کور و نابینایان خرد

تقدیم به زن ستیز های بدوی و ملا های اجیر، آن…

فضیلت سیاسی و افغانستان

در نخست بدانیم٬ ماکیاولی در شهریار و گفتارها٬ در واقع…

بهای سنگین این خاموشی پیش از توفان را طالبان خواهند…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان بیش از این صبر مردم افغانستان را…

گلایه و سخن چندی با خالق یکتا

خداوندا ببخشایم که از دل با تومیخواهم سخن رانم هراسانم که…

(ملات گاندی در مورد امام حسین

باسم تعالى در نخست ورود ماه محرم و عاشوراء حسينى را…

جهان بی روح پدیداری دولت مستبد

دولت محصولی از روابط مشترك المنافع اعضاء جامعه می باشد٬ که…

ضانوردان ناسا یک سال شبیه‌سازی زندگی در مریخ را به…

چهار فضانورد داوطلب ناسا پس از یک سال تحقیق برای…

پاسخی به نیاز های جدید یا پاسخی به مخالفان

نویسنده: مهرالدین مشید آغاز بحث بر سر اینکه قرآن حادث است و…

طالبان، پناهگاه امن تروریسم اسلامی

سیامک بهاری شورای امنیت سازمان ملل: ”افغانستان به پناهگاه امن القاعده و…

  نور خرد

 ازآن آقای دنیا بر سر ما سنگ باریده عدوی جان ما…

عرفان با 3 حوزه شناخت/ ذهن، منطق، غیب

دکتر بیژن باران با سلطه علم در سده 21،…

شکست مارکسیسم و ناپاسخگویی لیبرالیسم و آینده ی ناپیدای بشر

نویسنده: مهرالدین مشید حرکت جهان به سوی ناکجا آباد فروپاشی اتحاد جماهیر…

سوفیسم،- از روشنگری باستان، تا سفسطه گری در ایران.

sophism. آرام بختیاری دو معنی و دو مرحله متضاد سوفیسم یونانی در…

آموزگار خود در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی را دریابید!

محمد عالم افتخار اگر عزیزانی از این عنوان و پیام گرفتار…

مردم ما در دو راهۀ  استبداد طالبانی و بی اعتمادی…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی در پرتگاۀ ناکجاآباد تاریخ مردم افغانستان مخالف…

ترجمه‌ی شعرهابی از دریا هورامی

بانو "دریا هورامی" (به کُردی: دەریا هەورامی) شاعر، دوبلور و…

تلویزیون حقوق ناشر یک اندیشه ملی و روشنگری 

نوشته از بصیر دهزاد  تلویزیون حقوق در پنجشنبه آینده،  ۱۱ جولای، …

افراطیت دینی و دین ستیزی دو روی یک سکه ی…

نویسنده: مهرالدین مشید در حاشیه ی بحث های دگر اندیشان افراط گرایی…

د مدني ټولنې په اړه په ساده ژبه څو خبرې

 زموږ په ګران هېواد افغانستان کې دا ډیر کلونه او…

از پا افتادگان دور جمهوریت

در خارج چه میگویند ؟ انهاا طوری سخن میرانند که افغانستان…

«
»

نامهٔ سید اکرام پیگیر از طراز پیشگامان نهضت ترقی‌خواه افغانستان عنوانی داکتر محمد داوود راوش

ترسم نرسی به کعبه  ای اعرابی
این ره که تو میروی به ترکستان است

سعدی

 

به پیشگاه مقام محترم دارالنشای کمیته مرکزی حزب آبادی افغانستان! 

 قابل توجه محترم پروفیسور محمد داوود راوش رئیس حزب آبادی!

مصوبه ی اخیر دارالنشای کمیته مرکزی حزب آبادی افغانستان در راستای حمایت از تکت انتخاباتی تیم اشرف غنی رئیس جمهور کشور، به طرز بی ‌سابقه دلهره ها و نگرانی های عمیقی را در بساط سازمانی این حزب دادگر وترقیخواه کشور برانگیخته و سیگنال دهنده وقوع یک بحران گسترده در داخل حزب محسوب میگردد. 

از آنجاییکه تن وجان مان با رشته های حیاتی این حزب تاریخی گره خورده وبقای سیاسی آن در سرلوح آرزو ها و آرمانهای شریفانه ما قرار دارد، دشوار است تا درین برههٔ بحرانزای زمان به عزلت نشست وفروپاشی مجدد حزب وضربات وارده برنهضت ترقی‌خواه را به تماشا نشست. 

