میرزا تورسون‌زاده شاعر صلح و دوستی تاجیکستان

 برگردان. رحیم کاکایی زویا عثمانووا میهن‌دوستی پرشور که هرگز چیزی را بر…

 افغانستان ؛ در چنبره افراطیت دینی و تندروی قومی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در طول تاریخ معاصر خود، به‌ویژه در…

از دیدگاه علم سیاست !

تلاش و سعی چه به شکل مسلحانه باشد یا غیر…

افغانستان در بن‌بست؛ راه‌های برون‌رفت و چشم‌انداز آیند

نویسنده: مهرالدین مشید فردای افغانستان و چگونگی عبور از وضعیت موجود در…

فرانس مهرینگ؛ تئوریسین ژورنالیست، ژورنالیست صاحبنظر

France Mehring (1846- 1919 ) آرام بختیاری مهرینگ؛ کوشش در راه روشنگری…

افغانستان در آستانه یکخطر وبحران جدید ( تداوم بحران نیم قرنه) 

نوشته از بصیر دهزاد  آغاز جنگ ها و حملات پراگنده گروه…

قرائت های تاریخی و فراتاریخی دینی؛ از بن بست تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در دو سده اخیر، یکی از مهم‌ترین رویکردها…

تضاد دین و حقیقت...!

توهم خدای دین، حقیقتِ بشر را در آزادی او به…

نقدواره پژوهشیِ بر  مفاهیم جمهوری و جمهوریت 

1میرعبدالواحد سادات     از منظر  حقوق اساسی و علوم سیاسی  در راستای :  …

روح و نَفْس چیست؟

برهان الدین « سعیدی»  بادِ نفس مر سینه را ز اندوه…

طبع  شکسته

نوشته نذیر ظفر  2/8/26 ورجینیا  كوچهِ ما پر از گلِ است ،…

تحولات بدخشان؛ نشانه‌های سقوط یا پایان مأموریت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید جرقه‌ای که آتش مقاومت را در سراسر افغانستان…

بردی کربابایف

برگردان . رحیم کاکایی روسلان سمیاشکین نویسنده براستی مردمی و یکی از  بنیان…

ژورنالیست، راوی حقیقت است، نه مبلغ یک روایت

نور محمد غفوری هر حرفه‌ای چارچوب، قواعد، اصول و معیارهای خاص…

پر له خەمم!

[خه‌م] پر له خەمم! پر لە خەم... خەم له سینگمە، پر لە بەخەڵم‌و پر لە…

یاداشت انتقادی بر یک مصاحبه تلویزیونی

نور محمد غفوری ژورنالیسم، رسالتش پرسیدن است، نه دفاع کردن؛ روشن…

بنیادگرایی دینی و لیبرال‌دموکراسی؛ از سوخت‌رسانی تا امتم دهی به…

نویسنده: مهرالدین مشید  رابطه متقابل افراط‌گرایی دینی، بحران‌های نظم لیبرال و…

راز ارقام در هستی

رسول پویان جهان با رمز و رازش در دل ارقام پنهان…

بنیامین؛ چپ مستقل،یا لیبرال ضد بورژوا

Benjamin, walter (1892- 1940) آرام بختیاری تخریب ریوانجیستی روشنگران توسط ژورنالیسم زرد. والتر…

کله چې جګړه کاروبار شي

محمد سليم سليمان جګړه د انسانانو لپاره د مرګ، بې‌ځایه کېدو،…

«
»

فقر، تحریم‌ها، محل‌های کار

نویسنده: ک. رادین برگرفته از : ساویتسکایا راسیا، شماره ۷۷ (۱۵۱۹۲)، ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۲ *

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفت که تحریم‌های ضدِ روسیه چالش بزرگی برای این کشور است، اما روسیه تسلیم نخواهد شد، بلکه با استفاده از پتانسیل موجود با شدت بیشتری توسعه خواهد یافت. رئیس دولت در شورای توسعه استراتژیک و پروژه‌های ملی گفت که «واضح است که این یک چالش بزرگ برای کشور ما است، اما نه‌تنها ما تسلیم نمی‌شویم، در نوعی سراسیمگی و سردرگمی ‌قرار نمی‌گیریم یا آنطور که برخی از «خیرخواهان» ما پیش‌بینی می‌کنند، به دهه‌های گذشته عقب‌نشینی نمی‌کنیم».
 

