دلبری مهرورز!

امین الله مفکر امینی                         2025-22-02! دلبـری مهــــرورزی دارم که دیـــده و دلم…

غیابت رهبران طالبان بازی استخباراتی یا آغاز یک سونامی وحشتناک

نویسنده: مهرالدین مشید خود کامگی ملاهبت الله و نارضایتی و خشم…

خانه های مردم افغانستان دور از دسترس مردم

زمانی " خانه ملت " که منظور پارلمان افغانستان است…

عاشق وفاسق!

امین الله مفکر امینی      2025-20-02! درعشـق وعاشقـــــی گردربزم عشق نمیســـــــوزی مشـــــو ز این…

«حزب باد»: تحلیل پدیده فرصت‌طلبی و تبعیت از جریانات غالب…

«حزب باد Opportunism»: تحلیل پدیده فرصت‌طلبی و تبعیت از جریانات…

        زیارتگاه امام صاحب ولایت کندز دومین شهر مذهبی افغانستان

  نوشته کریم پوپل مورخ ۲۱ فبروری ۲۰۲۵    مقدمه  ولسوالی امام صاحب با داشتن…

روایتی از کشت زار های خستۀ رنگین کمان خاطره ها

نویسنده: مهرالدین مشید این هم می گذرد ما مرده ایم، مرده ی در…

             تاریخچه نام گردیز

نوشته : کریم پوپل مورخ ۱۵فبروری ۲۰۲۵ بسیاری از دوستان یکی از…

مماشات خویشتن دارانۀ غرب با طالبان و پراگنده گی مخالفان…

نویسنده: مهرالدین مشید نشست های بیرونی پیرامون افغانستان؛ بستر سازی برای…

چاپنداز

بزکش، پهلوانی که  با سواری اسب، بز را به دایره…

انارستان دل 

رسول پویان  دل ز درد و داغ هجران بی‏نوا افتاده است  برگ…

فیلسوف شدن دانشمند اتمی، بعد از یکسال زندان

Weizsäcker, k.F.(1912-2007) آرام بختیاری فیزیک دان اتمی، میان فلسفه و رسالت صلح. کارل…

کلبه ی تارم!

امین الله مفکر امینی       2025-11-02! دربســاطی بیکسی ام ، دلبری آمـد با…

خاطره ها بیانگر واقعی ترین حقایق تاریخی 

نویسنده: مهرالدین مشید خاطره ها تصویری از "تاریخ در بستر جغرافیا" بازهم…

ګوندي فعاليتونه او دموکراسي

نور محمد غفوری یادونه: دا مقاله مې په ۲۰۱۸ کال لیکلې ده…

سکوت در برابر گستاخی های پاکستان بار بار مسئولیت افغانستان…

حکومت‌های افغانستان زمانی می‌توانند در تامین امنیت و ثبات موفق…

سخنی عشق!

               2025-09-02! امین الله مفکر امینی گرسخـــــن زعشق گویی زعصمتِ این گوهربــــدان کزعشق به…

سکوت خلیفه در برابر امیر شکست یا فرصتی برای انحام…

نویسنده: مهرالدین مشید عباس ستانکزی: ملایعقوب کل روند را از مسیر…

زمانیکه کیفرخواست دادستان وحکم دادگاه  منفعل گردد  

نکارشی از سخی صمیم  مسئول کیست و عدالت کجاست؟  ***  ایجازی ازین مختصر!    …

«
»

انتظار مردم چه وقت بپایان میرسد

فرهاد

آفتاب قیامت سوزنده است، نه آنقدر نشستن در سایه دیوار انتظار؛

اشرف غنی رئیس جمهور کشور همراه با یک صد و پنجاه تن چهره‌های سیاسی و اقتصادی کشور برای بار نخست بعد از ایجاد حکومت و حدت ملی غرض بازکردن صفحه جدید در سیاست های تازه بین افغانستان و پاکستان رهسپار پاکستان شد.

در ظاهر امر وی سعی نمود با استفاده از تجارب روسای جمهور سابق افغانستان همکاری های همه جانبه سران نظامیان پاکستان را غرض گسترش روابط و همکاری دوجانبه در ین دیدارش جلب نماید و با ممنون حسین رئیس جمهور، نواز شریف نخست وزیر، سر تاج عزیز مشاور امنیت ملی نخست وزیر و روسای ارتش و استخبارات پاکستان نیز دیدن و ملاقات نمود!

و در دیدار با چندین تن چهره های پر نفوذ و عالم دینی تلاش کرد که به آنان بفهمانند که افغانستان جاده منتهی به بهشت نیست و به آنانی که خواب سر نگون ساختن افغانستانرا دیده اند هشدار داد که آنها این آرزو را بگور خواهند برد. شکیب نظری استاد دانشگاه میگوید پس از سالها تلاش مقام های پاکستانی رهبری صلح را پذیرفته اند و برای همکاری درین باره تعهد جدی دادند این کار صفحه جدیدی در سیاست افغانستان و پاکستان است.

 شماری از فعالان سیاسی سفر غنی را روی کرد تازه میان دوکشور دانسته از آن استقبال نموده اند.

 اشرف غنی در آخرین نشست خود نود روز زمان تعیین کرد تا مقام های پاکستان تعهد شان را در رابطه بهافغانستان عملی سازند و گفته است پس از این مهلت به برسی عملی شدن این تعهدات خواهیم پرداخت.

سر تاج عزیز وزیر مشاور پاکستان گفته: نباید طالبان را که ضد دولت پاکستان عملنمی‌نمایند مورد تهدید قراردهیم و دشمنان دولت امریکا را دشمن خویش سازیم.

