گنج شایگان 

رسول پویان  همیـشـه ثـروت و کاخ طلا نمی ماند  شــکـوه و دبـدبـه…

همخوابگی های سیاسی نافرجام طالبان افغانستان و آخوند های ایران

نویسنده: مهرالدین مشید افتضاح دیپلوماسی هوتل محور ایران در افغانستان عباس عراقچی، روز…

عالم دگر

نوشته نذیر ظفردیــــــده از امیــــــال دنیا بسته امدر دلـــــــم…

بشدار سامی

آقای "بشدار سامی" (به کُردی: بەشدار سامی)، شاعر و فتوگرافیست…

کابل آبستن یک تحول در موجی از اختلاف های درونی…

نویسنده: مهرالدین مشید سرنوشت ملاهبت الله در گرو عصیان همرزمان و…

هم پیوندی

جهان با حفظ،نا همگونی ها یک کل به هم پیوند…

آن لوله های آب پا های ما نه؛ بلکه آرزو…

نویسنده: مهرالدین مشید روایتی از به زنجیر کشاندن آفتابه ناوقت های شب…

هنر عشق ورزیدن....! (1)

" زیبایی عشق در این است که نه به چیزی…

آب در هاون کوبیدن یا سراغاز یک بازی جدید

نویسنده: مهرالدین مشید حکم بازداشت ملاهبت الله یک بازی استخباراتی و…

فتوای خرد 

رسول پویان  برون کردم به قتوای خرد تا حلقه از گوشم  بـرای…

خوشروی بؤلسه خاتینینگ

خوشروی بؤلسه خاتینینگ ، کیفیتینگ بوزیلمس چیور بؤلسه خاتینینگ، توگمنگ اصلا…

"سوسیالیسم سلطنتی"،- فیلسوف سرنوشت و زوال

Oswald Spengler(1880- 1936) آرام بختیاری اسوالد اسپنگلر،- فیلسوف راستگرا، نیهلیست فرهنگی. اسپنگلر(1936-1880م)، فیلسوف…

قلم "نی" ایکه "ناسر" ماند

نویسنده: مهرالدین مشید قلم "نی" و نشانه های بی نشانی آن آن…

در مورد ادب شفاهی  اوزبیکان افغانستان

برنامه  اوزبیکی رادیو تاشکند جمهوری اوزبیکستان در باره  کار کرد های…

پاینده باد افغانستان

میر عنایت الله سادات                                                   مدتی است که بعضی حلقات معين از…

هر وسیله‌ برای رسیدن به هدف مجاز نیست!

نور محمد غفوری در تویتر محترم امرالله صالح یک جمله را…

افغانستان و درهم تنیده گی و مد و جزر حوادث…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی کوهستانی و محاط به خشکه است که…

فتنه خوابیده

 قدم هلال شد و مایلم به ابرویش  فتاده مرغ دل من…

شیفته ی ترانه های مردم

 برنامه ی رادیو تلویزیون شهر تاشکند جمهوری اوزبیکستان در مورد کار…

گزیده‌ای از «درسگفتارهای کاپیتال» رفیق فقید جوانشیر در زندان

از نظر مارکس دو نوع بخش خصوصی وجود دارد مارکس ……

«
»

چرا هیچ مانعی برای عرضۀ تسلیحات وجود ندارد؟

C:\Users\User\Pictures\ir.jpg

ا. م. شیری

لطفاً توضیح دهید که چگونه می‌توان این واقعیت را درک کرد که چرا فدراسیون روسیه عرضۀ روزانۀ سلاح‌های سنگین غربی از طریق راه‌آهن به جبهه را متوقف نمی‌کند؟

چه مشکلی در وارد کردن ضربه به نقاط تقاطع راه‌آهن در غرب اوکراین برای قطع تجهیزات وجود دارد؟ این که منطقی است! چرا این مشکل در ستاد نیروهای مسلح نادیده گرفته می‌شود؟ هر روز تأخیر به بهای خون بچه‌های ما و هزاران قربانی تمام می‌شود! آیا نفوذ الیگارشی روسیه و اوکراین در این امر تأثیر ندارد؟

در مورد تأثیر الیگارشی روسیه و اوکراین بر روند عملیات ویژۀ نظامی

ــ دریاسالار جان کربی، سخنگوی پنتاگون، گفت که برخلاف منطق عملیات نظامی، اطلاعات ایالات متحدۀ آمریکا از اواخر فوریه تا اواسط آوریل حتی یک مورد اقدام نیروهای مسلح فدراسیون روسیه و جمهوری دموکراتیک خلق لوگانسک را برای جلوگیری از ارسال تسلیحات آمریکایی و اروپایی برای واحدهای خط مقدم نیروهای مسلح اوکراین ثبت نکرده است. او افزود: «پروازها به مراکز تحویل همچنان ادامه دارد و جابجایی کمک‌ها در عرصه‌های امنیتی، تسلیحاتی و تجهیزاتی هر روز انجام می‌شود. ما این کار را با حداکثر سرعت و تا حداکثر مقدار ادامه خواهیم داد».

