افغانستان و بحران سیاست‌زدگی؛ جامعه‌ای گرفتار منازعه و محرومیت

 نویسنده: مهرالدین مشید سیاست‌زدگی در افغانستان؛ ریشه‌های ساختاری و پیامدهای انسانی سیاست…

نصیب الله سیماب

*** له پښتو ژبې او پښتني فرهنګ تکړه شاعر، ادبپوه، څېړونکی،…

دهمین جلسه گفت‌وگو با اسدالله کشتمند؛ روایت افغانستان در سال‌های…

https://www.youtube.com/watch?v=2d326hWQtcQ&t=12s دهمین جلسه گفت‌وگو با اسدالله کشتمند؛ روایت افغانستان در سال‌های…

از فرسایش دولت تا سرایت جنگ: زنجیرهٔ راهبردی بحران در…

Wahidullah Noorzai | Former Senior ANCOP/ANP Officer | Military and…

د سیستمونو ډولونه

نور محمد غفوری د سیستمونو د وېش عمده معیارونه سریزه په تېرو دوو…

سکوت پشتون‌ها در برابر طالبان؛ آتشی زیر خاکستر

 نویسنده: مهرالدین مشید تحلیلی دربارهٔ سکوت سیاسی، نارضایتی اجتماعی و امکان…

کابل چه زمانی می‌تواند ۹۹ درصد آب مورد نیاز خود…

نوشته : کریم پوپل مورخ ۲عقرب ۲۰۲۶ ** پیشنهاد کریم پوپل به…

ژورنالیست یا میکروفونِ خاموش؟

ژورنالیست واقعی نه سخنگوی قدرت، بلکه صدای مردم است؛ کسی…

فوتوریسم ادبی؛ میان توفان انقلاب و هورای فاشیسم

Futurism.   آرام بختیاری فوتوریسم؛ جنبشی ادبی هنری، آینده گرا اعتراضی، و شورشی…

انسان؛ در جست ‌وجوی خویشتن (1)

تهیه و تدوین : فرشید یاسائی پیشگفتار : انسان از نخستین…

انوره دو بالزاک

هغه د (۱۹)مې پېړۍ د فرانسوي ادبیاتو د مخکښانو په…

سیستم څنګه کار کوي؟

نور محمد غفوری د سیستم د فعالیت څرنګوالی - دوهمه برخه سریزه په…

طالبان، تی‌تی‌پی و چرخش به سوی هند؛ رمز یک رقابت…

 نویسنده: مهرالدین مشید یکی از پرسش‌های مهم و پیچیده در تحولات…

میدان، فشار و خطای پیروزی: چه زمانی هزینه به قدرت…

Wahidullah Noorzai | Noorzai International Doctrine Academy (NIDA) تز مقاله در منازعات…

سیستم څه ته وایي؟

نور محمد غفوری سریزه سیستم (System) د انسان د ژوند، طبیعت، ټولنې،…

آیا زمان همگرایی نیروهای سیاسی افغانستان فرا نرسیده است؟

 نویسنده: مهرالدین مشید از راست و چپ تا طالبان؛ ضرورت توافق…

آته ایسم؛ ضرورت انقلاب و روشنگری است؟

Atheism: خدا ناوری  آرام بختیاری 2600 سال بحث و جدل خونین؛ آته…

ابونواس اهوازی؛نمایندۀ شادخواریهای عصر ساسانی

(بخش۳)،علی میرفطروس -«من فرزندِ جامم؛ از آن شیر می‌نوشم  و تا روز رستاخیز،…

شرحی بر شعر اخلاق و تمدن

شرحی بر شعر اخلاق و تمدن

زورا سورونبایوا  شاعر، نویسنده و نمایشنامه‌نویس قرقیزی شوروی

برگردان. رحیم کاکایی زورا سورونبایوا  نخستین نویسنده زن در قیرقیزستان شوروی،…

«
»

دزدی پلیس فرانسه از پناه‌جویان

یک روزنامه انگلیسی در گزارشی نوشت، نیروهای پلیس فرانسه پتو و متعلقات پناه‌جویانی را که بدون سرپناه در خیابان سر می‌کنند، به یغما می‌برد.

