گنج شایگان 

رسول پویان  همیـشـه ثـروت و کاخ طلا نمی ماند  شــکـوه و دبـدبـه…

همخوابگی های سیاسی نافرجام طالبان افغانستان و آخوند های ایران

نویسنده: مهرالدین مشید افتضاح دیپلوماسی هوتل محور ایران در افغانستان عباس عراقچی، روز…

عالم دگر

نوشته نذیر ظفردیــــــده از امیــــــال دنیا بسته امدر دلـــــــم…

بشدار سامی

آقای "بشدار سامی" (به کُردی: بەشدار سامی)، شاعر و فتوگرافیست…

کابل آبستن یک تحول در موجی از اختلاف های درونی…

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت ملاهبت الله در گرو عصیان همرزمان و…

هم پیوندی

جهان با حفظ،نا همگونی ها یک کل به هم پیوند…

آن لوله های آب پا های ما نه؛ بلکه آرزو…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از به زنجیر کشاندن آفتابه ناوقت های شب…

هنر عشق ورزیدن....! (1)

" زیبایی عشق در این است که نه به چیزی…

آب در هاون کوبیدن یا سراغاز یک بازی جدید

نویسنده: مهرالدین مشید حکم بازداشت ملاهبت الله یک بازی استخباراتی و…

فتوای خرد 

رسول پویان  برون کردم به قتوای خرد تا حلقه از گوشم  بـرای…

خوشروی بؤلسه خاتینینگ

خوشروی بؤلسه خاتینینگ ، کیفیتینگ بوزیلمس چیور بؤلسه خاتینینگ، توگمنگ اصلا…

"سوسیالیسم سلطنتی"،- فیلسوف سرنوشت و زوال

Oswald Spengler(1880- 1936) آرام بختیاری اسوالد اسپنگلر،- فیلسوف راستگرا، نیهلیست فرهنگی. اسپنگلر(1936-1880م)، فیلسوف…

قلم "نی" ایکه "ناسر" ماند

نویسنده: مهرالدین مشید قلم "نی" و نشانه های بی نشانی آن آن…

در مورد ادب شفاهی  اوزبیکان افغانستان

برنامه  اوزبیکی رادیو تاشکند جمهوری اوزبیکستان در باره  کار کرد های…

پاینده باد افغانستان

میر عنایت الله سادات                                                   مدتی است که بعضی حلقات معين از…

هر وسیله‌ برای رسیدن به هدف مجاز نیست!

نور محمد غفوری در تویتر محترم امرالله صالح یک جمله را…

افغانستان و درهم تنیده گی و مد و جزر حوادث…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی کوهستانی و محاط به خشکه است که…

فتنه خوابیده

 قدم هلال شد و مایلم به ابرویش  فتاده مرغ دل من…

شیفته ی ترانه های مردم

 برنامه ی رادیو تلویزیون شهر تاشکند جمهوری اوزبیکستان در مورد کار…

گزیده‌ای از «درسگفتارهای کاپیتال» رفیق فقید جوانشیر در زندان

از نظر مارکس دو نوع بخش خصوصی وجود دارد مارکس ……

«
»

انتقاد روسیه از اسرائیل به دلیل حمایت از «نئونازی‌ها»ی اوکراین

کرملین تل آویو را به نادیده گرفتن یهودی ستیزی گسترده ای که از سال ۲۰۱۴ سراسر اوکراین را فرا گرفته است متهم کرد.مترجم: سایت «۱۰ مهر»برگرفته از : وب‌لاگ کرادلِه ــ The Cradle ــ ۳ مه ۲۰۲۲ *

اوکراین از نظر تعداد حوادث یهود‌ی‌ستیزانه در میان تمام کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق پیشتاز شده است و برخی از نشریات نشان می‌دهد که اوکراین به‌طور کلی در مجموع از نظر تعداد چنین حوادثی از همه کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق پیشی گرفته است.
 

در سوم ماه مه، وزارت خارجه روسیه به دلیل حمایت از «رژیم نئونازی» در اوکراین از اسرائیل انتقاد کرد، که این امر باعث تشدید تنش بین دو کشور شد.

