شوخ طبعی 

رسول پویان  خنده داروی طبع غمگین است  شـادخواری طبیب دیرین است  خنده روباش…

جنگی که بجای فروریزی دستگاه تروریست پرور، دندان های آن…

نویسنده: مهرالدین مشید جنگی که امید ها برای نابودی بزرگ ترین…

به یاد مادر

مادر به خوی عادت طفلانه ام هنوز از بهر تو سرخوش…

توهم پولی، دستمزد، تورم ـــ برشی از کتاب: «درس‌گفتارهای کاپیتال»

دانش و امید، شمارهٔ ۲۹، اردیبهشت ۱۴۰۴ ــ  اوایل سال ۱۴۰۳،…

     انزوای نمایشی، همکاری پنهانی: از انکار علنی تا توافق پشت…

نویسنده: مهرالدین مشید انزوای دیپلوماتیک تا معامله در سایه: روایت دوگانه…

یوغلط خبر د جنجال منبع

نور محمد غفوری په دې ورځو کې د مغرضو او دروغجنو…

و.ای. لنین- وحدت فلسفه و سیاست

ترجمه. رحیم کاکایی اوگورودنیکوف ولادیمیر پتروویچ، دکتر علوم فلسفه، پروفسور، رئیس کرسی…

ناله یی میهن

رخت سفر ببستم و سوی وطن شدم در آرزوی دیدن مهد کهن…

از شمس النهار ، بنیاد گزاری مطبوعات مدرن

1میرعبدالواحد سادات ترقیات عالم روبه بالاست  ما از بالا به پایین می…

روز جهانی مطبوعات و روزگار آشفته و نابسامان روزنامه‌نگاری در…

نویسنده: مهرالدین مشید هرچند روز جهانی مطبوعات (۳ می) فرصتی است…

ریشه‌یابی پیدایش سادات، خواجه، آقا و بار بی‌معنای مذهبی دادن به…

محمدعثمان نجیب بخش نخست:  مراد من این‌ است تا بدانیم، چرا مردمان…

مارکوزه؛- فیلسوف التقاطی جنبش دانشجویی

Herbert Marcuse (1898-1879) آرام بختیاری نیاز  فیلسوف "چپ نو" به فرویدیسم. مارکوزه (1979-1898.م)،…

مسئولیت اخلاقی رسانه ئی  در دفاع مشترک از روشنگری ،…

نوشته  از: بصیر دهزاد   قسمت دوم  ادامه قسمت اول   نباید یک اصل عمده…

مسئولیت اخلاقی رسانه ئی  در دفاع مشترک از روشنگری ،…

نوشته  از: بصیر دهزاد   قسمت اول   انگیزه این مقاله  تداوم بحث های…

وحدت ملی یگانه ضامن بقای کشور است

اگر از چهار راهی ها گذر کنی مزدور کار ،…

تقسیم جهان 

رسول پویان  زمیـن در بین غـولان جهـان تقسیم می گردد  تـوگـویـی از…

یووالی د بریا کيلي، د نن ورځې اړتیا

ليکنه: حميدالله بسيا په تاریخ کې ډېرې داسې شېبې شته چې ملتونه…

نقش و جایگاۀ اصلی دین در جهان معاصر

نویسنده: مهرالدین مشید فشرده عصر حاضر، که با بحران‌های هویتی، اخلاقی، زیست‌محیطی…

 ماکار گرو نیروی توانای جها نیم 

             به استقبال روز بین المللی کارگر  انسان بخاطر زنده ماندن خود…

پیام تبریک به مناسبت اول ماه مه، روز همبستگی کارگران…

درود بر تلاشگران خستگی ناپذیر زندگی،   اول ماه مه، روز گرامیداشت…

«
»

انتظار مردم چه وقت بپایان میرسد

فرهاد

آفتاب قیامت سوزنده است، نه آنقدر نشستن در سایه دیوار انتظار؛

اشرف غنی رئیس جمهور کشور همراه با یک صد و پنجاه تن چهره‌های سیاسی و اقتصادی کشور برای بار نخست بعد از ایجاد حکومت و حدت ملی غرض بازکردن صفحه جدید در سیاست های تازه بین افغانستان و پاکستان رهسپار پاکستان شد.