افتخارات حزب آبادی زاده مبارزات یک نسل آزادی‌خواه، ترقی خواه ودموکرات کشور است. گنجینه های میراث های سیاسی و معنوی آن متعلق به همه رزمندگان، مبارزین دلیر و هواداران نهضت دادگر کشور است. این امر مارا ملزم میسازد تا از ارزشهای سترگ آرمانی واندیشه یی این حزب به دفاع قاطع برخیریم. 

بنابراین؛ من خواستم در پیوند با مصوبه اخیر دارالانشای کمیته مرکزی به حیث یک عضو ساده این حزب موقف ودیدگاه خویش را ابراز بدارم. 

محترم رییس صاحب!

 شمادر مرکز یعنی کابل حضور دارید.هرروز شاهد حوادث خونبار در آن کشور هستید.  بخش اعظم این رخداد ها که ذیلا به مثابه شمه ای از رخداد های ناهنجار بازتاب خواهد یافت، در علل و انگیزه های مدیریتی نظام حاکم موجو،د ریشه یی گسست ناپذیر دارد: 

 -همه روزه، به ویژه پس از رهایی حدود ۹۰۰ تن از زندانی های طالبان بوسیله رییس

جمهور، ده هاتن از  اجساد بیجان بوسیله بمب های انتحاری به هوا پرتاب میگردند که اکثر خانواده ها به دریافت اجساد عزیزان خویش موفق نمی گردند. 

  -آیا شمادرپرده تلویزیون ها هر روز فریاد مادران داغدیدهٔ وطن را نمی شنوید؟

 -آیا شما روزانه به تعداد ده هاوصد ها تن مرد و زن وکودک که در نتیجه بحران ویرانگر موجود که تحت سایهٔ دولت کنونی ودر زیر چتر سیاسی و نظامی ناتو و آمریکا که  از حیات وزندگی محروم می شوند مشاهده نمیکنید؟

 -در تداوم حضور ناتو در کشور وبه برکت استقرار رژیم موجود، حدود سه ونیم ملیون افراد مستعد به کار، تحصیل یافته های کشور مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر بوده که این رقم قریب به معادل جمیعت کشور قرغزستان است. بدیهیست که در صورت ادامه مدیریت کنونی این آمار روزانه گراف صعودی خویش را طی نموده و جامعه مارا فلج میسازد.این رویکرد مایه بزرگ نگرانی برای همه، به ویژه احزابی که سرایشگر درد مردم است،میباشد. 

 -روزانه، در نتیجه افزایش تنگنای زندگی؛ فقر، بیکاری، فساد، جنایات سازمانیافته، وانسداد دریچه های امید، هزاران تن از مردم راهی دیار غربت وهجرت شده ودر عرض راه طعمه ماهیان میشوند، که برای جامعه ما نهایت تکاندهنده می‌باشد. 

آیا ازدید شما برای تشخیص عاملان اصلی این جنایات، این همه گفته ها، مدارک واسناد ذکر شده کافی نیست؟

 -به گواهی تاریخ و شواهد معتبر، برای دومین بار بعد از دوران امیر حبیب الله خان سراج بار دیگر، در داخل ارگ که دولتمردان آن  باید حافظ نوامیس ملی باشند، روسپی خانه ساخته میشود. چنین رسوایی بزرگ مرز های جغرافیای کشور را درهم شکسته و در رسانه های جهانی از شآن وشوکت زمدار وقت سخن گفته ووجاهت ملی ما را صدمه میزند. 

 -شما به یاد خواهید داشت که در تمام دوران حکومت داری امیران وروئسای جمهور، هیچگاه ملکه ویا بانوی اول مملکت، بودجه جداگانه و بودجه مخصوص دولت داری از خود نداشته که ولخرجی کند. به لک بخشی بیت المال که ثروتهای ملی ومردمان بینوای کشور است بپردازد.  وبدعت دیگری که موازی باارگ، بانوی اول کشور برای خود مشاورین تعیین وتقرر نماید. وهزینه های گزافی را به هدر دهد. که میتوانچنین رویکرد را از جملهٔ شهکاریهای اشرف غنی رییس جمهور بی مثال افغانستان به حساب آورد. 

 -شخصی ساختن آرشیف تلویزیون که صرف برای خانواده اشرف غنی قابل استفاده و دیگران را از حق طبیعی محروم میگرداند، نیز از اقدامات ویژه وبیسابقه  اشرف غنی رییس جمهور کنونی محسوب میگردد. 