بیش از ۱۱۰ هزار شرکت از ماه مارس در روسیه تعطیل شده‌اند. تعداد بنگاه‌های تعطیل شده از مارس تا ژوئن در روسیه به ۱۱۳/۵ هزار واحد رسیده است که ۱۷/۵ درصد بیشتر از مدت مشابه سال ۲۰۲۱ و ۳۰ درصد بیشتر از زمان افتتاح بوده است. شبکه بین‌المللی حسابرسی و مشاوره «FinExpertiza» محاسبه کرده است که چند شرکت در ۴ ماه‌ اول تحریم ــ از مارس تا ژوئن ــ بسته شده‌اند. تعداد ثبت شرکت‌های جدید تقریباً بدون تغییر باقی ماند و به ۷۸/۶ هزار رسید ــ ۶۹/۲ درصد از تعداد شرکت‌ها بسته‌اند. حتی اگر تصور شود که فقط ۱۰ نفر در این بنگاه‌ها کار می‌کردند، بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر بدون کار و بدون امرار معاش می‌مانند. لیست مناطقی که کمترین سهم شرکت‌های باز را نسبت به شرکت‌های منحل شده دارند، شامل منطقه تومسک (۳۸/۶ درصد) می‌شود. منطقه «ولادیمیر» (۲۶/۹ درصد)، «اینگوشتیا» (۳۰/۲ درصد)، «ماری ال» (۳۲/۹ درصد) پیشتازان این شاخص بودند. بخش عمده‌ای از شرکت‌های حذف شده، بیش از ۷۸ هزار، با تصمیم ارگان‌های مالیاتی از ثبت‌نام واحد دولتی اشخاص حقوقی حذف شدند. حدود ۱۴/۵ درصد از بنگاه‌هایی که تعطیل شدند (۱۶/۵ هزار) مستقیماً توسط خود مالکان منحل شدند منجمله ۲/۲ درصد (۲/۵ هزار) از طریق ورشکستگی.

«پوتین» اعلام کرد که فدراسیون روسیه به دلیل تحریم‌ها با حجم عظیمی ‌از مشکلات روبرو است.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفت که تحریم‌های ضدِ روسیه چالش بزرگی برای این کشور است، اما روسیه تسلیم نخواهد شد، بلکه با استفاده از پتانسیل موجود با شدت بیشتری توسعه خواهد یافت. رئیس دولت در شورای توسعه استراتژیک و پروژه‌های ملی گفت که «واضح است که این یک چالش بزرگ برای کشور ما است، اما نه‌تنها ما تسلیم نمی‌شویم، در نوعی سراسیمگی و سردرگمی ‌قرار نمی‌گیریم یا آنطور که برخی از «خیرخواهان» ما پیش‌بینی می‌کنند، به دهه‌های گذشته عقب‌نشینی نمی‌کنیم». «پوتین» اشاره کرد که: «البته که نه، برعکس، ضمن درک حجم عظیمی ‌از مشکلاتی که با آن روبرو هستیم، به‌شدت و با شایستگی به‌دنبال راه‌حل‌های جدید خواهیم بود و به‌طور موثر از ذخایر تکنولوژیکی موجود و پیشرفت‌های شرکت‌های نوآور داخلی استفاده خواهیم کرد». «پوتین» ضمن اذعان به همه اینها که کار بسیار دشواری است، خاطرنشان کرد که مقامات روسیه «از این موضوع آگاه هستند». رئیس‌جمهور گفت: «روشن است که ما نمی‌توانیم جدا از کل جهان توسعه پیدا کنیم، اما اینطور نخواهد بود، گذاشتن حصارهای عظیم در دنیای کنونی تقریباً غیرممکن است ــ این غیرممکن است». براساس گفته وی، مسیر اولویتی که اکنون باید به آن توجه ویژه‌ای شود، توسعه بیشتر فناوری‌های پویا و متحرک است.

https://www.sovross.ru/articles/۲۲۹۲/۵۷۸۵۲