افغانستان؛ کشوری که توسعه در آن چند بار متوقف شد

نگاهی تاریخی و فرهنگی به «آغازهای ناتمام»، از دولت‌سازی تا…

نــذر

سعید، ماشینش را جلوی در ورودی امامزاده پارک کرد. پیاده…

انشاء

خانم "میر"، معلم کلاس سوم "شهید شمسه"، رو به دانش‌آموزان…

اسراف

"رها" دست مادرش را سفت گرفته بود، که در شلوغی…

از افغانستان تا هرمز؛ وقتی بحران‌های منطقه به یک زنجیره…

وحیدالله نورزی Wahidullah Noorzai Former Senior ANP/ANCOP Officer | Field Strategist |…

عدالت در اسلام !

شیخ الاسلام امام ابن تیمیه می گوید . ان الله…

 افغانستان در بن‌بست پیچیده؛ روزنه‌های امید برای گشایش

 نویسنده: مهرالدین مشید قومی‌سازی جنگ؛ ترفند طالبان برای بقای انحصار قدرت  این…

مکثی بر طرح «ضرورت عقلانیت سیاسی، واقعبینی و گفتگوی سیاسی»

نوشته از بصیر دهزاد برای اولین بار است که ، بعد…

  نوستالژی انقلابی رمانتیسم فقرو بیچارگی

Victor Hugo (1802- 1885 ) آرام بختیاری آثار هوگو؛ مدرن، روشنگر، اخلاقی،…

فراتر از فروپاشی: چرا دولت‌ها پیش از سقوط، از درون…

تحلیلی نهادی از افغانستان و منطق سرایت بحران در منطقه وحیدالله…

من مسئول اعمال خودم هستم، نه مسئول اشتباه هم‌تبارانم

 نور محمد غفوری اگر سخنانی که از نام رحمت‌الله نبیل در…

جوردانو برونو ( بخش دوم ) 

« اندیشه‌ای فراتر از مرزهای زمانه »  تهیه و تدوین :…

افغانستان پس از پنج سال طالبان؛ ثبات واقعی یا آرامش…

وحیدالله نورزی افسر ارشد نظامی سابق، استراتژیست میدانی و تحلیل‌گر امنیتی…

افغانستان؛ تشنه رهبران آگاه و مدیران صادق، نه غارتگران قدرت

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان به رهبران آگاه و مدیران صادق و…

از ضعف نهاد در افغانستان تا سرایت ناامنی در منطقه…

وحیدالله نورزی Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military & Security Analyst Strategic…

سیاسي ګوند، سازماني جوړښت او د دموکراتیکې رهبرۍ بنسټونه

نور محمد غفوری لنډیز سیاسي ګوندونه د معاصرو سیاسي نظامونو له مهمو سازماني…

وقتی ثبات به تله امنیتی تبدیل می‌شود: افغانستان، طالبان و…

نویسنده: وحیدالله نورزی افسر ارشد سابق پولیس ملی افغانستان | تحلیل‌گر…

عقاب ها پرپر می شوند؛ اما پرواز شان ادامه دارد

 نویسنده: مهرالدین مشید پرپر شدن عقاب‌ها؛ خاموشی پرواز نیست عقاب‌ های آزادی…

طلسم زمان

رسول پویان دل از طلـسـم زمان عـاشـقانـه بیرون شد قفس شکست و…

جنایات حفیظ الله امین

روایت دردی از هزاران درد بی‌درمان هم‌وطنان ما محمدعثمان نجیب نماینده‌ی مبان مکتب…

«
»

ترامپ: اوضاع امنیتی آمریکا از افغانستان هم بدتر است

رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد، نیروهای فدرال احتمالا به شهرهای بزرگ اعزام خواهند شد تا موج خشونت جنایی را که به گفته وی از افغانستان بدتر است، سرکوب کنند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان میزگردی در کاخ سفید گفت: ما کارهایی انجام خواهیم داد که به نظرم شما به شدت تحت تاثیر آنها قرار خواهید گرفت. حتی اگر مجبور به مداخله شویم و زمام امور شهرها را برعهده گیریم، آمار جرم و جنایت باید پایین بیاید چرا که نمی‌توانیم اجازه چنین چیزی را بدهیم.

وی عنوان داشت که تنها در تعطیلات آخر هفته گذشته ۸۸ مورد تیراندازی در شیکاگو صورت گرفته که در جریان آن ۲۲ تن کشته شدند.      

ترامپ گفت: این مساله حتی قابل تصور هم نیست. اوضاع حتی از افغانستان و دیگر مناطق جنگی نیز بدتر است. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این اوضاع ادامه داشته باشد. قرار نیست که منتظر درخواست کمک مقامات محلی بمانیم.

افزایش آمار جرم و جنایت به دنبال اعتراضات سراسری نسبت به مرگ جورج فلوید، یک مرد آفریقایی-آمریکایی به دست یک افسر پلیس سفید پوست در شهر مینیاپلیس صورت گرفته است. معترضان خواستار قطع بودجه و حتی انحلال آژانس‌های مجری قانون هستند و آنها را به اعمال خشونت با انگیزه نژادی متهم می‌کنند.

ترامپ از رقبای دموکرات خود به خاطر سوء استفاده از این خشم و نارضایتی برای به دست آوردن امتیازات سیاسی شخصی در آستانه انتخابات نوامبر شدیدا انتقاد کرده است. به گفته وی، شهرداران جناح چپ افراطی به این “جنگ صلیبی علیه پلیس” دامن می‌زنند و در مقابل افزایش جنایات خشونت آمیز در شهرهایشان دست روی دست گذاشته و به نظاره نشسته‌اند.

ترامپ گفت: افسران پلیس ما مورد حملات شرورانه‌ای قرار گرفته‌اند. صدها افسر پلیس زخمی شده‌اند و تعدادی نیز به قتل رسیده‌اند. سیاستمداران بی ملاحظه قهرمانان مجری قانون کشورمان را به عنوان دشمن بدنام کرده‌اند. حتی آنها را یک ارتش مهاجم خطاب کرده‌اند. این سیاستمداران افراطگرا علیه آمریکایی‌های بی‌گناه جنگ به راه انداخته‌اند.

وی افزود: در آتلانتا آمار قتل ۱۳۳ درصد افزایش یافته و در نیویورک آمار تیراندازی ۳۵۸ درصد افزایش یافته و در حالی که مقامات شهر نیویورک در مقابل خواسته‌های معترضان تسلیم شده‌اند، افسران پلیس محلی به صورت دسته‌ای بازنشسته می‌شوند.  

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: متاسفانه شهر نیویورک از کنترل خارج شده است و مقامات مسئول این شهر بیشتر زمان خود را صرف نصب کردن بنرهای “جان سیاه پوستان مهم است” در مقابل برج ترامپ می‌کنند! آنها باید وقت خود را صرف کارهای دیگری بکنند چرا که آمار تیراندازی در نیویورک ۳۵۸ درصد بالا رفته است.  

ترامپ افزود: ماه گذشته بیش از ۳۰۰ تن در نیویورک هدف تیراندازی قرار گرفتند و بازنشستگی در بین افسران اداره پلیس نیویورک چهار برابر شده و در حال حاضر بیشتر هم شده است.