فلسفه هایدگر میان تبلیغ فاشیسم و آنتی کمونیسم

Martin Heidegger(1889-1976)  آرام بختیاری کج فهمی فیلسوفان مذهبی دانشگاهی وطن از هایدگر. چرا…

سفر ملاهبت الله به کابل ؛ نشانه های زوال یا…

نویسنده: مهرالدین مشید نبض زمان و رقم خوردن شمارش معکوس در…

جامعه دین زده چگونه است؟

عبارت از جامعه می باشد٬ که دیندار از دین٬ چون…

نوای خلقِ غمدیدهء بغلان!

امین الله مفکر امینی       2024-13-05 آسمـان گرفته سخت برما، زمیــــن از سوی…

تنهایی و غربت شناخت نامه ی تبعید

نویسنده: مهرالدین مشید روایت دیگری از تنهایی و غربت روایت تبعید یعنی…

دست یاری 

بر بلای سیل بغلان مبتلا است  ساکنان اش زین مصیبت در…

تجلیل از روزمادردرکشورشاهی هالند

بتاریخ 12می سالجاری درشهرارنهم کشورشاهی هالند محفل باشکوهی ازسوی شوراي…

بجنبید ایکه خود ها، حامییان حقوق بشرخوانید!

امین الله مفکر امینی       2014-13-05! ندانم چطور گویم ویا به تصویر کشمدردوناله…

اینجا بغلان است، آدمیت را سیل برده است!

سیامک بهاری “ما نه غذا داریم، نه آب آشامیدنی، نه سرپناه،…

خشم سیلاب

رسول پویان خانه و باغ و زمین و روستا ویران گشت خـشـم…

 قاضی ی شهر شرف

محمد عالم افتخار مال تاجـر غرق دریا گشـته بود تاجر آنجا محوِ…

خیزش های مردمی نشانه های شکست طلسم وحشت طالبانی

نویسنده: مهرالدین مشید تبعیض، حرمت شکنی و استبداد کار نامه ی…

مادر

ای مادر من فرخ و آباد بمانی پر خنده به لب…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی

انتظارم، بوی سیگارهای زر گرفته... و روزهای تلخِ نیمه سوخته میان بغض خاموشت…

جنگ قدرت ها

رسول پویان جنگ قـدرت ها دل زخمین وخونین آورد جـای صلح و…

افراطیت پادزهر خیانت رهبران اسلام سیاسی و یا شکست مبارزات…

نویسنده: مهرالدین مشید علل و عوامل یا چگونگی و چیستی باز…

زبان آریایی یا آریویی چی شد؟

نوشته: دکتر حمیدالله مفید ——————————— زبان بازتاب خرد آدمی است و انسان…

تعامل 

نور محمد غفوری از چندی به اینطرف در مکالمات و نوشتار…

جمال غمبار

آقای "جمال غمبار"، (به کُردی: جەمال غەمبار) شاعر و نویسنده‌ی…

چین کاوشگری به نیمه تاریک ماه فرستاد

منبع تصویر، GETTY IMAGES ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۳ مه ۲۰۲۴ آژانس فضایی…

«
»

رهبر کره شمالی سوار بر اسب سفید در کوه مقدس «پکتو»

رسانه‌های کره شمالی امروز (چهارشنبه) تصاویری از «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی سوار بر اسب سفید در کوه مقدس «پکتو» منتشر کردند که  کیم وعده داد با تحریم‌های آمریکا مبارزه می‌کند.

اظهارات رهبر کره شمالی در حالی مطرح شده است که ضرب‌الاجل این کشور برای آمریکا به منظور اتخاذ یک رویکرد منعطف‌تر در حال نزدیک شدن است.

پیش از این کره شمالی تهدید کرده بود که در صورتیکه واشنگتن تا پایان سال جاری میلادی یک رویکرد قابل انعطاف‌تر در مقابل پیونگ‌یانگ اتخاذ نکند، این کشور آزمایشات موشکی خود را از سرمی‌گیرد.