انتخابات پارلمانی وپی آمد افتضاح آور آن در تاریخ افغانستان بی سابقه است. تاکنون در ولایت غزنی انتخابات صورت نگرفته است و مردمان آن ولا از حقوق مشروع شان  محروم ساخته شده‌اند. 

البته نظیر این نمونه ها، جنایات ناگفته و بیشمار دیگری وجود دارد که شما از آن آگاهی کامل دارید. پس با توجه به حمایت دارالنشای حزب از تکت انتخاباتی اشرف غنی، ما؛ چرا گناه ناکرده را به گردن خویش گیریم؟ 

با توجه با فهرست طولانی، فساد، جنایت، نا امنی، فقر وکشتار هزاران هموطن مان تحت اداره وسایه رژیم که ۴۵ هزار سرباز( گزارش چندین ماه پیش، که همه روزه روند این جانباختگان وطن ادامه دارد) وسپاهیان وطن را در نتیجه بی ‌کفایتی سردمداران نظامی، به دستان طالبان به خاک سیاه نشانده، انگیزه ی حمایت شما از تکت انتخاباتی حاکمان کنونی وابسته به غرب وامریکا در چه است؟

مانباید نسبت  به کارنامه های زشت وپلشت غنی و اعمال ناشایست آن در نزد ملت زخمی وخونچکان کشور پاسخ ده وجواب گو باشیم. حزب ما با توجه به اینکه از لحاظ آرمانی واندیشه یی و برنامه های ملی با رژیم کنونی و اهداف بیگانه فرسخ ها فاصله دارد، نباید در آلودگی های رژیم صدمه دیده، اعتماد ملی اش را خدشه دار ساخته و نهضت ترقی‌خواه وطن را تحت ضربات جبران ناپذیر وسوء اعتماد قرار دهد. 

در چنین اوضاع آشفته و رخداد های پیچیده به حیث اولویت های سیاسی، ما باید از گرایش های سیاسی که وحدت و همبستگی حزب مارا آماج قرار میدهد اجتناب نموده ودر قبال تصامیم حزبی هوشیار باشیم. 

وحدت و همبستگی حزب یک امر اصل وآرزوی همیشگی ما است. هرگونه ساختار شکنی را که ازانگیزه های این کژ اندیشی برمیتابد جدأ محکوم میکنم. 

من ضمن مخالفت شدید با فیصله ی اخیر دارالنشای حزب در خصوص حمایت از تکت انتخاباتی اشرف غنی احمدزی، از همه اعضای شریف، ورزمندگان با ایمان حزب، رفقا و پیروان مکتب تاریخی مان مجدانه مطالبه مینمایم تا اتحاد و همبستگی حزبی شانرا حفظ نموده و برای سلامتی اندیشه یی و آرمانی حزب ونجات آن از فرو رفتن در هرگونه باطلاق سیاسی همت بگمارند. 

از رهبران حزب بویژه شخص رفیق محمد داوود راوش مصرانه تقاضا دارم تا بر فیصله دارالنشای حزب مبنی بر حمایت اش از تکت انتخاباتی تیم اشرف غنی تجدید نظر نموده و اجازه دهد تا حزب با قامت افراشته، سربلند، دامان پاک و دستان مقدس به مبارزات سیاسی ورهایی بخش ادامه دهد!!!

در وضع فعلی با توجه به ترکیب و ماهیت تکت های انتخاباتی وهمسوی سیاسی، فکری واندیشه یی تکت های موجود و بخاطر تحکیم پایه های وحدت در داخل حزب، بهتر است تا حزب ما از فرورفتن در جاده های اشتباه آمیز بپرهیزد. 

ما باید به ندای تاریخ لبیک گفته ودر راه اتحاد و همبستگی همه نیروهای ترقی‌خواه و وطنپرست در چهار چوب جبهه ملی همت گماشته و نگذاریم تا دست آوردهای ما درین عرصه باانگیزه حمایت ازتیم انتخاباتی رییس جمهور غنی قربانی گردد.

زنده باد آزادی ترقی واستقلال کشور! 
زنده باد وحدت و همدلی و همبستگی خلق های افغانستان! 
زنده بادافغانستان!

 

“حافظ وظیفه تو دعا گفتن است ولی

در بند آن مباش که نشنید یا شنید”

 حافظ

 

با احترامات فائقه

 سید اکرام پیگیر