واژه های آریه ،آریا، ایرانمویجه و آریانا در بازار لیلام…

نوشته : دکتر حمیدالله مفید در این پسین روز ها  برخی …

 جشن نوروز در گذرگاه تاریخ

نوشته : داکتر حمیدالله مفید واژه نوروز را آریایی های باستانی…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اخلاقي معیارونه

 نور محمد غفوری پیلامه د تلویزیوني سیاسي بحثونو په اړه مې مخکې…

از هیولای ساخته‌شده تا دشمن مقدس؛ روایت قدرت از تروریسم

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم سایه ای که قدرت ها می سازند…

رايحه

دوم حمل ١٤٠٤ خورشيدىفکر تو زیبنده ‌‌‌‌‌‌ی دل‌ها شدهوسوسه…

بخاطر محکمه عاملان جنایات جنگی و ضد بشری تجاوز نظامی…

اعلامیه و فراخوان انجمن سراسری حقوقدانان افغانستان بنام خداوند حق و…

از شکست دکترین عمق استراتژیک تا طلوع رقابت نیابتی هند

نویسنده: مهرالدین مشید شکست عمق استراتژیک  و جنایات نظامیان تروریست پرور افغانستان…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو اهمیت

نور محمد غفوری مقدمه:د تلویزیونی سیاسی بحثونو په ماهیت مو په…

تولستوی ، لئو نیکولایویچ

برگردان. رحیم کاکایی دانشنامه بزرگ شوروی  و. یا. لاکشین کنت لئو نیکولایویچ تولستوی…

      عید شما مبارکباد 

مبا رکبا د عید ی روزه  دا را ن به آ…

نوروز؛ ارث نیاکان

رسول پویان کهـن نـشـاط بهـاران جشن نوروز است سرور سرو خرامان جشن…

د تلویزیوني سیاسي بحثونو ماهیت

نور محمد غفوری نن چې په انټرنټ کې ګرځیدم، ناڅاپي مې…

چگونه تحلیل کنیم؟

در این روز ها صدا ها در رابطه به وضعیت…

فرنسوا ولټر

ولټر، یو فرانسوي لیکوال، مورخ او فیلسوف، د ټولنیزو اصلاح…

هانا آرنت؛ توتالیتاریسم ابتذال شر

Arendt, Hanna (1906-1975) آرام بختیاری نقل قول های سیاسی یک زن برای…

فقدان روایت آشتی ملی و بحران گفتمان در افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در دوراهیِ آشتی و منازعه افغانستان طی پنج…

چهار و نیم سال پس از برپایی امارت اسلامی سرمایه؛…

فهیم آزاد مقدمه فقدان اجماع تحلیلی پیرامون بازگشت طالبان به قدرت سیاسی…

پاسخی به پرسشی که چرا؟ گفته بودم، خامنه‌یی قصد حمله…

محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان بخش نخست در هفته‌ی گذشته‌ یک هم‌وطن ما یا…

از کابل تا تهران؛ مهار افراطیت یا مهندسی قدرت و…

نویسنده: مهرالدین مشید زورگویی یا ژئوپلیتیک ضربه؛ بازی با آتش تحولات امنیتی…

ویکتور هوګو

هغه د فرانسې نامتو شاعر، ناول، رومان او ډرامه لیکونکی…

«
»

شکنجه، آزار جنسی و رفتار وحشیانه علیه کودکان پناه‌جو در کمپ‌های استرالیا

اسناد افشا شده‌ای نشان می‌دهد که پناه‌جویان محبوس در کمپ پناه‌جویان «نائورو» خارج از مرزهای استرالیا مورد شکنجه قرار می‌گیرند.

روزنامه گاردین روز چهارشنبه (امروز) گزارشی منتشر کرد که بر اساس آن معلوم می‌شود، بیش از 2 هزار سند شامل بیش از 8 هزار صفحه از کمپ‌های مهاجران استرالیا فاش شده که نشان می‌دهد پناه‌جویان محبوس در نائورو مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار می‌گیرند.

این پرونده‌ها نشان می‌دهد پناه‌جویان بویژه کودکان پناه‌جو مورد آزار و اذیت، سو‌ء استفاده جنسی و در بدترین شرایط زندگی قرار دارند و برخی از پناه‌جویان دست به خودآزاری می‌زنند.

تحلیل‌گر گاردین با بررسی فایل‌ها گفت که در بیشتر گزارشات کودکان ذکر شده‌اند. در واقع بیش از 51 درصد گزارش‌ها درباره شکنجه کودکان پناه‌جو در بازه زمانی ماه می 2013 تا اکتبر 2015 است.

این گزارش در حالی منتشر شد که چند وقت پیش هم گزارش‌هایی درباره رفتار وحشیانه در مرکز نگه‌داری نوجوانان در زندانی در منطقه شمالی استرالیا منتشر شد. همچنین پیش از این هم بارها گزارش‌هایی از شکنجه و آزار و اذیت و شرایط بد زندگی پناه‌جویان در استرالیا منتشر شده بود.

موارد شکنجه‌ای که در این گزارش‌ها ذکر شده‌اند بسیار شنیع و غیرانسانی از سوی مسئولان محافظت مراکز علیه دختران و پسران خردسال و نوجوان انجام می‌گیرد. در موارد دیگری هم شکنجه و رفتارهای وحشیانه‌ای علیه بزرگسالان صورت گرفته است.

غالب این گزارش‌ها از سوی کارکنان این مراکز شامل کادرهای درمانی، کادرهای آموزشی، افسران محافظ و مددکاران نوشته شده است و چه بسا بسیاری از موارد شکنجه و رفتارهای وحشیانه و غیرانسانی که در این مراکز علیه پناه‌جویان صورت می‌گیرد اصلا ثبت نشده باشند.

بارها گزارش‌ها و اخباری مبنی بر حبس و شکنجه پناه‌جویان در جزایر دورافتاده مانوس و نائورو بدون تعیین سرنوشت آنان منتشر شده بود.

شرایط برزخی پناه‌جویان در این جزایر دورافتاده و درهای بسته استرالیا گاهی منجر به اقدام پناه‌جویان محبوس به خودکشی شده است و برخی از آنان به دلیل شرایط بد زندگی و شرایط جسمانی جان باختند.

در یک مورد یک جوان ایرانی 23 ساله و یک زن جوان سومالیایی بعد از گذراندن مدتی طولانی در این شرایط، خود را به آتش کشیده بودند. در مورد دیگری یک مرد جوان ایرانی به دلیل پایان یافتن مدت اعتبار گذرنامه برای اقامت در استرالیا خود را کشته بود.

حضور پناه‌جویان در این جزایر دورافتاده و سرنوشت نامعلوم آن‌ها از یک سو، ناامیدی از دریافت اجازه ورود به استرالیا و شرایط بسیار وحشتناک زندگی در این جزایر پناه‌جویان را به سویی سوق می‌دهد که دست به خودکشی یا خودسوزی بزنند.

در مواردی هم پناه‌جویان محبوس در این جزایر به اعتراض دسته‌جمعی دست زده‌اند ولی با وجود این همچنان گزارش‌هایی از سو‌ءرفتار با پناه‌جویان به استرالیا منتشر می‌شود و جامه جهانی و دولت استرالیا هیچ اقدام موثری در قبال آن انجام نمی‌دهند.