این محکومیت رسمی ‌پس از آن صورت گرفت که یایر لاپید، وزیر امور خارجه اسرائیل، پس از آن که سرگئی لاوروف، همتای روس او، گفت که آدولف هیتلر احتمالاً خون یهودی داشته است، و اینکه «سرسخت‌ترین» یهودی‌ستیزان «خود یهودیان» هستند، خواستار عذرخواهی کرملین شد.

به دلایلی، مطبوعات غربی (و برخی از لیبرال‌های ما) هنوز در مورد وجود نئونازی‌ها در اوکراین شک دارند و در این مورد بحث می‌کنند. به‌عنوان یکی از استدلال‌های «بسیار محکم» هم، منشأ یهودی ولادیمیر زلنسکی ذکر می‌شود. این استدلال نه‌تنها غیرقابل دفاع، بلکه حیله‌گرانه است. در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است که تاریخ، متأسفانه، نمونه‌های غم‌انگیزی از همکاری یهودیان و نازی‌ها را می‌شناسد.

این بیانیه در ادامه می‌افزاید که «اصالت یهودی رئیس‌جمهور تضمینی برای محافظت در برابر نئونازیسم افسارگسیخته در کشور نیست … آیا لاپید و کابینه‌اش این را نمی‌بینند؟ آنها به همان اندازه بدبینانه اپیدمی ‌تخریب و هتک حرمت بناهای تاریخی و مردم واقعاً صالح جهان را نادیده می‌گیرند ــ مردم و سربازان ارتش سرخ که هولوکاست را متوقف کردند و جهان یهود را نجات دادند.

مقامات روسی همچنین تأکید کردند که از سال ۲۰۱۴، «یهود‌ستیزی در اوکراین شکوفا شده است.»

اوکراین از نظر تعداد حوادث یهود‌ی‌ستیزانه در میان تمام کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق پیشتاز شده است و برخی از نشریات نشان می‌دهد که اوکراین به‌طور کلی در مجموع از نظر تعداد چنین حوادثی از همه کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق پیشی گرفته است.

روسیه در اواخر فوریه به‌دنبال شکست کیف در اجرای مفاد قراردادهای مینسک و پس از به‌رسمیت شناختن جمهوری‌های دونتسک و لوگانسک به اوکراین حمله کرد. در آن زمان، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت یکی از اهداف عملیات نظامی ‌ویژه «نازی‌زدایی» اوکراین است.

از آن زمان، اسرائیل تلاش کرده است تا مرز بین روابط اقتصادی خود با روسیه و تعهداتش در قبال ناتو را در نظر بگیرد.

پس از آن که تل آویو در ۱۴ آوریل به قطعنامه مجمع عمومی‌ سازمان ملل متحد برای تعلیق عضویت فدراسیون روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل رأی مثبت داد، وزارت خارجه روسیه این اقدام را «تلاشی کاملاً آشکار» برای استفاده از درگیری اوکراین به‌منظور منحرف کردن اقدامات خصمانه اسرائیل علیه فلسطینیان خواند.

بنابر گزارش خبرگزاری تاس ، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: «تلاشی بد استتار‌شده برای سوء‌استفاده از وضعیت اوکراین به‌منظور منحرف کردن افکار جامعه بین‌الملل از یکی از قدیمی‌ترین درگیری‌های حل‌نشده بین فلسطین و اسرائیل صورت گرفت».

مقامات روسیه نیز اخیراً اشغال غیرقانونی بلندی‌های جولان سوریه توسط اسرائیل را مورد انتقاد قرار دادند. در همین حال، سفیر روسیه در اسرائیل، آناتولی ویکتوروف، در ۲۱ آوریل گفت که کشورش  در صورت تأیید گزارش‌ها مبنی بر کمک نظامی ‌اسرائیل به اوکراین، اقدامات تلافی‌جویانه علیه تل آویو را در نظر خواهد گرفت.

* https://thecradle.co/Article/news/۹۸۸۷