در میان الیگارشی‌های اوکراینی که با شرکای روسی خود ارتباط دارند و در گزینشی بودن عملیات نظامی ذینفع هستند، می‌توان از اشخاص زیر نام برد:

١ــ فیرتاش– استخراج و صادرات گاز، و همچنین، صدور تیتان، سنگ آهن و غلّه را کنترل می‌کند. او در روسیه با مدیریت ارشد گازپروم و همچنین با افراد ترفیع یافته توسط سورکوف، همان افرادی که با او در دورۀ تصدی سرپرستی «جهت اوکراینی» ادارۀ ریاست جمهوری در تماس نزدیک بودند، در تماس است. در موقعیت‌های خاصی نیز با لیووچکین، رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین در دورۀ یانوکوویچ، که از قدرت لابی‌گری نیز برخوردار است، عمل می‌کند.

٢ــ کالامویسکی– صادرکنندۀ سنگ آهن، زغال سنگ، فرآورده‌های نفتی، کود و مواد غذایی از طریق آبرامویچ با روسیه ارتباط دارد (علیرغم رسوایی سال ٢٠١۴: فلز در اطراف مجتمع معدن و فرآوری جنوب؛ روابط بهبود یافت)، گروه «پری‌وات» در سال ٢٠٠٧، به بخشی از هلدینگ متالورژی اوراز (EVRAZ) آبراموویچ تبدیل شد و با وجود بحران روسیه و اوکراین، روابط و همکاری‌های فنی و تولیدی را حفظ می‌کند.

C:\Users\User\Pictures\ir2.jpg

کالامویسکی

٣ــ پینچوک– داماد لئونید کوچما، رئیس جمهور سابق اوکراین از تولیدکنندۀ محصولات فلزی، لوله و نورد، از بقایای روابط پدر زنش استفاده می‌کند. او همچنین، ضمن «بهینه‌سازی» توزیع زغال سنگ در دونباس (همراه با احمداوف، شریک تجاری خود)، با سورکوف تعامل کرد.

الیگارش‌های روسیه:

C:\Users\User\Pictures\ir1.jpeg

الیگارش‌های روسیه

١ــ آبراموویچ– گروه اوراز محصولات فولادی و زغال سنگ را از مسیرهای مقرون به صرفه برای اوکراین به اروپا صادر می‌کند. آبراموویچ یکی از تاثیرگذارترین لابیست‌های در سایه، «مرد جنگی» یکی از اعضای گروه «اول لیبرال‌های» یلتسین (والوشین، چوبایس، کودرین، یوماشف، مائو، شووالوف، دوارکوویچ و دیگران) می‌باشد. با این شرایط، تعدادی از کارشناسان حضور وی در مذاکرات روسیه و اوکراین را به عنوان نمایندۀ توافقی الیگارشی روسیه و اوکراین، مورد قبول رئیس جمهور اردوغان بر خلاف رؤسای هیئت‌های رسمی در آستانۀ دیدار نمایندگان مسکو و کیف، توضیح می‌دهند.

٢ــ دریپاسک– شریک کارخانه آلومینیوم نیکولایف، یکی از دو تأمین‌کننده (در جهان) مواد خام برای تولید آلومینیوم در کارخانه آلومینیوم «روسال» زاپاروژیه. او علاوه بر قدرت لابی‌گری خود، می‌تواند از طریق والوشین، شووالوف، سیلوانوف نیز عمل کند.

٣ــ پاتانین- پروخوروف منافع «نیکل ناریلسک» را از صادرات نیکل، کبالت، فلزات غیرآهنی، از طریق شووالوف، کودرین در حاکمیت تأمین می‌کند.

۴ــ لیسین– نمایندۀ یک گروه لابی قدرتمند صادرکنندگان محصولات فلزی و سخت‌افزار است که با پشتیبانی شووالوف، والوشین، کودرین، شوخین، و مدیریت ارشد وزارت صنعت و تجارت فعالیت می‌کند.

آیا به همین دلیل نیست که هیچ مانعی در راه رسیدن ستون‌های نظامی به باندری‌ها وجود ندارد؟

پی‌نوشت: گمان می‌رود بنا به تصمیم جناح ملی-میهنی در حاکمیت و وزارت دفاع فدراسیون روسیه در مقابل تلاش‌های خائنانۀ الیگارش‌ها بود، که «نیروهای مسلح روسیه بمنظور ایجاد مانع در مسیر ارسال تسلیحات و جنگ‌افزارهای ناتو به نازی‌های اوکراین، تقاطع‌های راه‌آهن اوکراین در لازووایا، پاولوگراد و سینلنیکوف را در ١٨ آوریل بمباران و تخریب کردند». قبل از آن نیز در روز ١۵ آوریل، یک هواپیمای باری حامل جنگ‌افزارهای نظامی را در آسمان بندر اودسا ساقط کرد. 

بنظر می‌رسد نیروهای مسلح فدراسیون روسیه در ادمه عملیات ویژۀ نظامی در اوکراین مجبور است از این تاکتیک برای جلوگیری از رسیدن کمک‌های نظامی جنگ‌افروزان جهانی به نازیسم غرب در اوکراین استفاده کند.

٣١فروردین- حمل ١۴٠١

سایت حزب کمونیست فدراسیون روسیه

https://www.sovross.ru/articles/2256/56758
https://eb1384.wordpress.com/2022/04/20/