در ظاهر امر وی سعی نمود با استفاده از تجارب روسای جمهور سابق افغانستان همکاری های همه جانبه سران نظامیان پاکستان را غرض گسترش روابط و همکاری دوجانبه در ین دیدارش جلب نماید و با ممنون حسین رئیس جمهور، نواز شریف نخست وزیر، سر تاج عزیز مشاور امنیت ملی نخست وزیر و روسای ارتش و استخبارات پاکستان نیز دیدن و ملاقات نمود!

و در دیدار با چندین تن چهره های پر نفوذ و عالم دینی تلاش کرد که به آنان بفهمانند که افغانستان جاده منتهی به بهشت نیست و به آنانی که خواب سر نگون ساختن افغانستانرا دیده اند هشدار داد که آنها این آرزو را بگور خواهند برد. شکیب نظری استاد دانشگاه میگوید پس از سالها تلاش مقام های پاکستانی رهبری صلح را پذیرفته اند و برای همکاری درین باره تعهد جدی دادند این کار صفحه جدیدی در سیاست افغانستان و پاکستان است.

 شماری از فعالان سیاسی سفر غنی را روی کرد تازه میان دوکشور دانسته از آن استقبال نموده اند.

 اشرف غنی در آخرین نشست خود نود روز زمان تعیین کرد تا مقام های پاکستان تعهد شان را در رابطه بهافغانستان عملی سازند و گفته است پس از این مهلت به برسی عملی شدن این تعهدات خواهیم پرداخت.

سر تاج عزیز وزیر مشاور پاکستان گفته: نباید طالبان را که ضد دولت پاکستان عملنمی‌نمایند مورد تهدید قراردهیم و دشمنان دولت امریکا را دشمن خویش سازیم.

پرویز مشرف رئیس جمهور سابق پاکستان میگوید: اگر جلو مداخلات دولت هندوستان در امور افغانستان گرفته نشود بعد از خروج قوت های خارجی از افغانستان جنگ نیابتی بین هند و پاکستان بر ضد افغانستان آغاز خواهد شد.

 مولانا فضل رحمن یک تن از سران گروهای دهشت و وحشت جنگ را در افغانستان جایز خوانده، یک تن از وزرا کشور برسم احترام روی مولانا مذکور را بوسیدکه مردم آنرا بنام ابلیس زمان میشناسند این گماشته معلوم الحال گفته استتازمانکه قوت های خارجی از افغانستان خارج نشوند به جنگ ادامه میدهیم.

مردم و آگاهان امور در رابطه به وعده های بلندبالای سران و مقام های پاکستان نظریات و دیدگاه های خویش را چنین ابراز نموده اند!

مردم ما چندین دهه میشود انتظار وعده های بلند بالای ریاکارانه و خائنانه نظامیان پاکستانی ، اداره ای اس ایمتعهدین جهانی و منطقه آنرا کشیده اما در عمل دانستند که بعد از تجزیه نیم قاره هند و ایجاد کشوری بنام پاکستان بزرگترین توطئه شیطانی بریتانیا کبیر و متعهدین منطقه و بین‌المللی ان بخاطر سرکوب نهضت های آزادیخواهی، تحول طلب و صلح جوی در منطقه بوده و میباشد که هنوز هم ادامه دارد.نظامیان پاکستان حتی به بهترین دوست و برادر خویش حامد کرزی که زیر نام مذاکره و مصالحه بیست مرتبه به پاکستان سفر نمود کوچکترین اهمیت قائل نشدند از همین لحاظ که کشور مذکور به همکاری مالی مافیای مواد مخدر، سران کشور های سعودی، قطر، ایران و غیره به مهد بزرگ آموزش، پرورش تمویلو تسلیحترورستان، هراس افگنان و جنایت کاران سازمان یافته جهان مبدل امروز توانسته است که از جنایت کاران صهیونیست های جهان در عمل پیش قدم شود گفته های مولافضل رحمن، رستم شاه مومند، پروفیسور ابراهیمی، سرتاج عزیز و پرویز مشرف و سایر جنایت کاران فاسد و جیره خوار اثبات گفته های مامیباشد که کشتار مردم بیگناه و ادامه جنگ را زیر بهانه قوت های خارجی در کشور ما مجاز دانسته و بی شرمانه ادعا نموده اند که شصت و دو فیصد خاک افغانستان در اختیار مخالفین مسلح میباشد.

