سیاست مهاجرتی، و یکپارچگی کامل اقتصادی روسیه و بلاروس است.

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهوری بلاروس نیز در این نشست٬ دولت متحد را برای کشورش «اولویت اولویت‌ ها» نامید و تأکید کرد: «تشکیل دولت متحد به همراه روسیه برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد و ما بطور مشترک الگوی ادغام منحصر به فردی ایجاد کرده‌ایم که حقوق برابر برای شهروندان روسیه و بلاروس را تضمین کرده است و همکاریهای اقتصادی دو طرف بطور کامل تعمیق و هماهنگ خواهد شد؛ و دو کشور فعالانه در جهت گیری‌ های اصولی برای همگرایی اقدامات در عرصه ‌های مختلف، از جمله مسائل سیاسی، نظامی و فرهنگی همکاری خواهند کرد.»

پایان خبر

منبع: مجله هفته