جامعه دین زده چگونه است؟

عبارت از جامعه می باشد٬ که دیندار از دین٬ چون…

نوای خلقِ غمدیدهء بغلان!

امین الله مفکر امینی       2024-13-05 آسمـان گرفته سخت برما، زمیــــن از سوی…

تنهایی و غربت شناخت نامه ی تبعید

نویسنده: مهرالدین مشید روایت دیگری از تنهایی و غربت روایت تبعید یعنی…

دست یاری 

بر بلای سیل بغلان مبتلا است  ساکنان اش زین مصیبت در…

تجلیل از روزمادردرکشورشاهی هالند

بتاریخ 12می سالجاری درشهرارنهم کشورشاهی هالند محفل باشکوهی ازسوی شوراي…

بجنبید ایکه خود ها، حامییان حقوق بشرخوانید!

امین الله مفکر امینی       2014-13-05! ندانم چطور گویم ویا به تصویر کشمدردوناله…

اینجا بغلان است، آدمیت را سیل برده است!

سیامک بهاری “ما نه غذا داریم، نه آب آشامیدنی، نه سرپناه،…

خشم سیلاب

رسول پویان خانه و باغ و زمین و روستا ویران گشت خـشـم…

 قاضی ی شهر شرف

محمد عالم افتخار مال تاجـر غرق دریا گشـته بود تاجر آنجا محوِ…

خیزش های مردمی نشانه های شکست طلسم وحشت طالبانی

نویسنده: مهرالدین مشید تبعیض، حرمت شکنی و استبداد کار نامه ی…

مادر

ای مادر من فرخ و آباد بمانی پر خنده به لب…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

انتظارم، بوی سیگارهای زر گرفته... و روزهای تلخِ نیمه سوخته میان بغض خاموشت…

جنگ قدرت ها

رسول پویان جنگ قـدرت ها دل زخمین وخونین آورد جـای صلح و…

افراطیت پادزهر خیانت رهبران اسلام سیاسی و یا شکست مبارزات…

نویسنده: مهرالدین مشید علل و عوامل یا چگونگی و چیستی باز…

زبان آریایی یا آریویی چی شد؟

نوشته: دکتر حمیدالله مفید ——————————— زبان بازتاب خرد آدمی است و انسان…

تعامل 

نور محمد غفوری از چندی به اینطرف در مکالمات و نوشتار…

جمال غمبار

آقای "جمال غمبار"، (به کُردی: جەمال غەمبار) شاعر و نویسنده‌ی…

چین کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد

منبع تصویر، GETTY IMAGES ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۳ مه ۲۰۲۴ آژانس فضایی…

        تقدیم به ستره محکمه امارت اسلامی افغانستان

معروضه محمد عالم افتخار ولد محمد قاسم دارنده تذکره تابعیت 1401100148058   حضور…

حاکمیت طالبان؛ افزایش بحران و تکانه های بی ثباتی ملی…

نویسنده: مهرالدین مشید استبداد و تبعیض طالبان و به صدا درآمدن…

«
»

بمباران یوگسلاوی جنایت نامحدود

غرب از برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع تجاوز ناتو به یوگسلاوی جلوگیری کرد…

ا. م. شیری

نمایندگان پارلمان‌های روسیه (دومای دولتی و شورای فدراسیون) در رابطه با بیست و پنجمین سالگرد تجاوز کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی به جمهوری فدرال یوگسلاوی به اتفاق‌آراء درخواستی را خطاب به سازمان ملل متحد، سازمان‌ بین‌المللی پارلمانی و پارلمان‌های کشورهای خارجی تصویب کردند.

مجالس فدرال فدراسیون روسیه در آستانۀ بیست و پنجمین سالگرد تجاوز کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به جمهوری فدرال یوگسلاوی، لزوم ارزیابی منصفانه از این نقض فاحش قوانین بین‌المللی را که منجر به بی‌ثباتی در کار سازمان امنیت و همکاری اروپا شد و بر روابط بین کشورهای اروپایی تأثیر منفی گذاشت، یادآوری کردند.

مجالس فدرال فدراسیون روسیه نگرانی عمیق خود را نسبت به تلاش‌های مستمر غرب جمعی برای ارائۀ عمل تجاوزکارانه به جمهوری فدرال یوگسلاوی به جامعۀ بین‌المللی به عنوان یک عملیات حفاظت از صلح، برای فراموش کردن قربانیان بمباران ناتو به این کشور و مقصر دانستن صرب‌ها در شروع جنگ بالکان ابراز می‌دارند.