مطابق پلان های سناریوی طراحی شده نیروهای زرخرید، گماشته، فاسد و جنایت کاران مذکور منحیث افزار کاری توانستند خانه میلونها انسانهای بیگناه را زیر بهانه های مختلف با شعله ورساختن جنگ اعلان ناشده از خارج تخریب و به ارزش هزاران ملیاردثروتهای مادی و معنوی کشور ما را غارت، شهر ها از جمله شهر کابل و یران، سرزمین انگور را به سرزمین سوخته مبدل ، بت های بامیان را انفجار ، سرزمین جنت نشان ما را به پایگاه مافیای بین المللی مواد مخدر ، میدان نبرد، آزمایش انواع ایده و سلاح های پیشرفته بازار مصرفی، تهیه کننده مواد خام کشور های منطقه و جهان مبدل، با تاسف هنوز هم  به جنایات خویش بس نکرده میخواهند با تشدید نمودن جنگهای نیابتی از ین بیشتر کشور و مردم ما را بسوی گرداب های خون و کوره های آتش سوق نمایند که انجام حملات انتحاری در نزدیک پارلمان و ساحهپلچرخی، دفتر قوماندان امنیت کابل، پرتاب هزاران هزارانراکت بالای ولسوالی های ولایت کنر و کشتار افراد بیگناه و غیره یک مثال طی دو سه روز اخیر میباشد.

جنرال دوستم معاون اول ریاست جمهوری از محل حمله انتحاری که صبح سه شنبه 27/04/1393 در منطقه دسپیچری ناحیه نهم صورت گرفت سبب شهادت و زخمی شدن چندین داخلی و خارجی شد دیدن کرده گفت به نسبت همکاری از داخل ترورستان توانستند به جاهای مناسب خود را برسانند. جنرال ظاهر قوماندانامنیه کابل نیز میگوید هراس افگنان و تروریستان و ادارات استخباراتی خارجی به نسبت اعمال نفوذ که در ارگان های ذیربط نموده توان دسترسی به اهداف خویش را دارند.

خلاصه اینکه مردم و آگاهان امور به این باورند در صورت موجودیت ده ها هزار لانه های آموزش و پرورش ترورستان، جنایت کاران سازمان یافته، هراس افگنان در آنطرف خط دیورند، حمایت ادارات استخباراتی کشور های فوق الذکر و مافیای مواد مخدر از گروهای تروریستی و هراس افگنان،اعمال نفوذ گماشته گان شان در ارگانهای ذیربط با سپری شدن نود سال هم صلح و ثبات واقعی در کشور تامین نخواهد شد.

بباور مردم و آگاهان امور وقت آن رسیده بخاطر تامین شدن صلح و ثبات واقعی در کشور.

 اشرف غنی با بلند کردن صدای مردم افغانستان و جلب همکاری کشورهای بزرگ و جامعه جهانی دست حامیان تروریستان را با وارد کردن فشار های دپلوماتیک نظامی، سیاسی، اقتصادی، کوتا و ده ها هزار لانه تروریزم را در آنطرف خط دیورند مسدود نماید.

 در غیر آز آن مهلت نود روزه نیز به پایان خواهد رسید، مردم در سایه انتظار آنها سالیان سال خواهند سوخت.