بیاد دنیای امن و آزاد

رسول پویان نفت و گاز اول فروغ منزل و کاشانه شد بعد…

اهمیت ژئوپولتیک و ژیواکونومیک دهلیز واخان؛

پاکستان در اندیشه کنترول کامل این دهلیزحیاتی: کریدور واخان (Wakhan Corridor)،…

ډرونونه، سیم‌کارتونه او ټکنالوژیک جنګ

ليکنه: حميدالله بسيا په اوسنۍ نړۍ کې د جګړو بڼه تر…

طالبان و بازی‌های پنهان؛ از فرافکنی سیاسی تا مهندسی استخباراتی

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان و نبرد روایت ها؛ بازی های سیاسی…

مپیندارید یاران!

امین الله مفکرامینی  2026-02-06! مپنــــدارید یـاران که من دیوانــــــه ام زخودغافل وبــا خلق…

دورنمای پایان نزاع‌های گروهی و قومی در افغانستان؛ فرصت‌ها و…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در بیش از دو سدهٔ اخیر، افزون…

توافقنامه همکاری نظامی روسیه و افغانستان

ضرورت دوجانبه و برمبنای منافع طرفین : منافع روسیه ؛ افغانستان با…

بازخوانی تحولات افغانستان؛ از بن بست سیاسی تا تحول اجتماعی

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان در آستانهٔ دگرگونی؛ از متن استبداد تا…

چگونگی آبیاری  زمین های زراعتی

نوشته کریم پوپل مورخ ۲۲ می ۲۰۲۶ آبیاری عملیه رساندن مقادیر کنترل…

پیاوړی لیکوال، تکړه شاعر

له ښاغلي ډاکټر طارق رشاد سره چې د علم، ادب…

آیینۀ تاریخ

رسول پویان چه خـوش گفت توسیدیـد فیلسوف که بُد جنگ اسپارت وآتن…

زمزمه های بازگشت اشرف غنی به کابل از شایعه تا…

نویسنده: مهرالدین مشید در این روزها زمزمه‌های بازگشت اشرف غنی به…

دستاوردهای خلاق چخوف، نویسنده برجسته رئالیست روسی 

برگردان. رحیم کاکایی پیشگفتار مترجم : رئالیسم بی‌رحمانه‌ی یک راوی غمگین  نویسنده ای…

لحاف مهربان کودکی

ساجده میلاد من به گذشته می اندیشم  من شب ها  در آغوش سبز…

نقش زنان مسلمان در جامعه اسلامی !

مقدمه . بی گمان یکی از مهم ترین مباحث در تبیین…

بدخشان؛ گره کور و پاشنه آشیل حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید بدخشان؛ جرقه های بحران و احتمال خیزش تازه…

شیرۀ جان

رسول پویان شیرۀ جان ازدو چشم خون چکانم می چکد لـؤلــؤی لالا…

            و حدت خواهی 

در عاشقی ،  عشق   نمایی   نمیکنم گنج  ی  محبتیم…

فیلسوفان یهودی تبار؛ آته ایسم ناتمام،سوسیالیسم احساسی

Hermann Cohen (1842- 1918 ) آرام بختیاری هرمان کوهن؛ میان کانت و…

حماسه هایی که به بهای خیانت نخبگان به سوگواره تبدیل…

نویسنده: مهرالدین مشید روایت تراژدی ملتی که بهای جاه‌طلبی نخبگان را…

«
»

ماموریت ویژه در اوکراین

روزانه ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار!