پرویز مشرف رئیس جمهور سابق پاکستان میگوید: اگر جلو مداخلات دولت هندوستان در امور افغانستان گرفته نشود بعد از خروج قوت های خارجی از افغانستان جنگ نیابتی بین هند و پاکستان بر ضد افغانستان آغاز خواهد شد.

 مولانا فضل رحمن یک تن از سران گروهای دهشت و وحشت جنگ را در افغانستان جایز خوانده، یک تن از وزرا کشور برسم احترام روی مولانا مذکور را بوسیدکه مردم آنرا بنام ابلیس زمان میشناسند این گماشته معلوم الحال گفته استتازمانکه قوت های خارجی از افغانستان خارج نشوند به جنگ ادامه میدهیم.

مردم و آگاهان امور در رابطه به وعده های بلندبالای سران و مقام های پاکستان نظریات و دیدگاه های خویش را چنین ابراز نموده اند!

مردم ما چندین دهه میشود انتظار وعده های بلند بالای ریاکارانه و خائنانه نظامیان پاکستانی ، اداره ای اس ایمتعهدین جهانی و منطقه آنرا کشیده اما در عمل دانستند که بعد از تجزیه نیم قاره هند و ایجاد کشوری بنام پاکستان بزرگترین توطئه شیطانی بریتانیا کبیر و متعهدین منطقه و بین‌المللی ان بخاطر سرکوب نهضت های آزادیخواهی، تحول طلب و صلح جوی در منطقه بوده و میباشد که هنوز هم ادامه دارد.نظامیان پاکستان حتی به بهترین دوست و برادر خویش حامد کرزی که زیر نام مذاکره و مصالحه بیست مرتبه به پاکستان سفر نمود کوچکترین اهمیت قائل نشدند از همین لحاظ که کشور مذکور به همکاری مالی مافیای مواد مخدر، سران کشور های سعودی، قطر، ایران و غیره به مهد بزرگ آموزش، پرورش تمویلو تسلیحترورستان، هراس افگنان و جنایت کاران سازمان یافته جهان مبدل امروز توانسته است که از جنایت کاران صهیونیست های جهان در عمل پیش قدم شود گفته های مولافضل رحمن، رستم شاه مومند، پروفیسور ابراهیمی، سرتاج عزیز و پرویز مشرف و سایر جنایت کاران فاسد و جیره خوار اثبات گفته های مامیباشد که کشتار مردم بیگناه و ادامه جنگ را زیر بهانه قوت های خارجی در کشور ما مجاز دانسته و بی شرمانه ادعا نموده اند که شصت و دو فیصد خاک افغانستان در اختیار مخالفین مسلح میباشد.

مطابق پلان های سناریوی طراحی شده نیروهای زرخرید، گماشته، فاسد و جنایت کاران مذکور منحیث افزار کاری توانستند خانه میلونها انسانهای بیگناه را زیر بهانه های مختلف با شعله ورساختن جنگ اعلان ناشده از خارج تخریب و به ارزش هزاران ملیاردثروتهای مادی و معنوی کشور ما را غارت، شهر ها از جمله شهر کابل و یران، سرزمین انگور را به سرزمین سوخته مبدل ، بت های بامیان را انفجار ، سرزمین جنت نشان ما را به پایگاه مافیای بین المللی مواد مخدر ، میدان نبرد، آزمایش انواع ایده و سلاح های پیشرفته بازار مصرفی، تهیه کننده مواد خام کشور های منطقه و جهان مبدل، با تاسف هنوز هم  به جنایات خویش بس نکرده میخواهند با تشدید نمودن جنگهای نیابتی از ین بیشتر کشور و مردم ما را بسوی گرداب های خون و کوره های آتش سوق نمایند که انجام حملات انتحاری در نزدیک پارلمان و ساحهپلچرخی، دفتر قوماندان امنیت کابل، پرتاب هزاران هزارانراکت بالای ولسوالی های ولایت کنر و کشتار افراد بیگناه و غیره یک مثال طی دو سه روز اخیر میباشد.

جنرال دوستم معاون اول ریاست جمهوری از محل حمله انتحاری که صبح سه شنبه 27/04/1393 در منطقه دسپیچری ناحیه نهم صورت گرفت سبب شهادت و زخمی شدن چندین داخلی و خارجی شد دیدن کرده گفت به نسبت همکاری از داخل ترورستان توانستند به جاهای مناسب خود را برسانند. جنرال ظاهر قوماندانامنیه کابل نیز میگوید هراس افگنان و تروریستان و ادارات استخباراتی خارجی به نسبت اعمال نفوذ که در ارگان های ذیربط نموده توان دسترسی به اهداف خویش را دارند.

خلاصه اینکه مردم و آگاهان امور به این باورند در صورت موجودیت ده ها هزار لانه های آموزش و پرورش ترورستان، جنایت کاران سازمان یافته، هراس افگنان در آنطرف خط دیورند، حمایت ادارات استخباراتی کشور های فوق الذکر و مافیای مواد مخدر از گروهای تروریستی و هراس افگنان،اعمال نفوذ گماشته گان شان در ارگانهای ذیربط با سپری شدن نود سال هم صلح و ثبات واقعی در کشور تامین نخواهد شد.

بباور مردم و آگاهان امور وقت آن رسیده بخاطر تامین شدن صلح و ثبات واقعی در کشور.

 اشرف غنی با بلند کردن صدای مردم افغانستان و جلب همکاری کشورهای بزرگ و جامعه جهانی دست حامیان تروریستان را با وارد کردن فشار های دپلوماتیک نظامی، سیاسی، اقتصادی، کوتا و ده ها هزار لانه تروریزم را در آنطرف خط دیورند مسدود نماید.

 در غیر آز آن مهلت نود روزه نیز به پایان خواهد رسید، مردم در سایه انتظار آنها سالیان سال خواهند سوخت.