آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

دومین بار طی طریق در تعامل گذری انسان با هوش…

*محمدعثمان نجیب، بنیاد‌گذار مکتب دینی فلسفی من بیش‌از این نه…

درک لنینی از دموکراسی: نگاهی از سده 21

ترجمه. رحیم کاکایی یرومنکو ولادیمیر ایوانوویچ دکترعلوم فلسفه، مشاور رئیس مجلس قانونگذاری…

افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

«
»

 بایدن با ادعاها و وعده‌های صلح‌طلبانه‌ خود میراث جنگ بر جای گذاشت

در گزارش نیویورک تایمز آمده است: بایدن بیشتر دوران تصدی خود بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا را صرف بسیج قدرت نظامی این کشور و همپیمانان واشنگتن علیه تهاجم روسیه به اوکراین و حمایت از (رژیم) اسرائیل کرده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، رئیس جمهور آمریکا که ماه گذشته در اظهاراتی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید، به دستاوردهای خود می‌بالید، از دوران ریاست جمهوری خود به عنوان یک دوره صلح‌آمیز برای ایالات متحده نام برد و ادعا کرد: من اولین رئیس جمهور آمریکا در قرن حاضر هستم که به مردم آمریکا گزارش می‌دهم که کشور ما در هیچ کجای جهان در حال جنگ نیست.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: این ادعا درحالی از سوی بایدن مطرح شده است که آمریکا اگرچه دیگر جنگ‌های زمینی گسترده‌ای مانند جنگ در عراق و افغانستان را به راه نمی‌اندازد اما رئیس جمهور آمریکا بیشتر دوره تصدی خود را مانند یک رهبر زمان جنگ سپری کرده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، بایدن از زمان خروج از افغانستان در حقیقت آمریکا را از جنگ دور نگه نداشته است چرا که نیروهای آمریکایی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) بارها شبه‌نظامیان حوثی را در یمن بمباران و به نیروهای نیابتی ایران در عراق و سوریه حمله کرده‌اند.

در گزارش نیویورک تایمز آمده است: رئیس جمهور آمریکا حتی به نیروهای این کشور دستور داده است که در حمایت از (رژیم) اسرائیل اقدام کنند و در ماه آوریل (فروردین – اردیبهشت) سال جاری ، هواپیماهای آمریکایی بسیاری از صدها موشک و پهپاد پرتاب شده از سوی ایران را در جریان یک حمله بزرگ به تل آویو سرنگون کردند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، بایدن حتی در حال حاضر نیز با پیش‌بینی حمله‌ای مشابه از سوی ایران به (رژیم) اسرائیل در ماه جاری که احتمال انجام آن در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه یکی از رهبران حماس در تهران توسط تل آویو وجود دارد، دوباره کشتی‌های جنگی و جت‌های جنگنده ایالات متحده را برای دفاع در برابر حمله احتمالی جدید ایران به اسرائیل در خاورمیانه مستقر کرده است.

در گزارش نیویورک تایمز آمده است: اگر حمله به حوثی‌ها در خاک یمن و حمایت از (رژیم) اسرائیل در برابر حمله ایران را شرکت در «عملیات جنگی» ندانیم، پس این ماجراجویی‌های بایدن را باید چه بنامیم؟

به گزارش ایرنا، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز (چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»

پزشکیان رئیس‌جمهور در پیامی در واکنش به شهادت «اسماعیل هنیه»، نوشت: جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز در پی حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم اسرائیل به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران و شهادت هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل، اعلام کرد: این رژیم تروریستی و حامیان آن مسئولیت این اقدامات را بر عهده دارند. جمهوری اسلامی ایران در استفاده از حق ذاتی خود در دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برای پاسخ قاطع و فوری، تردیدی نخواهد کرد.

پیش از این جنایت فجیع، رژیم اسرائیل حملات تروریستی را در جنوب بیروت علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی انجام داد و شامگاه سه‌شنبه سی ام جولای ۲۰۲۴ (نهم مرداد) به ضاحیه بیروت حمله کرد و یک ساختمان مسکونی را در یکی از محله‌های آن هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از شهروندان به شهادت رسیده و برخی دیگر زخمی شدند. بر اثر این حمله ویرانی زیادی در برخی طبقه‌های ساختمان به بار آمد و فواد شکر (حاج محسن) از فرماندهان ارشد مقاومت که در آن زمان در این ساختمان حضور داشت، به شهادت رسید.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در پی درخواست ایران که مورد حمایت چین، الجزایر و روسیه به‌ عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفت، ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) برای ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در ایران تشکیل جلسه داد.