دزدی پلیس فرانسه از پناه‌جویان

پناه‌جویانی که در خیابان‌های پاریس روز و شب‌های سرد را می‌گذرانند با دزدیده شدن پتوها و کیسه‌ خواب‌هایشان به سختی روزگار خود را سر می‌کنند.

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت در گزارشی اختصاصی نوشت، پلیس فرانسه با خشونت، پناه‌جویانی را که آواره خیابان‌های پاریس هستند مجبور به جا به جایی می‌کند و در این هوای سرد و سوزناک، پتوها و کیسه خواب‌های آنان را می‌دزدد.

ایندیپندنت از طریق گزارشی که به طور اختصاصی انجام داد، دریافته است افسران پلیس فرانسه زنان و کودکان پناه‌جو را موردضرب و شتم قرار می‌دهد و علیه آنان گاز اشک‌آور استفاده می‌کند.

این در حالیست که دولت فرانسه مدعی شده بود باید برای افراد نیازمند سرپناه تهیه کرد اما نیروهای پلیس به خانواده‌های پناه‌جو گفته‌اند باید از فرانسه بیرون بروند.

برخی اعضای خانواده‌های پناه‌جوی حاضر در فرانسه به ایندیپندنت گفته‌اند در حالی‌که دمای هوای پاریس منفی 7 درجه سانتیگراد است، نیروهای پلیس پتوهای آنان را می‌دزدند.

ناتالی استنتون، معاون مدیر پروژه حقوق پناه‌جویان به ایندیپندنت گفت پژوهشگران صحنه‌های نگران‌کننده‌ای را در شهر پاریس شاهد بودند و دیده‌اند مقامات عملیات پاک‌سازی پناه‌جویان را طی ماه‌های اخیر انجام داده‌اند.

وی افزود، این پژوهشگران شاهد بودند نیروهای پلیس فرانسه وسایل پناه‌جویان را از آن‌ها می‌دزدیدند. درست همان شبی که دولت فرانسه اعلام کرد وظیفه دارد پناه‌جویان را گرم نگه دارد، پژوهشگران شاهد بودند پلیس پتوهای پناه‌جویان را بلند می‌کرد و داخل کامیونی می‌ریختند.

دو سوم پناه‌جویانی که مصاحبه کردند می‌گویند پلیس آن‌ها را از خواب بیدار و مجبور به جابه‌جایی می‌کند. خیلی‌ها هم می‌گویند شرایط وحشتناکی و ترس را تجربه کرده‌اند.

یکی از پناه جویان گفته است پلیس آن‌چنان وی را مورد ضرب و شتم قرار داد که بعد از آن به مدت 20 روز مجبور بود برای درمانبه بیمارستان مراجعه کند. این پناه‌جویان علاوه بر آسیب جسمانی، توهین و برخورد نامناسب زبانی را از سوی پلیس فرانسه تجربه کرده‌اند.

به گفته این پناه‌جویان پلیس فرانسه پتوها، کیسه خواب‌ها، چادرها، لباس و دیگر متعلقات پناه‌جویان را به یغما برده‌اند.

برخی از این پناه‌جویان به ایندیپندنت گفتند، شرایط حقوق بشر در اروپا شوکه کننده است و آن‌ها انتظار نداشتند با چنین شرایطی در اروپا مواجه شوند.

یکی از زنان پناه‌جوی تنها هم گفت طی مدت یک ماهی که در پاریس بوده چندین بار با شماره مخصوص سرپناه دادند به پناه‌جویان تماس گرفته اما تا کنون کسی برای کمک به وی مراجعه نکرده است. وی همچنین گفت از آنجایی که تنهاست از این مساله ترس دارد که با مردان آواره پناه‌جو در خیابان شب را به سر کند.

بیش از نصف پناه‌جویانی که با ایندیپندنت مصاحبه کردند گفته‌اند، مشکلات جسمانی و احتیاج به درمان دارند. برای مثال مردی که آپاندیسش را عمل کرده بود تنها یک هفته بعد از عمل جراحی در خیابان رها شد.

برخی از این پناه‌جویان در خیابان‌های پاریس جان می‌دهند و تعداد زیادی پناه‌‌جو هستند که در سنین کودکی به سر می‌برند و با وجود آنکه به تنهایی به این کشور مهاجرت کردند، تحت حمایت دولت فرانسه قرار نمی‌گیرند.