04.10.2022

ترجمه مجله هفته
ماموریت ویژه در اوکراین: شرکت آمریکایی روزانه ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار به مزدوران پرداخت می کند

یک شرکت آمریکایی به دنبال مزدوران خارجی برای انجام ماموریت های به اصطلاح فوق‌العاده در اوکراین است. به این مزدوران چیزی بیش از پاداش شاهانه پرداخت می شود. 
در جنگ اوکراین، نه تنها سربازان عادی، بلکه خرابکاران و مزدوران نیز فعال هستند. و آنها حقوق خوبی دریافت می کنند: ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار در روز، بسته به تجربه و وظیفه حرفه ای، به علاوه پاداش. 
آنها بیشتر به دنبال به اصطلاح «شبه نظامیانی برای عملیات ویژه و حفاظت» در اوکراین هستند، مردان و زنانی که قرار است از اوکراینی های محافظت کنند و در صورت لزوم آنها را از خطر خارج کنند. 
طبق یک آگهی استخدامی که این هفته در Silent Professionals، یک وب سایت شغلی دفاعی و امنیتی خصوصی منتشر شده است، حداقل شرایط لازم: پنج سال تجربه نظامی، دانش خوب در مورد کار با اسلحه های سبک، آمادگی جسمانی کامل است.
«کارفرما یک شرکت مستقر در ایالات متحده است» که در حال استخدام پرسنل برای عملیات مخفی در حومه شهر و شهرهای بزرگ اوکراین است. به متقاضی بالقوه پیشنهاد می شود: «هم زنان و مردان می توانند درخواست استخدام دهند. »
چیزی که شبیه فیلمنامه یک فیلم اکشن به نظر می رسد، اما واقعیت تلخی است. و تقاضا برای مزدوران خصوصی در حال افزایش است. 
این شرکت آمریکایی به هیچ وجه تنها شرکتی نیست که کهنه سربازان و سربازان سابق را برای جنگ در اوکراین استخدام می کند. 
با افزایش تقاضا برای نیروهای امنیتی با تجربه، حقوق و مزد وعده داده شده سر به فلک کشیده – و این در حال حاضر بسیار متقاضی دارد. 
اما تقاضا برای نیروهای امنیتی حقوق بگیر – که بسیاری از آنها سربازان سابق با مهارت های جنگیدن و کشتن هستند – امکان زیادی برای خطا و همچنین احتمال هرج و مرج باقی می گذارد. 
زیرا تبدیل شدن از یک محافظ شخصی به یک شبه نظامی که مستقیم برای یکی از طرفین متخاصم میجنگد بسیار سریع تر از تصور فرد متقاضی صورت میگیرد. 
جنگ همیشه تجارت خوبی بوده است، و اوکراین نیز اکنون مملو از مزدوران و جنگجویان خارجی است که در برخی موارد برای پول و در برخی دیگر مانند نئونازی ها و فاشیست ها از سر اعتقاد می جنگند. 
شرکت های خصوصی نظامی و امنیتی برای چندین دهه در مناطق درگیری در سراسر جهان فعالیت می کنند. اما تنها در طول جنگ های عراق و افغانستان بود که در معرض دید عموم قرار گرفت. 
شرکت آمریکایی بلک واتر که اکنون آکادمی نامیده می شود نیز به آنها تعلق دارد. آکادمی عمدتاً در جریان جنگ گذشته عراق به دلیل جنایات علیه بشریت و اتهامات شکنجه شناخته شد. 
این شرکت همچنان در سراسر جهان فعال است و طبق گفته های خود یکی از بزرگترین شرکت های امنیتی موجود در بازار است. 
در اروپای شرقی نیز مدت‌هاست که از شرکت‌های خصوصی برای محافظت از افراد و مشاغل ثروتمند استفاده می‌شود. 
در خلال فروپاشی یوگسلاوی سابق، تعدادی از پیمانکاران امنیتی خصوصی برای تجهیز، آموزش و سازماندهی نیروهای مسلح بوسنی و کرواسی – همه با حمایت و پشتیبانی دولت ایالات متحده – استخدام شدند. 
با این حال، تا به امروز، ردیابی مشتریان دشوار بوده است. تنها چیزی که واضح است این است که این یک «صنعت» در حال رشد است. 
بر اساس گزارش مجله تجارت نظامی دفاع نیوز، ارزش کل «صنعت» نظامی و امنیتی جهانی تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۴۵۷ میلیارد دلار خواهد رسید که در مقایسه با ۲۲۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ افزایش قابل توجهی یافته است