در فاصلۀ ماه مارس تا ماه ژوئن ١٩٩٩، در نتیجۀ بمباران و حملات موشکی وحشیانۀ نیروهای مسلح کشورهای عضو ناتو به زیرساخت‌های غیرنظامی، از جمله تأسیسات حمل و نقل و انرژی، و همچنین مؤسسات صنعتی، بیش از ٢ هزار غیرنظامی یوگسلاوی، از جمله ده‌ها کودک کشته شد. یوگسلاوی، این کشور مستقل کوچک در مرکز اروپا مورد حملۀ ٢٣٠٠ موشک بالدار و ١۴ هزار بمب قرار گرفت.

ارتش کشورهای عضو ناتو از مهمات با اورانیوم ضعیف‌شده وسیعاً استفاده کردند که خسارات جبران‌ناپذیری بر محیط زیست وارد کرد و باعث افزایش تعداد بیماران سرطانی در منطقه شد. ارزیابی مقیاس فاجعۀ زیست محیطی هنوز غیرممکن است.

حملات بی‌مجازات ناتو علیه یوگسلاوی، پیش‌شرط‌هایی را برای اقدامات نظامی جدید در سرتاسر جهان تحت پوشش ادعای کذایی مبارزه «برای ارزش‌های آزادی و دموکراتیک» فراهم کرد. اعتقاد غرب جمعی به خطاناپذیری و حق خود برای تصمیم‌گیری در مورد سرنوشت سایر ملت‌ها و کشور‌ها به پرورش یک رژیم نئونازی در اوکراین منجر شد که پس از کودتای ٢٠١۴ سیاست نسل‌کشی جمعیت روس و راه‌انداختن درگیری مسلحانه در خاک این کشور را در پیش گرفت.

مجالس فدرال فدراسیون روسیه سازمان ملل متحد، سازمان‌ پارلمانی بین‌المللی و پارلمان‌های کشورهای خارجی را برای محکوم کردن عملیات نظامی کشورهای ناتو علیه یوگسلاوی، برای مقابله با تلاش‌های مستمر بمنظور تحریف وقایع تاریخی مربوط به حوادث فاجعه‌بار سال ١٩٩٩ به نفع غرب جمعی،  اتخاذ تدابیری برای جلب کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی به مسئولیت حقوقی بین‌المللی بخاطر تجاوز به جمهوری فدرال یوگسلاوی فرامی‌خوانند.

درخواست تجدید نظر به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور، به دولت و سازمان‌های اجتماعی فدراسیون روسیه، سازمان ملل متحد، اتحادیۀ بین‌المجالس، مجمع پارلمانی اتحادیۀ بلاروس و روسیه، مجمع پارلمانی سازمان پیمان امنیت جمعی، مجمع پارلمانی کشورهای مشترک‌المنافع، سازمان همکاری شانگهای، مجمع پارلمانی سازمان امنیت و همکاری اروپا، مجمع پارلمانی همکاری اقتصادی دریای سیاه، مجمع بین‌المجالس ارتدکس، پارلمان آمریکای لاتین، اتحادیۀ پارلمانی آفریقا، مجمع پارلمانی مدیترانه، مجمع پارلمانی آسیا، مجمع پارلمانی اتحادیۀ کشورهای جنوب شرقی آسیا، مجمع پارلمانی آسیا و اقیانوسیه، پارلمان آمریکای مرکزی (PARLASEN)، پارلمان کشورهای عضو بازار مشترک آمریکای جنوبی (MERCOSUR) و پارلمان‌های خارجی ارسال شده است.

نقل از: وب سایت ساوتسکایا راسیا 

پی‌نوشت مترجم:

به گزارش خبرنگار اسپوتنیک، غرب از برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع تجاوز ناتو به یوگسلاوی جلوگیری کرد. 

ممانعت غرب از برگزاری نشست شورای امنیت در ٢٩ مارس، این ضرب‌المثل پرمعنی ایرانی را یادآوری می‌کند: «تا کدبانو چوب برمی‌دارد، گربۀ دزد خود را پنهان می‌کند».

از آنجائیکه جامعۀ کشورهای غربی به رهبری امپریالیست‌های آنگلوساکسونی امروزه به هر دلیلی بر اکثر سازمان‌های به اصطلاح بین‌المللی سلطه دارد، بی‌خردانه تصور می‌کند که می‌تواند با اعمال نفوذ و استفاده از ماشین رأی اقمار خود، جرایم و جنایات بی‌حد و مرز خود را برای همیشه از صفحات سراسر به خون ‌آغشتۀ تاریخ پاک کند. اما داور تاریخ فراموشکار نیست و هرگز قضاوت نادرست نکرده و در آینده نیز نخواهد کرد. شکی نیست که «دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد».

واضح است که همۀ تلاش و تقلاهای غرب برای جلوگیری قضاوت جهانی در مورد جرایم ارتکابی خود، قطعا ناشی از ترس است نه از قوت. و گر نه، «هر که را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است».

https://eb1384.wordpress.com/2024/03/30/

١١ فروردین- حمل ١۴٠٣