بنا به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، رسانه‌های رسمی کره شمالی تصاویری از کیم جونگ اون سوار بر اسب در حال بالا رفتن از قله پوشیده از برف «پکتو» نمایش می‌داد. کوه پکتو از نظر مردم کره، یک مکان مقدس است و کیم پیش از این، قبل از اتخاذ تصمیمات مهم همچون ورود به دیپلماسی با سئول و واشنگتن در سال 2018، از این مکان بازدید کرده است.

تصاویر و اظهارنظرات کیم درست چند روز بعد از آن منتشر شده است که اولین مذاکرات اتمی کره شمالی با آمریکا بعد از هفت ماه در استکهلم با شکست روبرو شد.

رسانه‌های کره جنوبی به سرعت بعد از انتشار این تصاویر در رسانه‌های کره شمالی، گمانه‌زنی کردند که احتمالاً کیم به دنبال یک راهبرد جدید با‌ آمریکا است زیرا پیش از این از واشنگتن تقاضا کرده بود تا پایان دسامبر، پیشنهادهای جدیدی را برای نجات بن‌بست دیپلماسی با کره شمالی ارائه دهد.

طبق این گزارش، اسب سفیدرنگ نیز یک نماد برای خاندان کیم است و رسانه‌های دولتی گهگاه تصاویری از کیم، خواهرش و پدرش سوار بر اسب‌های سفید نمایش می‌دهند. نماد اسب سفید به زمان حکومت «کیم ایل سونگ» برمی‌گردد که در زمان مبارزه علیه حاکمان مستبد ژاپن، بر اسب سفید سوار می‌شد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی همچنین گزارش کرد که کیم همچنین در حین بازدید از پروژه‌های ساخت و ساز از تحریم‌های سازمان ملل به سفارش آمریکا علیه کره شمالی به دلیل داشتن برنامه اتمی انتقاد کرد.

کیم گفت: «اوضاع کشور به واسطه تحریم‌های بی‌وقفه و فشارهای نیروهای متخاصم دشوار است و سختی‌ها و آزمایشات زیادی پیش روی ما است اما مردم ما در این آزمایشات‌ قوی‌تر شده‌اند و راه توسعه خود را پیدا کرده‌اند و آموخته‌اند که چطور همیشه در مقابل آزمایشات پیروز شوند».

وی همچنین ادامه داد: «درد و رنجی که نیروهای متخاصم به رهبری آمریکا علیه مردم کره (شمالی)….موجب خشم آنها شده است. مهم نیست که دشمن به طور مداوم چه تلاش‌هایی می‌کند، ما می‌توانیم با تلاشهای خود خوب زندگی کنیم و مسیر را به شیوه خود به سوی توسعه و رفاه هموار کنیم».

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، با مجموع 11 دوره تحریم روبرو بوده است که این تحریم‌ها از سال 2016 به بهانه آزمایشات موشکی و اتمی کره شمالی، تشدید شده است و شامل ممنوعیت کامل صادرات کلیدی همچون ذغال‌سنگ، کاشی و غذاهای دریایی و کاهش چشمگیر واردات نفت به این کشور می‌شود.

در دور دوم مذاکرات رهبر کره شمالی با «دونالد ترامپ»، کیم خواستار تسهیل تحریم‌ها شد که ترامپ آن را رد کرد و مذاکرات بدون نتیجه چشمگیر به شکست منتهی شد. پس از آن کیم و ترامپ در ماه ژوئن در منطقه مرزی دو کره با یکدیگر دیدار و توافق کردند که مذاکرات را از سربگیرند.

مذاکره‌کنندگان اتمی کره شمالی و آمریکا برای اولین بار از زمان نشست ویتنام، اوایل ماه جاری میلادی در «استکهلم» سوئد دیدار کردند که این مذاکره نیز به شکست منتهی شد و نیمه‌کاره رها شد.

کره شمالی، آمریکا را مقصر شکست مذاکرات استکهلم می‌داند و تهدید کرده که اگر آمریکا پیشنهاد جدیدی را تا پایان امسال ارائه ندهد، برنامه موشکی خود را از سرمی‌گیرد.